Pato je od povratka odigrao najbolju utakmicu juce...Eh sad sta je uradio...dobio 2-3 duela i 3-4 pasa imo korektna i dao gol....ostalo jedna velika NULA !!!....Ko ne zna kako je igro nek pogleda ono sinoc i da zna da je to najbolje od njega u zadnji 8 mjeseci i sve ce biti jasno...
Pato je mozda tek na pocetku oporavka, njegov kvalitet je neosporan, ali djecko ima strasne probleme u glavi...on je posvadjan sam sa sobom...
juce je zabio gol i stavlja prst na usta prema Curvi Sud i onda prste na usi...
kao u fazonu sto sad ne zvizdite...ja ne mogu da vjerujem postidio sam se sto sam navijac Milana na takvu reakciju....
Pa ako ga iko trpi to su navijaci Milana a i citav ostali tim....Njegovo postovanje je ne ogromnoj nuli...strasno i porazno, izgleda da se umislio da je neki igrac svjetske klase trenutno...Talenat svjetske klase jeste ali se treba dokazati kao igrac...a ne jednu sezonu 25 golova pa onda u dvije kad se sabere 10....sve mora promjeniti u igri od pristupa na terenu, psihicke pripreme za utakmicu do discipline...eh kolko mu je potrebno vremena treba sacekati....
Montolivo je konstantan i to je najvaznije...nikad vise defanzivnih zadataka nije imao u karijeri...zato cesto zna zaplivati i ostaje rupa izmedju njega i stopera(pogledajte gol Malage i njegovo kretanje)....ali trud mu je neupita...treba da bude primjer...onaj pressing mu najvse godi presjeko je dosta lopti...i trazi rjesenja prema naprjed...
Constant je zasad najbolje rjesenje ljevo...mada on nije ljevi bek i to je dokazo losom postavko kod gola sinoc...sjetite se Abatea kolko mu je trebalo da savlada kretanja beka pa evo ni dan danas zna ispasti i ne pokrije ledja stoperu...
Mexes ima najvise zelje i bas mu je dopizdilo da gubi...Max kaze da od stopera najvise povjerenja ima u Boneru....JADNI MI

....
De Jong mi nije jasan ova bi njemu formacija trebala goditi...medjutim los je tehnicki i tu pati dosta jer ima ispred sebe prostora u ovoj formaciji a on to ne koristi...cak i njegova specijalnost(defanziva) cesto isapda...van forme....
Ja licno jedva cekam da vidim u ovoj formaciji Muntari nadam se na mjestu De Jonga...
Eh sad pravo otkrivljenje je Bojan, uvezao je tri dobre utakmice i ulazi u formu...ova nova pozicija mu godi...vrlo je slabe fizicki ali kad se odvoji od protivnika onako mal i brz zaista moze nam dosta toga dobrog donjet...
Za Faraona je mozda i bolje da je izaso sinoc da se ne digne previse ipak nam on najvise treba hladne glave...medjutim ja se ne slazem sa tom izmjenom kad je mogo izvesti Urby-a...koji ono pokusava, trci ali njegovi sutevi su sve nesto preko gola, driblinzi stalno u ljevu stranu...mora Max naci rjesenje na desnoj strani...
Sto se tice Boatenga njegov pristup je onaj samo da odradim utakmicu ne vidi se ni 1% truda i zelje od prosle sezone...kad se samo sjetim njegovi utakmica protiv Leccea i Barce...formacija mu ne odgovara ali se mora naviknuti i prilagoditi ...
PS
Gvardiolin manager je juce vidjen u restoranu u Milanu sa ljudima bliskim Gallianiju i kazu cak da se Galliani sastao snjim tajno...postoji demant official na stranici...medjutim Di Marzo(najjaci novinar u Italiji) potvrdio je taj sastanak cak postoje i slike dolaska njegovog brata tj managera u restoran...