Uništili smo Malagu u svakom segmentu igre, ogroman pomak se vidi kod našeg Milana.
Dejo@ne bih rekao da je ovo maksimum, kada se vrati Munatri mjesto De Jonga, Abate je dosta falio, Robinnho i Boateng se malo konsolidiraju može i bolje. Ubili smo ih..
(11-06-2012, 10:38 PM)dejo Wrote: [ -> ]Evo moje viđenje:mislim da smo večeras zaslužili pobjedu. Ovo je maksimum što ova ekipa može, tako nešto donosi pobjedu protiv Chieva, ali s obzirom na limit ekipe, pobjeda protiv ekipe kao što je Malaga može doći u obzir samo ako se dovede jedan ili dva igrača koji mogu učiniti razliku. Da je bio bolji stoper u obrani onaj gol Malage se ne bi dogodio.
neznam ja mislin da se jos mogu popravit, tek su poceli igrat s ovom formacijom, bojan se uci na novu poziciju, kostant takoder.. pato se tek oporavia tako da ima dosta mjesta za napredak...
Pa kad bolje razmislim..u pravu ste ima kakvog takvog prostora za napreda..ali ne zaboravite koliko je Pato staklen, a naš trener sklon miksanju formacija
El Sharawy je izašao radi umora nije mogao više, po meni logične izmjene !! Jednostavno nismo imali sreće Bojan je dosta donio našoj igri iako se još adaptira.
Za go Malage je kriv Bonera..Jer je bio sam i nikog nije pokrivao,takodze nije izlazio na igraca koji vodi loptu..
Mexes odlican veceras...
De Siglio neiskusan treba njemu jos puno...
Constant odlican,10 puta bolji od svih ostalih bekova..
Montolivo odlican mozda i najbolji.
De Jong nidze veze totalni promasaj,Ambrosini je za 3 klase bolji..
Urby govno,unistio je najmanje 10 dobrih napada i kontra napada totalno bezidejan igrac,nije njega dzaba Ajax dao nama..
Sarawi dosta pretcao i odradio defanzivnih zadataka,malo je losiji bio u nadu nego obicno ali tek mu je 20..
Bojan na trenutke Fenomenalan na trenutke se izgubi,ali je odradio odlicno utakmicu..
Pato??neznam,volio bi da grjesim ali nikako nije to onaj Pato...osim gola nije nesto posebno pokazao..
Binho da je igrao umjesto Urbya dobili bi 100%,za kratko vrijeme je pokazao vise nego Urby od pocetka seozone..
Boa se polako vraca,on je igrac koji nam fali nadam se da ce ubrzo ponovo da zabija..
Abiati je bio nezaposlen...
Sreca pa nam je konkurencija losa u grupi inace bi ispali vec sad...
Šaravi ljudi nije ništa danas uradio i nije nikakva greška bila zameniti ga.
Konstant je sjebao gol ali je i asistirao. Često ide napred i trenutno je najbolji levi bek, osim možda De Sciglia u budućnosti, koji danas je bio dosta slabiji nego obično.
Pato je igrač kojem je najviše trebao ovaj gol radi samopouzdanja, opet je bio nešto slabiji večeras ali je zabio gol a to se jedino važi. Samo da ga zaobidju povrede i da udje u formu.
Krkić je bio dobar, zaslužio je da igra i dalje od početka. Monto i De Jong slabiji danas nego što se očekivalo.
Dosta bolje prvo poluvreme, na kraju bod možda i realan ali smo po meni ipak bili bolji.
Malaga vrlo verovatno prva, mi 2 boda više od ostalih i trebalo bi uzeti lako to drugo mesto, jebi ga, više nismo zaslužili.
Odbrana je smešna i prima gol iz jedine prilike, obavezno nam treba pravi defanzivac pozadi.
ma sa ovakvom igrom, mozemo dobit anderlecht tamo i zenit kod kuce. Pato je cudo. Znaci svugdje ga je bilo nudio se, dosta trcao. Pa nije ni cudo sto je Bojan rekao da je to jedan od najbolji napadaca koje je vidio hehe Znaci bude li sve uredu, tj. ako nastavi dalje radit, vratit ce se u staru formu. Binho obavezno gledat u prvi tim, a Pazziniu nac kakvu dobru lozu gore na tribinama, jer je stvarno ne potreban. On je tezi kloc koji stoji i nista ne radi. Znaci ja mrzim takve napadace, koje si umisle u glavi da su neki veliki Kurac u ekipi i da je najbitniji. Jarane, pa nisi Ibra...
Montolivo je danas bio nas najbolji igrac, ne znam sto ocekujete da on napravi al po meni je sve odlicno odradio i defenzivno i ofenzivno, i borio se ko lav. Dosad njegova najbolja utakmica u dresu Milana. Uz njega mogu spomenuti zalaganje i igru Krkica, a ostali su svi solidni bili osim De Sciglia koji je danas odigro kriminalno lose.
(11-06-2012, 10:58 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]ma sa ovakvom igrom, mozemo dobit anderlecht tamo i zenit kod kuce. Pato je cudo. Znaci svugdje ga je bilo nudio se, dosta trcao. Pa nije ni cudo sto je Bojan rekao da je to jedan od najbolji napadaca koje je vidio hehe Znaci bude li sve uredu, tj. ako nastavi dalje radit, vratit ce se u staru formu. Binho obavezno gledat u prvi tim, a Pazziniu nac kakvu dobru lozu gore na tribinama, jer je stvarno ne potreban. On je tezi kloc koji stoji i nista ne radi. Znaci ja mrzim takve napadace, koje si umisle u glavi da su neki veliki Kurac u ekipi i da je najbitniji. Jarane, pa nisi Ibra...
Potreban je nama i Pazzini, itekako. Sezona je duga evidentno je da je SES 92 umoran, Urby bljesne pa ispadne iz ritma. Biće mjesta za sve polako samo, ovaj gol je ogromno bitan za Pata. U 2 poluvremenu ga je Allegri malo izvukao što je dobrinjelo da ulazi iz drugog plana te se odvoji od Malaginih stopera.
Generalno ja sam zadovoljan viđenim večeras. Zgazili smo ih igrači Malage poslije tegme su jedva hodali..
Gledo sam samo zadnjih 15 minuta, ali vidim da je vecina zadovoljna igrom sto znaci da se polako dizemo.