(02-16-2013, 02:21 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (02-16-2013, 01:19 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Još kada bi i juve i Napoli kiksali....
Roma - Juventus
Napoli - Sampdoria
Ma mi ne trebamo pratit Juve i Napoli jos...nego Lazio,Inter i Fiorentinu ...
Sljede nam 4 drama teske utakmice ... od toga tri na San Siru...
Milan-Barca,Inter-Milan,Milan-Lazio i Barca-Milan...i prije gostovanja na Nou Campu imamo tekmu protiv Genove u gostima
Minimalne su nam sanse za prolazak u CL al dok ima i bar malo nada ne prestaje...Samo se nadam pametnom potezu Allegria da ne zezzne ove dvije tekme protiv direktnih konkurenata za to trece mjesto...
Montolivo znaci mnogo za ovu ekipu Milana popravio je defanzivu i trenutno je jedini u veznom redu koji bar nesto zna s loptom...zato ga treba postediti i cuvati za drama vazne utakmice...vidicemo sta ce Max smislit...
To što kažeš za LP "dok ima i bar malo nade..." tako i ja kažem za skudeto. Vjerovatno preoptimistično, ali Bože moj
Poraz Juvea, golčina Totia. Bez šanse u drugom delu, Roma ih uništila na kontre ali se smotali napred da reše sve ranije.
Bravo Roma, a mi tek sad mozemo zaliti za losim jesenskim dijelom. Sjecam se dana kad smo stizali -10 za Juventusom ali to su bila neka druga vremena i ekipa, ne kazem da je sad to nemoguce ali hajmo mi prvo ganjati to trece mjesto, a ako se bude moglo vise od toga super ako ne, cilj je ispunjen, Liga prvaka opet nagodinu i dolazak novih dobrih igraca.
Ma gledamo samo to 3. mesto a eventualno kasnije ciljamo na više, skudeto je moguće uzeti ali uz dosta sreće i skoro maksimum bodova iz preostalih mečeva tako da o tome ne bih za sada ni razmišljao. Činjenica je da smo van onog užasnog starta najbolji u ligi i sledeće sezone svakako idemo po skudeto. Sledi Barsa, jedva čekam meč iako ću se verujem pošteno nervirati jer se potajno nadam iznenadjenju...
Scudetto? Jeste vi pijani ljudi? Subota je pa pitam...
Od ove dvije sa Interom i Lazio ne smijemo IZGUBITI ni jednu. To je najvažnije. A u biti ok nam je i 4 boda iz te 2. Jer između toga i 2 sa Barcom teško da mozemo tko zna kako dobro odigrati.
NAjvažnije je dobit Intera, Lazio ce do kraja sezone vec pasti iza nas.
(02-17-2013, 02:24 AM)mrki Wrote: [ -> ]Scudetto? Jeste vi pijani ljudi? Subota je pa pitam... 
Od ove dvije sa Interom i Lazio ne smijemo IZGUBITI ni jednu. To je najvažnije. A u biti ok nam je i 4 boda iz te 2. Jer između toga i 2 sa Barcom teško da mozemo tko zna kako dobro odigrati.
NAjvažnije je dobit Intera, Lazio ce do kraja sezone vec pasti iza nas.
A ništa hajmo onda nastaviti sa kukanjem kako nam je sve loše, ništa nam ne ide, nismo ni M od starog Milana isl isl isl
http://media.tumblr.com/tumblr_m1u2mvksEr1r7um6t.jpg
Zanima me samo da radite negdje gdje je jako bitna motivacija saradnika ili ekipe, kako bi to radili

Evo malo sam gledo raspored do kraja. Ima jos 13. kola. Juve ima 3 teska gostovanja Napoli, Inter, Lazio i onda ima utakmicu s nama kuci. Nama dolaze Napoli, Lazio i Roma, uz to da imamo sljedecu s Interom. Meni su ovo poprilicno jednako teski rasporedi, zapravo mi imamo jednu tezu utakmicu vise. Al svakako je tesko stici 11 bodova minusa s ovakim rasporedom.