(11-14-2012, 12:24 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ali jedna dobra vijest je za mene De Sciglio. Koliko ja imam osjecaj, a moguce i da swe varam, on bi mogao stvarno biti ODLIČAN bek. Jos je nesiguran i fali mu samopouzdanja i mirnoce, ali ima brzinu ,tehniku, duel, pas, sve. 5 puta je bolji igrač od Abatea. Po meni ce nam on biti jedan pravi italijanski bek ala Zambrotta. Sto vi kazete?
Ja mislim da uz De Sciglia na jednoj i Rodrigo Eli-ja na drugoj, Milan ima svetlu buducnost. Nije da su Serginho-Cafu, ali uz dobrog trenera, i recimo nekog dobrog centralnog odbrambenog (sigurno ne Boneru, mozda Yepes za pocetak) mozemo imati dobru odbranu, koja takodje lako prelazi u napad (po sistemu Man.Utd sa Evrom i Valensiom).
Napred imamo mladog Mastroura, koji uz Faraona, Montoliva, Emanuelsona i Nianga (koga bih ipak zadrzao), i mozda Felipe Andersona koga kao "jurimo", imacemo i dobar tim.
Treba radit sa ovom ekipom, ali treba i dovest nekog klasnog igraca, ipak nismo mi Borussia Dortmund ni Ajax.
Nadajmo se da ce Maktoum ipak kupiti deo Milana, samim tim postojij sansa da na San Siru vidimo i Guardiolu i verovatno uz njega i Fabregasa. E tad mozemo da se nadamo da cemo osvojit jos puno Serie A, a i Champions Ligu.

De Sciglio će izrasti u najboljeg beka ekipe, ali treba još vremena za to.
Čini mi se da je sada posle povrede malo slabije odigrao par utakmica ali ništa strašno, međutim mora raditi na samopouzdanju, vidi se da mu to nedostaje...
Montolivo asistent, Faraon zabio

)
ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN
(11-14-2012, 09:28 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Montolivo asistent, Faraon zabio
)
Inače, ovaj Vidal je jedno obično govno, niji ni čudo s ozbirom za koga igra...
Bemti sve! Mislim da mozemo slobodno reci da je trenutno Ibra na najvecem mogucem vrhuncu svoje karijere, uvjerljivo najbolji napadac na svijetu i odmah iza Messija i Ronalda opcenito. I mi ga prodamo? Jer smo bili u krizi? Jer je uprava slijepo vjerovala u Pata i nije ga prodala kad je vrijedio 35mil sto bi automatski znacilo da Ibra ostaje kod nas dugi niz godina.... ma ne znam ni sam sta da mislim. Rekao sam da se necu zivcirati ovu sezonu, i nisam, sve to mirno pratim ali kad vidim ovakvog Ibru, besprijekornog napadaca, playmakera ma savrsenstvo od igraca onda mi suze krenu jer znam da je trebao kod nas ostati barem 5god. Jebemti sto iruda i upravu i nogomet i berlusconija i gallianija i sve trulo sto je sad u Milanu. Fuj fuj fuj!!!
http://www.dailymotion.com/video/xv3ejn_...KQTRYfSHBo
ibrakadabra

nije normalan. hahaha al jos mi je deaze kad je stao ispred golmana i ceka gdje ce je izbit. znaci to je pametan napadac, koji glesa i koristi situacije npr. pato i pazzini bi krenuli odma na golmana i pali tu pod njegovim nogama i trazili faul ko fole, dobro vecina napadaca bi to uradila, al Ibra... hahahaha predivan gol
Kakav gol, e to je majstor! Sad možemo samo žaliti što je otišao, sa njim i naša igra prema napred, ali, to smo valjda već prežalili.
Po meni, potpuno neopravdano zapostavljen po mnogima na listi najboljih igrača današnjice...