Znao sam da će da ga promaši, jednostavno se videlo na njegovom licu. Ne znam kako im je palo na pamet da on šutira penal, dečko se usrao živ.
A glupo je išta komentarisati o utakmici kada nam je odbrana DEBILNA. Majku im jebem kakve golove oni primaju. Pa možemo igrati kako hoćemo napred, ovom odbranom ne možemo izaći na bilo koju jaču ekipu lige. Ali kakve su to reakcije kada protivnik napada...
Neka ubaci Krkića, takav igrač mora da nam igra, i da probamo ponoviti Palermo...
(11-11-2012, 03:53 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Znao sam da će da ga promaši, jednostavno se videlo na njegovom licu. Ne znam kako im je palo na pamet da on šutira penal, dečko se usrao živ.
A glupo je išta komentarisati o utakmici kada nam je odbrana DEBILNA. Majku im jebem kakve golove oni primaju. Pa možemo igrati kako hoćemo napred, ovom odbranom ne možemo izaći na bilo koju jaču ekipu lige. Ali kakve su to reakcije kada protivnik napada...
Neka ubaci Krkića, takav igrač mora da nam igra, i da probamo ponoviti Palermo...
pitaj deju.....zna dejo ....
Koji Emanuelson da igra a Bojan na klupi..Koji Pato ba vise,koji Bonera...CIRKUS.....
dejo i dalje brani allegrija....nema tu pomoci....
ide pauza za reprezentacije, valjda skontaj da daju nogu Allegriju. Ako ne sad, onda nek ih ne cudi sto nas svako nabija kako hoce na ovom San Siru. Sad cisto sumnjam da cemo izvuc ista u Ch. Ligi. Sa ovakvom igrom je moguce da kiksamo protiv Zenita.
Nesta je na tribinama, da može ući na teren bolji bi bio od Bonere i Meksesa. Ovaj prvi će možda i crveni dobiti s obzirom da će Toni 100 puta simulirati u nastavku a Bonera je previše glup da izbegne to...
(11-11-2012, 03:58 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]dejo i dalje brani allegrija....nema tu pomoci....
nema pomoći tvom zakašnjelom pubertetu...odi nateži kožicu i ne zajebavaj me sa tim pubertetskim forama
(11-11-2012, 04:22 PM)dejo Wrote: [ -> ] (11-11-2012, 03:58 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]dejo i dalje brani allegrija....nema tu pomoci....
nema pomoći tvom zakašnjelom pubertetu...odi nateži kožicu i ne zajebavaj me sa tim pubertetskim forama
poceli smo sa vrijedjanjem....pohvala roditeljima na odgoju
nisam te uvrijedio, nisam rekao da si glup niti ružan, samo sam uočio da prolaziš kroz pubertet jer na par drugih postova odgovaraš sa "pitaj deju", "dejo sve zna" i slično tome...tako se uglavnom ponašaju pubertetlije...a kako se u pubertetu istražuje tijelo savjetovao sam ti da ga baciš u nesvijest jer ćeš tako biti manje fokusiran sa mojim prozivanjem
Bravo allegri ponovo si sjebao utakmicu, forza igrači ajmo barem do boda