Mi igramo nogomet od prije 25 god, i to loš. Juve igra 50% brzi nogomet od nas.
Svaki korner totalno neorganizirano, svaki aut, svaka akcija. Sve pola improvizacija, sve napola.
Tesko mi je gledati ovaj Milan totalno.
Nocerino igra blizu gola, Montolivo nesto skroz desno duboko, tko zna zasto? Sto ce nam uopce 2 defanzivna vezna doma sa PEscarom koja svugdje rimi 3,4,5 golova?
Mogao je komotno Boateng veznog ili Urby.
NEmam pojma. Neka Shaarawy zabije tako da i dalje bude prvi strijelac! I onda smo na -7 od Intera.
Kako losa igra Milana, patimo se sa Peskarom da ljudi nisu zabili sebi 2 gola bilo bi guravo, nemogu da vjerujem da nam i ovako ocajne ekipe zabiju go...i koja je kukavica ovaj alegri to je nevjerovatno protiv peskare kod 4-1 izvodi napadaca uvodi jos jednog defanzivca..
(12-16-2012, 04:56 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Kako losa igra Milana, patimo se sa Peskarom da ljudi nisu zabili sebi 2 gola bilo bi guravo, nemogu da vjerujem da nam i ovako ocajne ekipe zabiju go...i koja je kukavica ovaj alegri to je nevjerovatno protiv peskare kod 4-1 izvodi napadaca uvodi jos jednog defanzivca..
Cuj izrazito losa igra Milana. Znaci da igramo lose bilo bi 7:1, da igramo dobro 11:1. A sta bi bilo da igramo odlično.
Sta sve mozes procitati na ovom forumu.
Posle onako ranog gola morali smo rešiti utakmicu mnogo ranije, a ne da nam pomaže Peskara autogolovima. Da ga onaj nesrećnik nije sebi uterao i prelomio utakmicu mučili bismo se. Na kraju ipak ubedljiva pobeda koja je bila neophodna na ovaj dan. Gol opet posle prekida, užasno pokrivanje. Prvi gol posle odlične akcije i poslednji je takodje usledio posle dobrog odigravanja. Šaravi asistirao i pogodio. Roma je izgubila tako da bismo i njih mogli stići već posle sledećeg kola ako bi eventualno pobedili. Uglavnom, do 3. mesta nam fali 6 ili 7 bodova u ovom trenutku što je posle očajnog starta ove sezone odlično. Sledeće godine nastaviti sa partijama kakve smo pružali poslednjih utakmica i može se svakako do lš-a.
(12-16-2012, 05:03 PM)kakabanja Wrote: [ -> ] (12-16-2012, 04:56 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Kako losa igra Milana, patimo se sa Peskarom da ljudi nisu zabili sebi 2 gola bilo bi guravo, nemogu da vjerujem da nam i ovako ocajne ekipe zabiju go...i koja je kukavica ovaj alegri to je nevjerovatno protiv peskare kod 4-1 izvodi napadaca uvodi jos jednog defanzivca..
Cuj izrazito losa igra Milana. Znaci da igramo lose bilo bi 7:1, da igramo dobro 11:1. A sta bi bilo da igramo odlično.
Sta sve mozes procitati na ovom forumu.
ne kontam te pojasni molim te?
hoces da kazes da smo dobro igrali?
Naravno da smo dobro igrali, dobili smo 4:1.
(12-16-2012, 05:47 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Naravno da smo dobro igrali, dobili smo 4:1.
Svaka ti cast, ubuduce gledaj utakmicu a ne rezultat

Rezultat je pokazatelj igre i tu nema nikakve slucajnosti. Hskde ti meni reci sta je to ustvari bilo tako lose na ovoj utakmici. Odbranu igrali bolje od protivnika, napad također, to ti je sva mudrolija fudbala iz pogleda nas gledalaca. A ove vase pokusaje tipa trebao je igrati 442 umjesto 343 i slicno, to mozete okaciti macku o rep. Odakle (kojim papirima to potkrepljujete), vam pravo kritikovati Alegrija i njegovo postavljanje pozicija igraca na terenu. Imate pravo da budete nezadovoljni rezultatom, Alegri treba da ogovara iskljucivo za (lose) rezultate. Mada su i ti losi rezultatati najavljeni od strane vlasnika kluba.
Znaci siguran budi mi smo danas popodne odigrali dobru ( ne odlicnu) prvenstvenu utalmicu u kojoj smo Peskaru pobijedili 4:1.
(12-16-2012, 06:15 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Rezultat je pokazatelj igre i tu nema nikakve slucajnosti. Hskde ti meni reci sta je to ustvari bilo tako lose na ovoj utakmici. Odbranu igrali bolje od protivnika, napad također, to ti je sva mudrolija fudbala iz pogleda nas gledalaca. A ove vase pokusaje tipa trebao je igrati 442 umjesto 343 i slicno, to mozete okaciti macku o rep. Odakle (kojim papirima to potkrepljujete), vam pravo kritikovati Alegrija i njegovo postavljanje pozicija igraca na terenu. Imate pravo da budete nezadovoljni rezultatom, Alegri treba da ogovara iskljucivo za (lose) rezultate. Mada su i ti losi rezultatati najavljeni od strane vlasnika kluba.
Znaci siguran budi mi smo danas popodne odigrali dobru ( ne odlicnu) prvenstvenu utalmicu u kojoj smo Peskaru pobijedili 4:1.
tako smo dobro odigrali da je peskara morala zabit sebi 2 gola da bi ih pobjedili =)