pazini izborio penal i pogodio nakon toga , krkic nekako dao gol ali sve to kasno ... da gi pustio u igru na pocetak drugog polu.. imali bismo nadu .
toliko o Alegrino .. sta jos da pisem da tropam po tastaturiii .............
(12-22-2012, 07:28 PM)ensar7 Wrote: [ -> ](BH Fanaticosi ti najbolje pokazuju sta znaci stav, da jebu savezu sve po spisku dok gamad nije napustila. i naravno na kraju su uspijeli. i sad navijaju opet za BiH)
Ali su ti isti fanaticosi svaku utakmicu bili tu, nisu se povlačili, sjedili, pljuvali i čekali kada će se stvari same promijeniti (kako to ispada po tvom pisanju da ti radiš).
Ovakva situacija u i oko kluba izgleda smeta samo nama koji smo kilometrima daleko od Milana. Zaključili smo već davno da upravi ne smeta, a ne vidim nešto i CS da se bune (nadam se da će me neko razuvjeriti po tom pitanju), ali otkako su uništili FDL, ostalo je samo blijedo ime i plaćenik Barone.
Divim se "navijačima" koji priželjkuju da nastavimo sa porazima.
“We definitely have to improve our defending from set plays, while we were too disorganised and hasty in attack.“After the break we were trying to get back into the game and conceded another two goals against the run of play, while the Roma goalkeeper had to perform quite a few tough saves.
Izjava allegrija nakon tekme...lik ne zna ni koliko smo golova primili u drugom pol.
Sta da ja sad napisem?
Berlusconi: Nećemo dovesti niti Balotellija, niti Drogbu
Nogometaši Milana na kratku zimsku pauzu u Seriji A odlaze kao sedmoplasirana ekipa na tabeli. Od Evropske lige u
Premda je finansijsko zaleđe kluba vrlo slabo, u Milanu ipak, sasvim logično, pričaju o određenim pojačanjima koja bi mogla doći u klub tokom januara iduće godine.
Talijanska štampna je barem u posljednje vrijeme forsirala dva imena, Marija Balotellija i Didiera Drogbu, no predsjednik Milana Silvio Berlusconi je u razgovoru na Sky Sports tv-stanici opovrgnuo i jedno i drugo.
"S velikom sigurnošću mogu reći da Balotelli ne dolazi kod nas", rekao je Berlusconi, a potom se osvrnuo i na Drogbu.
"Drogba je definitivno nogometaš kojeg bi voljeli imati, ali mi takvo što ne možemo platiti. To mogu Kinezi ili Rusi, možda još neko u Evropi, ali Milan nikako ne".
(Totalsport)
(12-23-2012, 10:32 AM)MIRZA Wrote: [ -> ]Berlusconi: Nećemo dovesti niti Balotellija, niti Drogbu
Nogometaši Milana na kratku zimsku pauzu u Seriji A odlaze kao sedmoplasirana ekipa na tabeli. Od Evropske lige u
Premda je finansijsko zaleđe kluba vrlo slabo, u Milanu ipak, sasvim logično, pričaju o određenim pojačanjima koja bi mogla doći u klub tokom januara iduće godine.
Talijanska štampna je barem u posljednje vrijeme forsirala dva imena, Marija Balotellija i Didiera Drogbu, no predsjednik Milana Silvio Berlusconi je u razgovoru na Sky Sports tv-stanici opovrgnuo i jedno i drugo.
"S velikom sigurnošću mogu reći da Balotelli ne dolazi kod nas", rekao je Berlusconi, a potom se osvrnuo i na Drogbu.
"Drogba je definitivno nogometaš kojeg bi voljeli imati, ali mi takvo što ne možemo platiti. To mogu Kinezi ili Rusi, možda još neko u Evropi, ali Milan nikako ne".
(Totalsport)
Bitno da ja flamini imao placu 7 milijuna neto kad je dosao....pa robinho sad ima oko 8 milijuna neto....a za drogbu se ne moze dati 5 milijuna za polusezonu.....gadi mi se sve ovo
Kad se sjetim da smo odbili parizovih 30 milijuna za invalida i nismo doveli teveza.....osvojili bi scudetto i vjerojatno bi ostali i zlatan i thiago.....sad molimo klubove da nam daju 15 milijuna za invalida.....ehh
Prema tuttosportu Milan je sve riješio oko dovođenja Chirichesa, a moguća je zamjena Amelia-Stekelenburg
Engleske stranice prenose Milanovu ponudu za Balotellija iako je Berlusconi rekao da on neće doći
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=99472
Tko zna talijanski, ili neka uzme google translate.
Valjda je dobar taj Rumunj.
JA bih 5 puta prije uzeo Drogbu nego Balotellia. Jer Mario ne vrijedi tih 25mln.
Ali kako god bolji je od Pata i Robinha. Obojica su lakrdija postali.
Mrki mozda si mislio na ovaj clanak???
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=99497
Milan, blokiran Chiriches. Dok se sa Romom razmislja o zameni pozajmica.
Po navodima danasnjeg izdanja Tuttosport-a, Milan je vec blokirao Rumunskog odbrambenog igraca Vlad Chiriches-a koji trenutno igra za Steaua Bucurest, iako je njegov agent Becali to skoro demantovao. Po navodima torinskog lista, crveno crno rukovodstvo je vec pokrenulo pregovore sa Romom o zameni pozajmica izmedju Stekelenburga i Amelije.
I tako ce se ispuniti i san navijaca Rome Marka Amelije.
Nell’intervista pre natalizia con la Gazzetta dello Sport, Massimo Ambrosini bacchetta la squadra e il suo atteggiamento messo in mostra a Roma e indica la via da seguire: “A questi livelli bisogna avere una preparazione di un certo tipo, sia di squadra sia come singoli. A Roma siamo mancati in quello. Alla ripresa vedremo se è stato solo un episodio. Ora non abbiamo più bonus. Se vogliamo puntare dal secondo posto in giù dobbiamo affrontare tutte le partite come se fossero decisive”.
Nesta, Seedorf, Pirlo, Gattuso, Inzaghi...svi su bili ili jesu u neslaganju sa vođenjem ekipe. Pa vi vidite.
Šaravi drugi za na izboru za najboljeg mladog igrača, ispred samo Isko, verujem da je presudilo to što je Malaga bila ispred nas u grupi. Kako god, tek će se Šaravi proslaviti...