Reko sam vam da smo kurate srece i da cemo dobit ovu Penalsonu. Njih ne mozemo izbacit ni da nam je onaj Sachiev sastav sa Gulitom, Bastenom, Baresiem.....ne zato sto su oni nepobjedivi, nego sto nas stalno kradu u tim utakmica protiv njih. Opet ce biti nekih penala ili ponistenih golova.
Oni da plate nešto i da ne uzmu lovu ako mogu? Hahahaha...
Prodat ce ih obojicu i i+uzeti 2 igrača po 5mln kao i uvijek, i jednog besplatno.
Barca. Dobro barem brzo ispadamo i onda borba za prva 3 mjesta. To je ionako jedino bitno ove godine!
Jer ako se ne plasiramo na LP, nagodinu ne da necemo dovesti nikoga nego ce imati govnari opravdanje da prodaju opet pola ekipe!
Barselona. LOL!
Eto pravog testa za nas podmladjeni tim

Najgore od svega je to da i ako nekom ludom kombinacijom srece i hrabrosti izbacimo Barcelonu, ispast cemo poslije od Shakhtara ili Porta:

iz godine u godinu ovo izvlačenje postaje sprdnja
dobili bi barcu kad tad bolje da ih dobijemo ako njih ne mozemo dobit onda ni ne zasluzujemo LP + mozemo se koncentrirati na prvenstvo
ali to mi zivot znaci da ih izbacimo
Barcelona - AC Milan...
Samo se nadam se da sudjenje nece dodeliti Kuipersu, Orebro-u ili tamo nekog Klattenburgu...
Bolje sada Barca nego kasnije da izgubimo od Shalkea ili Celtica.
U "normalnim" uslovima, svaka nova pobeda bi znacila vise premija, znaci kupovina boljih igraca, ali sa sadasnjom politikom "samo uzmi pare" koju vode Galliani and coo, to nam nista ne znaci. Mlada ekipa, novo iskustvo, a sledece sezone (ako dragi bog da') u Champions makar do polufinala!!!

Evo sta pisu na sportmediaset.it (moj prevod sa Italijanskog):
Ova vest je neverovatna. U sredu, tokom jedne od klasicnih proba zreba za Ligu Sampiona u Nyonu, izvuceni su isti parovi kao i oni zvanicno izvuceni tokom danasnjeg zreba, to jest 24 sata kasnije. Da ne poverujes da ne postoje fotografije koje potvrdjuju jucerasnji zreb. Fotografija tabele na kojoj su prikazane 8 susreta je prikazana na TV od strane Engleskih kolega SkySports-a, kao i postoje postovi na Twitter-u, na nalogu @Bbcsporf, a isti su prikazani 16 sati pre danasnjih izvlacenja zreba. Dali je ovo jos jedan signal koji su uputili Maje? Dali je smak sveta zaista tako blizu?