jeste huss derby, shvatam ja to. ali allegri je sjajno pripremio ekipu, namotivisao ih extrra, znaci momci su izasli ne da pobijede vec da zgaze inter. i upravo su to i uradili u prvom poluvremenu. ali allegri ima problem citanja protivnika za vrijeme utakmice. jarane ono tamo nije bio mourinho, ono je stramacioni koji gle cuda izvuce kakvu glupost i zaustavi milan. na ono se moglo odgovorit, ali to je problem allegrija. sto nije znao sta sad??? nije imao odgovor na stramacionia vec se uzdao u momke oni znaju najbolje. imao je toliko bolji varijanti. i cemu vadjenje sharawia kad vidis da ti je mario krenuo smetat? onda radije izvadi njega i stavi bojana. ustvari sta vise hoce bojan? pa on nema pojma. Znaci sva ona euforija od srijede mi je zastala, jer ako rosell uspije vratit vilanuovu za dvije sedmice, mi tamo gubimo.
Sramota da ih nismo dobili. A imali smo ih. Ne znam što bi napisao.
Vaditi Balotellia? Pa nema Max muda za to sto je vama... Ambrosinia uvede u 90. min... super, bravo! A Muntari ne može trčati od 70-e.
Stvarno, dokle vise po Alegriju ali bas. Satrali Intera i igracki i takticki u 1 pol a u drugom u najmanju ruku bili ravnopravni i to sa 3 igraca do 22 u prvoj postavi. Stvarno ...
Ma dajte ljudi, kao što neko već reče mi smo bili još gori posle izmena, pa Inter nas je baš pred kraj pritisnuo, do tada je bila ujednačena igra. Sve do primljenog gola mi smo bili bolji, e onda nas je to potpuno poremetilo i u kombinaciji sa umorom smo stali.
Ekipa je odigrala 3 odlična poluvremena za 5 dana i očekivano pala u 4. Išli smo da rešimo sve u prvom delu, bili dosta bolji, stvorili par odličnih prilika i da je Mario, od kojeg se najviše očekivalo jer je bio najodmorniji a videli suprotno, ubo barem 1 zicer, mi bismo dobili. Nismo iskoristili šanse, ovi zabili iz jedine prilike na meču i to je to. Teško je igrati derbi odmah posle Barse i još kad ne koristiš prilike...
Svakako smo uz Juve najbolja ekipa i očekujem da ćemo uzeti to 3. mesto.
(02-25-2013, 07:51 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ma dajte ljudi, kao što neko već reče mi smo bili još gori posle izmena, pa Inter nas je baš pred kraj pritisnuo, do tada je bila ujednačena igra. Sve do primljenog gola mi smo bili bolji, e onda nas je to potpuno poremetilo i u kombinaciji sa umorom smo stali.
Ekipa je odigrala 3 odlična poluvremena za 5 dana i očekivano pala u 4. Išli smo da rešimo sve u prvom delu, bili dosta bolji, stvorili par odličnih prilika i da je Mario, od kojeg se najviše očekivalo jer je bio najodmorniji a videli suprotno, ubo barem 1 zicer, mi bismo dobili. Nismo iskoristili šanse, ovi zabili iz jedine prilike na meču i to je to. Teško je igrati derbi odmah posle Barse i još kad ne koristiš prilike...
Pa to svi primječuju da Milan baš mnogo sa rotacijama i izmjenama ne dobiva.. Nije to tek jučer zadnja dva mjeseca je tako ali uprkos tome imamo 1 poraz u posljednih 3 mjeseca možda i više.
Pazzini bi sahranio Printera da je igrao i našao se u onim šansama, kakvi samo ubačaji De Sciglia i Abatea ostadoše neiskorišteni. Niko ne spominje ogroman pomak u igri kod KPB-a !!
(02-25-2013, 09:23 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (02-25-2013, 07:51 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ma dajte ljudi, kao što neko već reče mi smo bili još gori posle izmena, pa Inter nas je baš pred kraj pritisnuo, do tada je bila ujednačena igra. Sve do primljenog gola mi smo bili bolji, e onda nas je to potpuno poremetilo i u kombinaciji sa umorom smo stali.
Pa to svi primječuju da Milan baš mnogo sa rotacijama i izmjenama ne dobiva.. Nije to tek jučer zadnja dva mjeseca je tako ali uprkos tome imamo 1 poraz u posljednih 3 mjeseca možda i više.
Pazzini bi sahranio Printera da je igrao i našao se u onim šansama, kakvi samo ubačaji De Sciglia i Abatea ostadoše neiskorišteni. Niko ne spominje ogroman pomak u igri kod KPB-a !!
KPB se polako vraca, jucer bio među najboljim na terenu, ali koga briga za to. Najbitnije je da Max nema pojma.
(02-25-2013, 09:45 PM)kakabanja Wrote: [ -> ] (02-25-2013, 09:23 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Pa to svi primječuju da Milan baš mnogo sa rotacijama i izmjenama ne dobiva.. Nije to tek jučer zadnja dva mjeseca je tako ali uprkos tome imamo 1 poraz u posljednih 3 mjeseca možda i više.
KPB se polako vraca, jucer bio među najboljim na terenu, ali koga briga za to. Najbitnije je da Max nema pojma.
Ma Allegri radi ogroman posao u ovoj nikadviđenoj smjeni generacija i njegovi hejteri to u podsvjesti znaju.. Ali nemogu drugačije funkcionirati nego pljuvati i pljuvati..
nema hejteri toliko za alegri , ali to sto e totalni moron za izmene e 105 % ispravno jer nemozes da pravis prvu izmenu u 81' a plus pogresio izmenu
samo cu da pohvalim igru zapatu koj e skoro svaki duel dobio
Niko nije primijetio da smo ostali bez oba stopera za utakmicu protiv Lazia u subotu. I Mexes i Zapata dobili parne kartone. Znaci u sljedecoj igraju Yepes Bonera ili Zacardo....heeh ako ovi kiksaju ala ce ce ovi Alegrijevi hejteri tek tad navit sa komentarima

pa dobro sta nema da igra mexes , yepes e bole od njega a i lazio nema neki brzo noge igrace .. nedostae ce zapata a zakardo nadamo se da su ga dovolno pripremili vec jedam mesec e kot nas ali on isto u godinama pa trebace nam mlad i brz half za da pokriva yepes.... nek stave u vatru Siglio ili bonera ce iznenaditi sta znam... naj logicnie bi bilo Zakardo Yepes.
ali jucer e sudenje bio katastrofa ovi nas potukli a mi sabrali kartone