Covjece zato što ste na ovom forumu u proteklim mjesecima toliko izvrjeđali covjeka da je to jednostvano neukusno. On je sasvim dobar trener koji sa napola anonimnim igracima postiže odlične rezultate.
(02-20-2013, 11:44 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Covjece zato što ste na ovom forumu u proteklim mjesecima toliko izvrjeđali covjeka da je to jednostvano neukusno. On je sasvim dobar trener koji sa napola anonimnim igracima postiže odlične rezultate.
mislimo isto
on treba biti trener godine u ligi
Ja sam ga oduvijek cijenio i hvalio. Jednostavno, previse ste kritikovali covjeka u trenutku kada je imao smjenu generacije gdje je otislo 8 velikih igraca a doslo 13 malih. Koji bi jos trener za 6-7mjeseci ovako dobro uigrao tim nakon toga? Mislim d aje Alegri odlican trener, a to ce i pokazat vrijeme koje slijedi. Po meni je veci trener od Ancelota koji je bio poprilican ziheras, a on ima hrabrosti da ponekad i rizikuje.
(02-20-2013, 11:48 PM)dejo Wrote: [ -> ] (02-20-2013, 11:44 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Covjece zato što ste na ovom forumu u proteklim mjesecima toliko izvrjeđali covjeka da je to jednostvano neukusno. On je sasvim dobar trener koji sa napola anonimnim igracima postiže odlične rezultate.
mislimo isto
ja sam svoje o njemu rekao poslije onog zagrljaja sa Gallianiem kad smo imali 7 gubitaka. I tu je moja tema Allegri zavrsena. Ostali su nastavili. I veceras poslije sjajne partije i pobjede, gdje nas je cijeli svijet otpisao, ti dodjes odma bacat ulje na vatru. Pa nemoj bolan. PUsti da uzivamo.
I sory maharaja, al kontam igraju u Londonu, nema sanse da je Bayern onoliko jak, ali... jebem ti Arsenal. Znaci, Porto 1, Arsenal 1, Galata X i Milan 1, i na 5€ ulozeni dobitak 2064€
Pa ne mogu da vjerujem

((((
Cim sam vidio Milan 6,75 a Galata 3,8. Ma moram to odigrat. hahahha pa dosta je vise prenapucavanja Schalkea i Barce.
Samo se nadam da sad ako prodjemo barem nam napokon sreca pogleda u ruke i da nam protivnike Schalke u cetvrt i PSG/Juve u polufinale. Daj molim te, da i mi imamo nekad srece. Pa non stop nas godinama jebu sa najtezim protivnicima
(02-20-2013, 11:55 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] (02-20-2013, 11:48 PM)dejo Wrote: [ -> ]mislimo isto
ja sam svoje o njemu rekao poslije onog zagrljaja sa Gallianiem kad smo imali 7 gubitaka. I tu je moja tema Allegri zavrsena. Ostali su nastavili. I veceras poslije sjajne partije i pobjede, gdje nas je cijeli svijet otpisao, ti dodjes odma bacat ulje na vatru. Pa nemoj bolan. PUsti da uzivamo.
I sory maharaja, al kontam igraju u Londonu, nema sanse da je Bayern onoliko jak, ali... jebem ti Arsenal. Znaci, Porto 1, Arsenal 1, Galata X i Milan 1, i na 5€ ulozeni dobitak 2064€
Pa ne mogu da vjerujem
((((
Cim sam vidio Milan 6,75 a Galata 3,8. Ma moram to odigrat. hahahha pa dosta je vise prenapucavanja Schalkea i Barce.
Samo se nadam da sad ako prodjemo barem nam napokon sreca pogleda u ruke i da nam protivnike Schalke u cetvrt i PSG/Juve u polufinale. Daj molim te, da i mi imamo nekad srece. Pa non stop nas godinama jebu sa najtezim protivnicima
komentirao si moj post, ali pretpostavljam kakabanjinu izjavu, jer ja nisam palio sa Allegrijem ništa
Evo citam izjave igraca i svi su istakli kako je Alegri uradio odlican poso i reko im tacno sta treba da rade na terenu veceras. Jos jedna potvrda da se radi o dobrom treneru.
Ma nema potrebe tražiti potvrde, ovo večeras dokazuje o kakvom se treneru radi.
Ne treba poleteti, neću da podsećam na mečeve koje smo dobili u teoriji ali se onda protivnik budi iz mrtvih, znamo koji su u pitanju. Videćemo šta će Alegri smisliti, važno je ne primiti rano gol a kad bismo kojim slučajem zabili to bi bio skoro rešen posao. Tamo će biti još teže jer će ovi više rizikovati i igraju kod kuće, ali posle večerašnje partije ja verujem u ovu ekipu da može iskoristiti ovaj odličan rezultat.
Dva najgora igraca u pvrom dijelu su bila medju boljima u drugom, Muntari cak i zabio i odlicno igrao nazad, Pazini se borio kao lav i bio u par prilika. Bravo momci, bravo svi. Abate konacno pravi, bez greske nazad, prema naprijed dosta razvlacio, sprintao, obrana savrsena, vezni red bez greske, Montolivo odskace malo od svih, ima mozga, ima trku, pokazao je da je klasa. Abbiati bez posla, smijesno ali istinito, Faraon super, malo se nekad zanese u napadu al mlad je. Posebna pohvala za Ambru, a jebote, toliko godina a tako brz i agresivan, na vrijeme kupio sve lopte ma bravo kapetanu, poveo si svoj brod u veliku pobjedu.
Uzivajmo 3 tjedna u velikoj pobjedi a onda na Nou Campu zabiti jedan i to je to. Bice tesko, svi znamo da nema sanse da Barca ponovi ovaku losu bezidejnu igru, ali sve ovisi o nama. Pametna igra nazad i kontru zabiti kako god da znamo i eto nas u cetvrtfinalu. Lijepo je veceras biti navijac Milana, stizu mi cestitke sa svih strana a ja cvjetam, heh. Fenomenalan osjecaj.