Stari lisac Walter Mazari.
Oni ove godine ne igraju Ligu prvaka, prosle godine bili su... nemam pojma, u evropi su meni se cini preko kupa. U zadnjih 5 godina potrosili su sigurno 5 puta više para od nas. Gdje su mladi (sose vargasi 1 jedan ili dva spanca i tako dalje i tako dalje). Ne produžava on ugovor zato će kad prodaju Kavanija biti najvjerovatnije borba za zlatnu sredinu.
Alegri ima jednu titulu prvaka, i to je jos uvijek nedostizan san za blistavu karijeru Valter Mazariaj. Prvo jedan prije 2-3 godine priziva Del Nerija a sad ovaj Mazarija. Majko moja
napoli ne zaslusue da bude sampion u Italii po takvok sramnog poraza , unistavaju italianski fudball jesu li svesni sta rade.
bale on fire zakucao dva slobodnjaka jedan iz 35 drugi 25 . a ovi Lion impresioniraju sa nihove mlade igrace
I Robinho nece igrati jer ima neku "laganu" povredu ligamenata. Umesto njega Pazzini.
Lion je sinoc bolje igrao od Totenhama, ali oni imaju Bale-a koji je naucio da salje slobodnjake ala Juninho (ili Pirlo).
Ali i GOLCINA levog beka Lyona (Umtiti) jedan od najlepsih golova koji sam video u zadnjih nekoliko godina.
Napoli samo steti rankingu Italijana u UEFA, jer ovako se gube bodovi za sledece sezone...izgubiti 0:3 kod kuce od Plzena. Sve mi se cini da hoce da se koncentrisu samo na Serie A, da budu "odmorni" za drugi deo sezone.
Ono je bilo sramota od Napolia. Mazzari popizdio na pojedince koji su dobili sansu, i izjavio da im je ovo bila zadnja. Ima na treningu utakmica pa se od sad mogu tu zajebavat. A na tribinama imaju mjesto da glrdaju kako njihovi suigraci igraju. Bravo

tako se to radi. A ne non stop izmisljat koje kakve povrede samo da se igrac skloni sa terena.
Kako god da okreneš, uzeli smo u ovom dijelu vise bodova od njemaca. Jučer svaka čast Laziu, 3 penala svirana Gladbachu. Al onaj gol Aranga, mamma miaaa!!!! Jest je čovjek puko hehe
Veceras 3 boda i cekaj Barcu
Pa Napoli namjerno ispao tako da mogu na iru odigrati sezonu sta je vama... Tko zna kada ce opet imati šansu za scudetto? Nikada? Njima uskoro dolazi Juve i to je to, ako dobiju bit ce utrka do kraja sezone.
A Mazzarri po meni nije nikakav poseban trener i ne bih htio da on dođe u Milan, nikada! A isto tako ni Donadoni, koji ne pokazuje ne znam što, a sa Azzurima je bio očajan.
Večeras samo 3 boda. Opet idemo sa 2 defanzivca u sredini naravno, da se ne ponadate.
Millito out do kraja. Žao mi ga je kao čovjeka ali to nama dosta pomaže u borbi za treće mjesto. Mada Lazio isto igra odlično.
Očekivano se Napoli ne interesuje za Ligu Evrope pored lige u kojoj mogu možda do titule, nisu ni prvi ni poslednji koji daju minimum u tom takmičenju. Zbog takvih serie a stalno gubi koeficijent. Lacio sa druge strane sasvim suprotno, remi a protivniku 3 penala i igrač više...
Inter gostuje Fiori tako da bi lako mogli da prokockaju bodove, ovo moramo dobiti da ostanemo blizu Lacia a i taman bismo stigli Inter pred derbi. Bilo bi važno i za meč sa Barsom. Boa će igrati gde obično igra Šaravi tako da ga verovatno planira protiv Barse kao prošle godine.
Los pocetak, Parma bolja trenutno. Ajde trgnite se malo krute mazo.
Ej, kakvi smo bili prvi 25-30 minuta? Tek sad stigao kući. Aj jedno ovjektivno misljenje, nemoj te mi paljenja: govna, ma barcelona pada, zasluzili smo titulu ili ma ovo je za sredine tabele hehhe

Hvala
Isti kao i ostatak utakmice, lose ali vodimo

)
Hvala nebesima na autogolu...Muntari i Nocerino jad i bijeda...ocajno...nebi ih pustio u svlacionicu...Yepes se gubi sto je normalno jer zadnji put igro protiv Rome...Jebemu mater vise od pola god ne mogu dva ista stopera da odigraju dvije utakmice zaredom
Bravo sudac...za silno prljavo udaranje Maria ni jedan jedini zuti i opomena...svaka cast...u Italiji bi bolje bilo da igraci sami sebi sude ....