(11-26-2012, 11:58 PM)dejo Wrote: [ -> ]Sljedeća utakmica je neugodno gostovanje u Cataniji gdje bi pobjeda značila više od ove protiv Juventusa. Ove sezone smo najbolje dionice imali protiv Juventusa (pobjeda), Napoli vani (remi) i Inter (poraz ali je igra na trenutke izgledala na nešto). Protiv male neugodne ekipe kao što je Catania pobjeda bi ekipi dala još više elana.
Sjećaš se Dejo kada je zaključak 90% ljudi na forumu bio da Allegri ne zna igrati protiv jakih ekipa još prošle godine kada smo sve jače tekme gubili..
Ova sezona sigurno demantuje to

Allegri je dosad odigrao 3-4 utakmice kako treba, kao i većina naših igrača tako da ja ne znam što je on toliko dobar ako nonstop vrijeđate igrače... u usporedbi sa igračima (izuzetak el shaarawy naravno) nije ništa bolji ni lošiji. u biti on je odgovorniji jer njegova loša igra povlači lošu igru boatenga, nocerina itd itd
ali s druge strane mourinho npr. je plaćen puno više od allegrija za svoj posao. i opet ima rezultat podjednak našem (uzimajući u obzir očekivane rezultate). isto treća sezona. isto dobivena pojačanja pred kraj prijelaznog roka. možemo i tu povući paralelu
http://tv.cik.ba/
evo rossoneri zanimljiv link imaju 4 skysporta..arena za sad 1....u 90% slucajecima na sky sportu ce biti milan, a slika je fenomenalna...
(11-27-2012, 02:21 AM)mrki Wrote: [ -> ]Ljudi kakav je igrac Đuricic iz Herenveena?? Spominu ga i to. Vidio sam na youtubu, ali zna li netko od vas nesto vise?
U reprezentaciji je kod Mihe obično starter. Igra napadača iako je prirodno ofanzivni vezni.
Šta znam, dobro je igrao, zabio čini mi se 2 gola za sad. Zna da barata loptom, namesti saigračima, brz, dobar za kontre, od naših igrača podseća na Krkića.
Čitao sam još pre mesec dana da nam Van Basten garantuje za njega, tako da bismo ga mogli možda očekivati uskoro.
Sneider ili Pastore????
Ako dodje Sneider, ode nam Boateng u Inter. Dali da se radujemo ili da placemo (kao za Pirlom)?

Ako Sneider ode u PSG, eto ga Pastore u Inter. Onda gubimo duplo, jer i Sneider i Pastore su na Milanovoj listi zelja, stim sto bi se Inter dodatno pojacao.
U svakom slucaju pozicija Binha je sve dalja od Milana, narocito zato sto se uveliko prica o Felipe Andersonu, Djuricicu, Martins Indi-ju i Andreas Cornelius, a ni Biabiany nije iskljucen kao opcija. U odbrani je sve aktulenija mogucnost kupovanja Rumuna Chirichesa.

Najbolje bi bilo da dodje Sneider, ali da Boateng ostane ili ode u Nemacku.
Sneider bi doneo kreativnost koja nam jako treba! Samo je pitanje da li ce trener umeti da ga iskoristi.
(11-27-2012, 07:58 AM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (11-26-2012, 11:58 PM)dejo Wrote: [ -> ]Sljedeća utakmica je neugodno gostovanje u Cataniji gdje bi pobjeda značila više od ove protiv Juventusa. Ove sezone smo najbolje dionice imali protiv Juventusa (pobjeda), Napoli vani (remi) i Inter (poraz ali je igra na trenutke izgledala na nešto). Protiv male neugodne ekipe kao što je Catania pobjeda bi ekipi dala još više elana.
Sjećaš se Dejo kada je zaključak 90% ljudi na forumu bio da Allegri ne zna igrati protiv jakih ekipa još prošle godine kada smo sve jače tekme gubili..
Zato sto smo izgubili od Intera, Fiorentine, LAzia i Malage. I dobili Juve. Jer zato?
(11-29-2012, 03:24 PM)mrki Wrote: [ -> ] (11-27-2012, 07:58 AM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Sjećaš se Dejo kada je zaključak 90% ljudi na forumu bio da Allegri ne zna igrati protiv jakih ekipa još prošle godine kada smo sve jače tekme gubili..
Zato sto smo izgubili od Intera, Fiorentine, LAzia i Malage. I dobili Juve. Jer zato?
Mrki mislim da si me skontao šta sam želio reći..
Gledajući cjelokupnu prošlu sezonu sve jače tekme smo izgubili što nam nije pravilo u ovoj.. Kad je najpotrebnijie bilo mi smo se jako dobrim pokazali, to mislim na zadnjih mjesec dana..
Sory bio sam bezobrazan malo. Isprika. Unervozim se cim pomislim da je taj Max i dalje trener Milana.
Što vi kazete na Ogonnu iz torina. Nikako da pogledam torino ove sezone! Neke vijesti kazu kako ga u biti Galliani zeli dovesti.
Igra stopera, lijevak, moze i beka. Mlad, talijan. Vrlo jak igrač! Ima tih mladih talijana koji bi mogli izgraditi novi Milan: Perin, Ogbonna, pa kasnije Veratti