Sjebano je ovo u prvom poluvremenu kad smo imali par zicera, u drugom očigledno nismo mogli da ponovimo ni sličnu partiju a gol glavom nas je opet koštao 3 boda, na kraju me je razočaralo što su oni više želeli pobedu ali ne tako loš rezultat na kraju krajeva.
ma i ja sam zadovoljan na kraju krajeva. Moglo nam se osvetiti pa da izgubimo i taj bod. Steta za prvi dio, trebali smo ih zgaziti. Zakljucimo da je ovaj tjedan bio jako jako dobar. Bravo ekipa. Al imam jos samo jednu stvar za rec u vezi veceras, pogledajte kretanje Nocerina kod nabacaja za interov gol? On bjezi u stranu i pusta igraca da nabaci. Tako se ne igra nogomet. Prema tome mislim da je Noce najveci krivac za gol. Pozdrav svima. Laku noc!
Kako mozete biti zadovoljni...meni nije jasno...pa imali smo ih 60 min...morali smo ih pokopat ... sta sve profula Mario

...
Pad igre od 60 min je bio neminovan...previse je traga ostavila rovovska borba i pobjeda protiv Barce...zato mi nije jasno sto Max ranije nije mjenjao...sad je Lazio "must win" tekma ...i imamo duze dan odmora nego oni...Nevjerovatno ali u 2013 ovo je druga tekma da izgubimo 2 boda ali bukvalno...protiv Samp u Genovi i vcrs...
Iskreno mislim da nam je Lazio glavni konkurent i Fiorentina...Interu treba pravo cudo pa da nesto pokusaju ozbiljnije...i kad su dali gol za 1:1 nisu napadali sve do 90 min kad nasi vise nisu mogli hodat...znam da su igrali u cet ali poredit Barcu i Cluj je ravno ludilo, plus Inter je imo prednost vec 2:0 ...ja sam zaplakao od nervoze kako glupo izgubljena 2 boda ... ali opet ponavljam ovakakv Inter i nije neka prijetnja...plus sto igraju sa Tottenhemom u Evropa Ligi...i tu se trose...jedina poz stvar ovog remia sto ce Strama i dalje biti trener Intera ...
I jos nesto Cambiasso je pravo pravcato smece od igraca...kad je vidio kako smo ih rasuli u prvom pol pokusao je da okrene vodu na njihov mlin udarajuci i stvarajuci nervozu...pravi profesionalac nema sta...i opet nije dobio zuti...
Ni ja nisam zadovoljan. U prvom poluvremenu smo ih sabili u misiju rupu, nisu se videli! Mogli smo da zavrsimo mec za pola sata i da se igramo do kraja
Trebalo je menjati vec oko 55 minuta, pa onda oko 65, pa oko 75. A mi smo prvu izmenu imali u 75.
Mislim, dobri smo. Dve prejake utakmice za 4 dana, a od toga pobeda i remi. Ali ostaje tezak osecaj jer smo mogli da ih bukvalno ponizimo! Jedan trenutak nepaznje i onaj balvan nam da gol glavom
Iznenadjujuce malo komentara nakon jedne od najvaznijih utakmica sezone...imam osjecaj da svi cekaju moj komentar pa da raspale po meni....
Sramota je da nismo pobijedili nikad losijeg intera 2 sezone...sramota
Sinoc je bilo evidentno da smo za klasu bolja momcad ali nazalost tele na klupi i previse promasenih zicera su to sve anulirali...igra nam se raspala u 55.minuti kad je trener intera napravio jedinu logicnu promjenu....guarina je sa boka prebacio u sredinu....otad je inter uspostavio kontrolu na sredini terena....sta nas mamlaz na klupi radi? Telecim pogledom gleda put u propast umjesto da radi izmjenu i osvjezi vezni red...on radi prvu zamjenu u 80.minuti i to naravno krivi potez...vadi veznog igraca i ubacuje napadaca a debilu je jasno da nas vezni red ne moze trcati od 65.min(zbog barcelone naravno)...i on ga dodatno sakati....mamlaz ostaje mamlaz...ne tvrdim da bi dobili utakmicu da je radio normalne i pravovremene izmjene ali trebalo je barem pokusati
Korak unazad prema trecem mjestu....moramo osvojiti bod vise od intera ako zelimo biti ispred njih jer su bolji u medjusobnim susretima....
