Standard, primimo gol iz jedine prilike protivnika i tek tad krenemo igrati. Na kraju budemo bolji ali komplikujemo napred i ne uradimo ništa. Uglavnom, nama totalno nebitan meč, ne treba puno analizirati šta i zašto.
Na kraju Hulk izgleda popizdeo i posvadjao se sa Spaletijem, jako slaba sezona za njega...
PSG, Šalke, Borusija, Šahtjor, Bajern, Barsa i Mančester su najverovatnije mogući protivnici u noakut fazi. Solidna grupa i uz malo sreće možemo izvući sasvim ok protivnika sa kojim se možemo nositi.
Sad Torino, moramo dobiti i nastaviti put ka Evropi...
Kakve smo kurate srece dobicemo opet Barcu sigurno. Mada ja bi iskreno najvise volio PSG, jer bi se protiv njih najvise napalili zbog ovih transfera, a realno su i slabiji od Barce, Bayerna, Manchestera i Borussie.
Ja bi isto najrađe da dobijemo PSG.
Hebite se svi, ja ocu Schalke. Ocu da probamo sto dalje doci. A Schalke mozemo proci ako ponovimo igru kao protiv Juventusa ili Zenita u gostima.
A mi smo ti takve srece da cemo iz pune vrece pi*aka izvuci *urac.
Ja bih najradije nekog izmedju Šalkea i Šahtjora, pa kud puko da puklo.
Sa ostalima nemamo sanse. Jedina dobra stvar iz eventualnih poraza (kazem u mnozini jer bi sigurno izgubili i na domacem terenu) bi bila ta da se definitvno otarasimo Allegrija, jer prolaz u dalje takmicenje za Gallianija znaci jos 10-15 miliona premije (sto od Uefe sto od ulaznica za utakmice LS-a), a Allegrijev ugovor je nista u poredjenju sa tim.
Kada je sledeca faza, jeli pre ili nakon prelaznog roka?
Mozda se pojacamo ili prodamo tamo nekog trulog Flaminija, Mesbaha ili Acerbija a uzmemo Felipea, Ogbonu ili bilo kog samo ne navedenu trojicu.
Ma da je makar taj stari Lucio da dodje, bolji je nego sva tri zajedno.

Alessandro Nesta perfect XI: Po izboru Neste najboljih 11 !!
Goalkeeper:Gianluigi Buffon
Defenders:Marcos Cafu,Jaap Stam,Thiago Silva,Paolo Maldini
Midfielders:Juan Sebastian Veron,Andrea Pirlo,Kaka
Strikers:Christian Vieri,Zlatan Ibrahimovic,Andriy
Shevchenko
Substitute: Luca Marchegiani,Pavel Nedved,Rui Costa,Alen Boksic
Coach:Carlo Ancelotti
Šalke, Psg i Šahtjor, sa njima možemo egal igrati ako ponovimo najbolje partije ove sezone. Ostale ekipe bi bile favorit protiv nas ali ipak je ovo liga šampiona, svašta može biti...
psg, schalke, bayern, barcelona, borussia i manchester united
50% šanse da najebemo odma
A jbga ne treba se predavat, mozda dovedemo nesto kvalitetno na pauzi