(01-10-2013, 01:35 PM)mrki Wrote: [ -> ]Opet su nas izbacili jbt... 
Boa puno bolje igra u sredini ovako. Neka ga tamo i stavlja a ne onog Nocerina, kao da igramo s igracem manje.
A i jucer smo jer smo imali Emanuelsona naprijed koji je izgubio svaki malo jači fizicki duel + propustio sansu i eto to je bilo to. Niang mi je 3 puta bolji igrač od njega za desno. A i inace mi se cini kao stvarno ok talent. Ima samo 18 godina covjek.
Dosao je Saponara, mladi trequartista Empolia. Svi kazu da je super talent kao Shaarawy.
I hoce uzeti Santona! Gleda li netko od vas Newcastle kada? Kakav je Santon sad?
Ma ja ne znam kako su Acerbi,Pazzini i Urby uspjeli da igraju do 65 min...ono je bilo sramota, ja im nebi dao da treniraju s ekipom 7 dana kamoli sta drugo...
Saponara nazalost nece doci sada iako je trequarista i takav nam trebi...
U ovoj formaciji Bojan i Boa najbolje igraju...
Santona ne pratim u Engleskoj, mada sam vidio da je prosle god izabran u najveca RAZOCARENJA ...medjutim nije njega djabe Mou forsiro, a i godine su na njegovoj strani...Zaccardo takodjer treba da dodje u zamjenu za Mesbaha sa Parmom...Abate je na izlaznim vratima Zenit je ponudio 12 miliona a Galatasayar za Antoninia cak 5 MILIONA

...kakvu bi na Turci uslugu ucinili...
Poslali smo ponudu Romi za Stekelenburga i Destra...Amelia +15miliona...i Roma je odbila....
Evo i rasporeda i satnice...
Sunday, January 13, AT 20.45: Sampdoria-Milan
Sunday, January 20, AT 15: Milan-Bologna.
Sunday, January 27, AT 15: Atalanta-Milan
Sunday, Feb. 3, AT 20:45: Milan-Udinese
Sunday, February 10, AT 15: Cagliari- Milan
FRIDAY 'February 15, AT 20:45: Milan-Parma
Sunday, February 24, AT 20:45: Inter-Milan
Saturday, March 2, AT 20:45: Milan-Lazio
FRIDAY 'March 8, AT 20.45: Genoa-Milan
Sunday, March 17, AT 15: Milan-Palermo.