Mozemo i moramo bolje od ovoga! Ova Catanije uz onaj gol Muntarija nas je kostala prvenstva prosle godine Treba ih sad razguziti u drugom dijelu. Ocekujem neki nepostojeci penal za nas

Posle onakvog meča povratak na staro. Bez organizacije u igri, napadači odsečeni, pogotovo Šaravi koji loptu ne dodiruje. Svi napadi, ako se tako može nazvati ono što radimo, idu preko desne strane, pokušavaju nešto De Sciglio i Boa, obično izgube loptu ili pošalju centaršut koji niko ne čeka. Ostalo se završava tako što pošaljemo dugu loptu protivniku.
Odbrana opet užasna, tragedija je šta oni rade nazad.
Alegri pogrešio, odmah neka napravi izmenu i promeni igru, posle pobede nad Juveom ovo nema nikakvog smisla.
(11-30-2012, 09:33 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Jaoo majko moja kolko lose...Acerbi je toliko panike unjeo u odbranu da je to nevjrovatno, cak i Constant se gubi pored njega...kog gola necu ni spominjat kako je reagovo...ljudi su jednom ali samo jednom prisli golu i zabili...i to ko je zabio....STRASNO
Vezni red ocajan...De Jong i Nocerino toliko grjese da je to strasno...El Sharaawy sakriven, a Robinho sam sebe upropasti sa driblinzima i igranjem s loptom...Boa trci i trudi se ali dosta tehnicki lose...
A toliko bi nam znacila pobjeda veceras...ocajno prvo pol...poslje Rima i Palerma, najlosije
Mislim da je formacija dobra ali izbor igraca los...dugim loptama nista necemo napraviti...definitivno nisu trebali pocet zajedno i Binho i Boa...
ko si ti da sumnjas u allegrija?
Hahahahha, evo gaaaaaa. Faraoooooooooooon. Cak mislim da je bio ofsajd. hahahahahha...
Ni iz cega smo stigli do izjednacenja. Sa igracem vise, jos mozda uspemo da izvucemo 3 boda. Jadni smo ali bi pobeda bila ogromna!
Konacnoooooooooooo Boaaaaaaaaaaaaa....
(11-30-2012, 09:49 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (11-30-2012, 09:33 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Jaoo majko moja kolko lose...Acerbi je toliko panike unjeo u odbranu da je to nevjrovatno, cak i Constant se gubi pored njega...kog gola necu ni spominjat kako je reagovo...ljudi su jednom ali samo jednom prisli golu i zabili...i to ko je zabio....STRASNO
Vezni red ocajan...De Jong i Nocerino toliko grjese da je to strasno...El Sharaawy sakriven, a Robinho sam sebe upropasti sa driblinzima i igranjem s loptom...Boa trci i trudi se ali dosta tehnicki lose...
A toliko bi nam znacila pobjeda veceras...ocajno prvo pol...poslje Rima i Palerma, najlosije
Mislim da je formacija dobra ali izbor igraca los...dugim loptama nista necemo napraviti...definitivno nisu trebali pocet zajedno i Binho i Boa...
ko si ti da sumnjas u allegrija?
Hehe...Kalla i dalje deres guzove

...
Drugi zuti tj. crveni cist ko suza...Gol iz Offside koji je bio metar od Faraona...cist offside...min nakon toga cist penal na El Shaarawy i on dobije zuti..kako se samo Orsati pogubio...i sjajan gol Boatenga KONACNO !!!!
Sta je ovo bemti sve, igrac vise oni nas stiscu, ajmo treci gol zabiti.
Hahahhaha, dobri stari Robinhoooooo... Ne vjerujem.