Dok Kinezi ne daju lovu ocito nista od transfera jer Silvio je sada motivator a ne investitor, hahaha!
Allegri je slozio ekipu ( RELATIVNO!!) nakon 14 kola, i to nakon hitnih posjeta Silvia koji je vjerojatno zamracio. Svaka cast Max! Sada smo na -10 od LP. Pa to je OCAJNO. Ja ne vidim nista dobro.
Trebali smo bit najvise na -6 od Juveta, ajd to je prihvatljivo. A mi 7....
Neka dovedu stopera, Ogbonnu i jednog srednjeg veznog. A Pato neka ode malo na neke plaže da se skonta godinu i pol u Brasilu...
(12-03-2012, 11:30 AM)maharaja Wrote: [ -> ]A sta je sa onim malim Gabrijelom sto smo ga isto dovukli iz Brazila?
Izgleda da su skauti promasili...
ja sam gledo par utakmica ono sto je branio za mlade branio je jako dobro... po refleksima i postavljanju, dosta me podsjeca na Didu...
(12-03-2012, 11:21 AM)eki111 Wrote: [ -> ]Danas je "mozda" veliki dan za buducnost Milana.
Dolazi predesednik Guangzhou Evergrande-a, koji ce razgovarati u mogucoj kupovini deonica Milana, sutra ce prisustvovati utakmici Milan-Zenit, a verovatno ce se i dati "zeleno svetlo' da se pokrenu razgovori sa nekoliko klubova, da bi se formulisale ponude za kupovinu igraca.
Posto je Abbiati vec na zalasku karijere, Milan je izgleda vec u razgovorima sa Santosom za golmana Rafaela.
Zatim se razmatraju opcije beka Van Rhijn-a, Siem de Jong-a i stare zelje Kevin Strootman-a.
Braida je proteklog vikenda prisustvovao utakmici Ajax-PSV, a nakon utakmice se sreo sa Mark van Bommelom.
Van Bommel je insistirao da je Strootman najbolja investicija, ali i da su druga dva igraca veoma perspektivni i da uz Erikssena predstavljaju najbolja 4 igraca Holandske lige.
Izvestaj Braide ide na sastanak sa Kinezima....nadajmo se da ce makar polovina od pomenutih igraca obuci dres Milana.
Takodje se ponovo pominje Baloteli, koji bi u Jannuaru dosao na pozajmicu, a u Junu bi se definitivno odlucilo o njegovoj buducnosti.
Polako brate, dok ne bude zvanično nemoj se puno nadati

.
(12-03-2012, 10:32 PM)mrki Wrote: [ -> ]Dok Kinezi ne daju lovu ocito nista od transfera jer Silvio je sada motivator a ne investitor, hahaha!
Allegri je slozio ekipu ( RELATIVNO!!) nakon 14 kola, i to nakon hitnih posjeta Silvia koji je vjerojatno zamracio. Svaka cast Max! Sada smo na -10 od LP. Pa to je OCAJNO. Ja ne vidim nista dobro.
Trebali smo bit najvise na -6 od Juveta, ajd to je prihvatljivo. A mi 7....
Neka dovedu stopera, Ogbonnu i jednog srednjeg veznog. A Pato neka ode malo na neke plaže da se skonta godinu i pol u Brasilu...
allegri je pravi trener....sreca nasa da ga imamo...
Milan vs. Zenit (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Zapata-Acerbi-Mesbah; Flamini-Ambrosini-Urby; Boateng-Pazzini-Bojan.
Bez ikakvog rezultatskog značaja večeras, barem što se nas tiče, Zenit igra za LE. Par igrača dobilo priliku posle nekog vremena pa se nadam da neće ući mlitavi u meč samo jer nemaju za šta igrati...
Gledam pola sata ovog Pacinija i ne mogu da verujem koliki je imbecil. Mislim, nije on kriv sto ne ume da igra fudbal, kriva je nasa uprava koja ga je dovela...
Silva postigo gol za PSG, na ovoj utakmici Silva KAPITEN.
Po nekom šablonu (poklonjen gol protivniku koji pre toga ništa nije uradio), trebalo bi da odigramo bolje u nastavku.
Na kraju krajeva, nebitan je meč...
Povrh svega Berlusconi ipak mora ostati u dobrim odnosima sa Gazpromom i Putinom
Malo jača trening utakmica to sam i očekivao...
Pazzinia ako neko slucajno bude trazio pod hitno poklonit..Bojana vratiti tamo odakle je dosao obavezno..Flaminiu se zahvalit i poslat negdje u drugu ligu Francuske..mesbah nije ni trebao igrat bolje neko djete da je stavio..
Samo se jos neko trebao povrjedit..