Sutra cup...Max kaze da idemo na osvajanje kupa...
Nadam se da ce sutra Gabriel Zapata Strasser Niang i Bojan odigrati sto duze...
Plus treba obratit paznju na Ely-a momak kazu igra odlicno i stalno za Regginu, cak postoje opcije da se vrati u prvi tim Milana
(12-13-2012, 12:32 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Nadam se da ce sutra Gabriel Zapata Strasser Niang i Bojan odigrati sto duze...
I još koga iz primavere ubaciti i to je to.
Usput sretan praznik svima koji slave 1312
Potpisan ugovor o saradnji sa Kinezima (Guangzhou Evergrande).
Navodno oko razmjene mlađih igrača isl te postoji mogućnost da bi neko iz kineske ekipe mogao doći nama u januaru, ostaje da vidimo šta se stvarno krije iza ovoga
Allegri je za ovaj mec pozvao sljedece igrace: Abbiati, Coppola, Gabriel, Abate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata, Emanuelson, Flamini, Muntari, Nocerino, Strasser, Bojan Krkić, El Shaarawy, Niang, Pazzini i Robinho.
(12-13-2012, 02:01 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Allegri je za ovaj mec pozvao sljedece igrace: Abbiati, Coppola, Gabriel, Abate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata, Emanuelson, Flamini, Muntari, Nocerino, Strasser, Bojan Krkić, El Shaarawy, Niang, Pazzini i Robinho.
Ni jednog jedinog juniora...pa makar Cristante da je zvao...kazu da ce mali biti strasan zadnji vezni, ja sam ga vec par puta gledo u Primaveri mnogo odskace od svih lucidnoscu....vrlo smiren i tehnicki potkovan...kazu da je De Sciglio bio isti u tim kategorijama istina nije ista pozicija al....
(12-13-2012, 03:38 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (12-13-2012, 02:01 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Allegri je za ovaj mec pozvao sljedece igrace: Abbiati, Coppola, Gabriel, Abate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata, Emanuelson, Flamini, Muntari, Nocerino, Strasser, Bojan Krkić, El Shaarawy, Niang, Pazzini i Robinho.
Ni jednog jedinog juniora...pa makar Cristante da je zvao...kazu da ce mali biti strasan zadnji vezni, ja sam ga vec par puta gledo u Primaveri mnogo odskace od svih lucidnoscu....vrlo smiren i tehnicki potkovan...kazu da je De Sciglio bio isti u tim kategorijama istina nije ista pozicija al....
valjda mladi igraju za dan, dva protiv rome pa nece u kupu igrat...
Niang odlican...Povratak Muntaria...Pazzini opet zabio...Zapata po meni zasluzuje prvih 11...Straser solidan..
Bojan katastrofa,kao i Binho...
Antonini nije za komentar...
(12-13-2012, 10:53 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Niang odlican...Povratak Muntaria...Pazzini opet zabio...Zapata po meni zasluzuje prvih 11...Straser solidan..
Bojan katastrofa,kao i Binho...
Antonini nije za komentar...
Bojan se nudio, bilo ga je svuda ali jednostavno ima tu blokadu nikako ne može odmah da se rješava lopte.. Ja sam i dalje optimista da se može dići..
Niang je zvijer, po kretnjama i fizionomiji tip je igrača koji može zabiti 30-tak golova po sezoni bez problema
drago mi je da je niang zabio gol, nadam se da će za koju godinu on i el sharavi biti najjaci napadacki dvojac u europi!!!!!!
nego jel zna ko kad je zdrijeb za nokaut fazu lige prvaka?
(12-13-2012, 11:51 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]drago mi je da je niang zabio gol, nadam se da će za koju godinu on i el sharavi biti najjaci napadacki dvojac u europi!!!!!!
nego jel zna ko kad je zdrijeb za nokaut fazu lige prvaka?
Za nekih nedelju dana...
Baš to, neka je zabio Niang i da dobija veću minutažu, gužva je u napadu ali on prilike gotovo da ne dobija.
Meč kao i očekivano, laka pobeda, rezervisti se solidno pokazali, sledeće kolo Juventus...