http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Ju...6993.shtml
znaci smeta mu sto ce igrat 3 tekme u 7 dana. Evo upravo ovo su treneri i klubovi koje Mou mrzi. Koliko puta je on govorio protiv ovakvi ekipa koje sami sebi stvaraju kalendar. Ma nosi se Conte u 3 p.m. Sta je sa ostalima? Kako Milan ili Mourinho nikad nisu trazili da im se pomjeri tekma? Vec tebi prvi put, pa hajmo odma pomjerat. Jel moguce ikako da nastimamo kalendar kako je tebi cejf? Evo ti kalendar, pa ti napisi sebi kojim bi ti danima da igras.
E sto mrzim ovakve trenere, znaci kad gubis i kad te nece, a protivnici te stisnu, sve ti smeta. Sto moj stari fino kaze: to ti je odlika amatera. Covjeka koji dobija utakmice, a ustvari ni sam ne zna kako ih dobija. Jer cim krene gubit, ne zna naci gresku i promijenit je. Cisti primjer Pep Guardiola
Nije on sigurno amater, a da je djubre, jeste.
(02-08-2013, 11:21 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Ju...6993.shtml
znaci smeta mu sto ce igrat 3 tekme u 7 dana. Evo upravo ovo su treneri i klubovi koje Mou mrzi. Koliko puta je on govorio protiv ovakvi ekipa koje sami sebi stvaraju kalendar. Ma nosi se Conte u 3 p.m. Sta je sa ostalima? Kako Milan ili Mourinho nikad nisu trazili da im se pomjeri tekma? Vec tebi prvi put, pa hajmo odma pomjerat. Jel moguce ikako da nastimamo kalendar kako je tebi cejf? Evo ti kalendar, pa ti napisi sebi kojim bi ti danima da igras.
E sto mrzim ovakve trenere, znaci kad gubis i kad te nece, a protivnici te stisnu, sve ti smeta. Sto moj stari fino kaze: to ti je odlika amatera. Covjeka koji dobija utakmice, a ustvari ni sam ne zna kako ih dobija. Jer cim krene gubit, ne zna naci gresku i promijenit je. Cisti primjer Pep Guardiola
Ma to je nova njihova taktika...kad su odmakli na 9 poena svi su ih proglasili prvacima...medjutim igranje na tri fronta uzelo je danak...povrjedio im se kljucna dva igraca Chellini i Marchisio...Sada prave takvu atmosferu da su svi protiv njih...motivisu tako svoje igrac ...tako su ih motivisali prosle god kad su uzeli titulu...neka teorija zavjere kao svi su protiv njih oni su sami i bore se za sebe...Jednostavno doveli su losa pojacanja,ne selektirana pogotovo u napadu... Mogu slobodno reci da i Napoli i Lazio i Milan imaju bolje solucijie i igrace u napadu...ali oni su i dalje prvi favoriti za titulu...samo nemaju tu igru i ne mogu da dodju do nje...@Mrki je upravu...strasno puno trce i rade, ali to radi samo njihov vezni red koji je za mene mozda jedan od najjaci...izvrstni pojedinci i dobro funkcioniraju zajedno...jednostavno ovaj vezni red ih drzi iznad vode vec sezonu i pol...
Pazi ovo...ovo se nije desilo zadnji 20 god u Italiji...na ovakav nacin niko ne docekuje protivnik i goste ...http://www.football-italia.net/30533/fiorentina-fury-after-juve-promise-hell ...
Ovo ti je prvi znak da nesto nije uredu s njihovim klubom...jer ovo nema veze s sportom i fudbalom...znaci po svaku cijenu zele ponoviti titulu...vrlo jednostavno znaju da u Ligi Prvaka nece daleko...proce Celtic ali to znaci nove 2 tekme protiv jaceg protivnika...iz kupa su vec ispali...ako ne uzmu nista ove god boje se da ne krenu toniti...Njihov stadion im ne donosi Bog zna kakvu zaradu, jedino ih tv prava odrzavaju...Placaju velike plate bas kao sto se Milan raniji god zezznuo i zavaljivao...npr ovaj isti Flamini igra za skoro 3 miliona manju platu nego prije a igra realno sad najbolje od kad je u klubu...
Ljudi da vas pitam, Flamini je oduvijek bio meni drag igrac, borben, brz, ma prava radilica. Onda se kod nas nije bas najbolje snasao al vidim da pisete dobro o njegovim trenutnim igrama. Nisam ga bas upratio u zadnje vrijeme pa vas pitam oce biti sta od njega, jel se vraca u onu staru formu? Jer ako je to onaj stari Flamini onda je medju 5 nasih najboljih igraca. Uh kako bi to bilo lijepo vidjeti.
Pa samim time što je pristao da mu se smanji plata govori o tome koliko mu se igra ali do skoro nije to pokazivao. Vidljivo je da mu je motivacija naglo porasla i pruža sasvim solidne partije. Kada bi održao formu značio bi nam itekako, uz Montoliva nam treba takav baš takav igrač. E sad da je baš kao stari Flamini, treba još dobrih partija da bismo pričali o tome.
Lacio-Napoli 1-1.
Na duže staze ovo je po nas bolje ako mislimo da uzmemo 2. mesto, Lacio verujem da ćemo uskoro svakako stići. Odličan meč, dosta prilika, Lacio mogao par puta da reši tekmu i na kraju kažnjeni za promašaje lepim golom.
Ne znam da li ste pratili celu ovu pricu oko toga gde ce se igrati mec sa Kaljarijem, ali smo pokazali fair play kakav nikad nece doci od Juventusa! Mozda bi nam bilo lakse da se ne igra na njihovom stadionu, ali ovako je jedino pravedno
(02-10-2013, 10:32 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Ne znam da li ste pratili celu ovu pricu oko toga gde ce se igrati mec sa Kaljarijem, ali smo pokazali fair play kakav nikad nece doci od Juventusa! Mozda bi nam bilo lakse da se ne igra na njihovom stadionu, ali ovako je jedino pravedno
Pa kad smo gospodski klub. Bravo. Lagano se vracamo na staro i jos jednom pokazujemo koliko smo jak i posten klub. Jos danas pobijedimo i bice to savrsen dan.
MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.
CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.
A jooooj, Milan puca od poštenja posebno njegov gazda...
Akllegri ti si konj, opet. Koja postava, taktika, kombinacije... moj boze...
Nismo puknili na gol prvih 35min! Muntari nije fit, Boa na klupi. Kukavica.
Jucer Berlusconi o Allegriu: ne razumije k...a. HAHAHA!