Ma kakav C. Ronaldo, sto je vama ljudi?
Samo je MESSI oblji od Ibre. Tako je, i meni je žao, jer obožavam Ibru do kraja. Ali samo je Messi jaci od njega. I to ne puno.
A mi njega prodamo, za 20 mln eura! A Pato koji je bio 35 ostane da Barbara ima s kim spavat... boze kakvi seljaci!
Grande Ibra! Ibra ti si bog! On je trebao biti naš br. 10 ove godine, sa Sharaawyem naprijed i Thiagom iza!

- Tako je to s Englezima. Ako zabiješ protiv njih onda si dobar igrač, a ako ne zabiješ onda nisi dobar igrač. Sjećam se Lionela Messija prije finala Lige prvaka 2009. Tada je zabio protiv Manchester Uniteda i odjednom je bio najbolji na svijetu. Možda će sada tako nešto reći i za mene – rekao je na jeziku uvijek britki Ibrahimović.
CARRRRRRRRR
čudnovat je ovaj ancelotti... 3 zadnje utakmice 2 poraza 1 remi
nego jel ima sastav za danas, pokoja novost iz tal medija i tako to?
Večerašnjim remijem samo pomažemo juventusu

anceloti je dokaz zasto treba mijenjat trenera. znaci i pored silni sampiona, sta ces kad je na klupi konj koji ne zna sta uradit. 2 crvena za Rennes, i kn nije u stanju okrenut rezultat. zato vam kazem, ovaj nas idiot na klupi nebi ni sa CR7 i Messiem uspio osvojit Scudetto. glup i kraj
(11-17-2012, 07:47 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]anceloti je dokaz zasto treba mijenjat trenera. znaci i pored silni sampiona, sta ces kad je na klupi konj koji ne zna sta uradit. 2 crvena za Rennes, i kn nije u stanju okrenut rezultat. zato vam kazem, ovaj nas idiot na klupi nebi ni sa CR7 i Messiem uspio osvojit Scudetto. glup i kraj
Osvojio je sa Ibrom
Za Carla se slažem. Nikad neću prežaliti kakav smo tim imali, a koliko smo malo titula osvojili. Jest tada i Juventus bio jak, ali mi smo opet bili jači i trebali puno više osvojiti
(11-17-2012, 07:57 PM)MIRZA Wrote: [ -> ] (11-17-2012, 07:47 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]anceloti je dokaz zasto treba mijenjat trenera. znaci i pored silni sampiona, sta ces kad je na klupi konj koji ne zna sta uradit. 2 crvena za Rennes, i kn nije u stanju okrenut rezultat. zato vam kazem, ovaj nas idiot na klupi nebi ni sa CR7 i Messiem uspio osvojit Scudetto. glup i kraj
[undefined=undefined]Osvojio je sa Ibrom[/undefined] 
Za Carla se slažem. Nikad neću prežaliti kakav smo tim imali, a koliko smo malo titula osvojili. Jest tada i Juventus bio jak, ali mi smo opet bili jači i trebali puno više osvojiti
to je ono sto ja ponavljam, nije Allegri osvojio scudetto, vec igraci. Imali smo sjajan tim, Benitez nam pomogao sa Interom, a ostali jad. Jer sami dokaz je to sto je uspio izgubit prednost od 15 bodova u januaru ccccc
Carletto je ista prica. Imali smo najjaci tim Milana, nikad vise necemo bit onako jaki. i Covjek osvoji samo jedan scudetto. smijesno
Boateng je jedno najobicnije smece od igraca i covjeka!
Ispricavam se!
e jebemu gol. zasto uvijek nama se desi ovako nesto

mislim, znam za ovaj fenomen, i da se to desi je cisto cudo. ali bas protiv nas... ne mogu da vjerujem. abbiati ne snosi krivicu, jer i ja bi krenuo lijevo. vidi se iz ugla iza igraca, kako lopta odjednom se okrene na lijevu stranu, tj. abiattievu desnu. zalosno, al haj, idemo dalje