Eto pljujte sad po meni....barem ce biti vise komentara
Ja sam zadovoljan bodom jer sjecam se utakmica kad smo imali duplo vise sansi a na kraju smo gubili i taj bod. Povijest se nije ponovila, uzeli smo bod sa vruceg gostovanja protiv Intera. A to da smo bili duplo bolji jesmo, to sam i rekao. To nije upitno. Jos uvijek smo ispred njih. To je najbitnije. Al zato se iskreno nadam da cemo pobijediti Lazija. E onda ovaj bod dobiva na vaznosti.
ja nisam zadovoljan bodom. Maria nije htijela lopta i kraj. Ne mozes to promjenit. Svakom se desi da ga u jednoj tekmi nece ama bas nista, ma ni zicer. Al to nije opravdanje da onako lose odigramo drugo poluvrijeme. Znaci ubili smo ih prvi 45 minuta. Sta bi u drugom? Cemu ona stanka? Zasto se nije nastavila kontrola u sredini??? Imali smo super igru i sve, i imali smo u srijedu 95 minuta trcanja sa Barcelonom, i Allegri mijenja tek u 80toj????? Zasto???? Znaci vidjelo se cijelo drugo poluvrijeme da ne ide, da ne mozemo vise, ali da ni oni nisu nista bolji, vec da nemaju pojma, i mi stanemo kao cuvamo rezultat od 1:0
Greska Allegrija sto nije izvrsio izmjene ranije i sto nije naredio momcima da izdrze jos ti 45 mnuta, pa evo im sad dvije sedmice pauze.
Nisam zadovoljan bodom jer smo propustili sjajnu priliku (cudno sto se evo opet ponavlja ono sto vec dvije sezone imamo problem, a to je da propustamo sjajnu priliku gdje smo puno bolji, al za to nije nikad kriv Allegri vec moja mater sto me rodila pa dodjem vama ovdje da dosadjujem) da pobjegnemo i ucvrstimo tu 3cu pozicju. ustvari, dovedemo se u mogucnost za borbu za drugo mjesto. veceras navijam i za lazio i za napoli. Bolje, da se panchina mora borit a ne da mu se poklanja treca pozicija
(02-25-2013, 01:46 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]ja nisam zadovoljan bodom. Maria nije htijela lopta i kraj. Ne mozes to promjenit. Svakom se desi da ga u jednoj tekmi nece ama bas nista, ma ni zicer. Al to nije opravdanje da onako lose odigramo drugo poluvrijeme. Znaci ubili smo ih prvi 45 minuta. Sta bi u drugom? Cemu ona stanka? Zasto se nije nastavila kontrola u sredini??? Imali smo super igru i sve, i imali smo u srijedu 95 minuta trcanja sa Barcelonom, i Allegri mijenja tek u 80toj????? Zasto???? Znaci vidjelo se cijelo drugo poluvrijeme da ne ide, da ne mozemo vise, ali da ni oni nisu nista bolji, vec da nemaju pojma, i mi stanemo kao cuvamo rezultat od 1:0
Greska Allegrija sto nije izvrsio izmjene ranije i sto nije naredio momcima da izdrze jos ti 45 mnuta, pa evo im sad dvije sedmice pauze.
Nisam zadovoljan bodom jer smo propustili sjajnu priliku (cudno sto se evo opet ponavlja ono sto vec dvije sezone imamo problem, a to je da propustamo sjajnu priliku gdje smo puno bolji, al za to nije nikad kriv Allegri vec moja mater sto me rodila pa dodjem vama ovdje da dosadjujem) da pobjegnemo i ucvrstimo tu 3cu pozicju. ustvari, dovedemo se u mogucnost za borbu za drugo mjesto. veceras navijam i za lazio i za napoli. Bolje, da se panchina mora borit a ne da mu se poklanja treca pozicija
Sa izmjenama nismo ništa dobili ni onih 15 minuta.. Još smo slabiji bili Bojan katastrofalan Niang izgubio 5 lopti itd. Ništa..
Problem je bio jer je Mario puko u 2 poluvremenu, njegova inercija sputala je i Faraona.. Znači puko je pod pritiskom tekme i Curve Nord, pa moglo se čuti kako mi Allegri govori Igraj Mario Igraj, kreći se on kloc ništa.. 3 kilometra je rpetrčao u 2 pol.. Jako jako slaba parija, uz ona promašena 3 100% i uništavanje Intera u 1 pol ništa se bolje nije moglo ni očekivati iskreno od 1 boda..
Bolja smo ekipa i uvjeren sam da ćemo u ovih 12 kola to opravdati.
Ma u najboljoj smo formi od svih ovih ekipa koje se bore za tu trecu poziciju, paa i od Napolia. Tako da ja ne vidim da ce biti nekih problema da se osigura LP, a za nesto vise je davno bilo jasno da je nemoguce. Steta je sto ih nismo dotukli u prvom poluvremenu, ali to su derbiji. Pojedinci ovdje pisu kao da smo igrali protiv Salernitane. Ja kolko pratim derbije, kad god smo bili favoriti oni su nas dobijali i obrnuto, tako da bod je odlican.