Nisam siguran za Zapatu da propušta.
Mladji tim osvojio drugo mesto, izgubili od Anderlehta u finalu, od naših Kristante najbolji igrač, Ganz najbolji strelac...
(02-25-2013, 10:56 PM)DUCO Wrote: [ -> ]pa dobro sta nema da igra mexes , yepes e bole od njega a i lazio nema neki brzo noge igrace .. nedostae ce zapata a zakardo nadamo se da su ga dovolno pripremili vec jedam mesec e kot nas ali on isto u godinama pa trebace nam mlad i brz half za da pokriva yepes.... nek stave u vatru Siglio ili bonera ce iznenaditi sta znam... naj logicnie bi bilo Zakardo Yepes.
ali jucer e sudenje bio katastrofa ovi nas potukli a mi sabrali kartone 
Duco, slazem se za sudjenje, sudija je bio katastrofa, bio cak i jedan nedosudjen penal za Milan u prvom poluvremenu.
A za stopere, ja bio ubacio u guzvu i Salomona, koji je trebao da debituje na derbiju. Gledao sam njegove igre, solidan igrac, samo mu treba dati minutazu...
A Yepes je za mene jedan od boljih stopera Serie A, jeste malo sporiji, ali spor je bio i Costacurta, ali je bio BROJ 1 u svetu u duelima 1 na 1. Videcete, pokazace on Allegriju da jos nije za staro gvozdje, plus njima ne igra Klose, znaci samo zaustaviti Hernanesa i Lulica, i to je to...ne moze Radu zabijat svaku utakmicu...
Mexes i Uapata opravdano dobili zute kartone. To sto ne igraju, i bokje. Jer ce ostat friski za Nou Camp. Jebe i se za Lazio. I da izgubimo, ima toliko utakmica, sticemo ih. Ja hocu da izbacimo cigane i pedercice. Jrr mislim da imamo sjajnu sansu da uzmemo Ch. Ligu ove sezone. Nesto mi govori da ce nam se poklopit karte. Samo da izbjegnemo Bayern

Allegri ima problem citanja protivnika u toku utakmice. Jeboga narod sta hocetr vise od mene? Jesam ga pohvalio za spremanje utakmice? Jesam. Jesam rekao da ih motivise ludilo? Jesam
Pa koji vam je k....???? Kazem da ga ne volim jer ne zna u toku utakmice radit izmjene. Ne zna skontat ko mu smeta i sta mu smeta. Ne zna u par rijeci reci igracima kako da promjene taktiku. To mu fali
Ma za ligu šampiona se sve uklapa da ćemo osvojiti, ne brinem ja...

Ali ozbiljno, budemo li izbacili Barsu nemamo zašto da se ne nadamo, ali otom potom.
Nema veze za stopere sa LAziom, barem neka se spreme za Barcu! JA bih stavio cijelu drugu momčad! u napadBojana, MAria i Nianga!
Montoliva, Ambrosinia, Muntaria, Abatea, Constanta, Shaarawya, sve na klupu. Jebeš Čazio. Možemo X odigrati ili dobiti i s drugom ekipom i imamo još 10 kola do kraja. Treba izbacit Barcelonu! Nije Lazio nešto tako posebno.
Max ih je super pripremio ne kažem ništa, ali kad smo padali opet nije ništa učinio i eto ode utakmica. Ali najviše je kriv Balotelli koji je zapravo izgubio utakmicu sam. Šteta, jer smo duplo bolji od Intera. Pa 2 puta sa 5m promašiti čovječe...
Cristante najboji igrač mladih na turniru i nagodinu se priključuje prvoj ekipi. Je li ga tko od vas gledao?? Ja jako malo...
Recite mi, ali iskreno, koje bi ste vi poteze povukli da ste bili na Alegrijevom mjestu, vezano za izmejene?
Ja sam u društvu gledao. I svi su komentari bili da u igru moraju Bojan i Niang, a vani Boa i Nocerino. (jedino što se izlaska iz igre se nismo poklopili sa Alegrijem).
Ali po onom pruženom, mogu samo reći, sreća pa raniej nije ubacio Nianga i Bojana. Loši su totalno bili
(02-26-2013, 12:02 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Mexes i Uapata opravdano dobili zute kartone. To sto ne igraju, i bokje. Jer ce ostat friski za Nou Camp. Jebe i se za Lazio. I da izgubimo, ima toliko utakmica, sticemo ih. Ja hocu da izbacimo cigane i pedercice.
Molim te nemoj siriti dezinformacije.....provjeri kad igramo protiv barce....sljedeci tjedan sigurno ne....
(02-26-2013, 09:30 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Recite mi, ali iskreno, koje bi ste vi poteze povukli da ste bili na Alegrijevom mjestu, vezano za izmejene?
Ja sam u društvu gledao. I svi su komentari bili da u igru moraju Bojan i Niang, a vani Boa i Nocerino. (jedino što se izlaska iz igre se nismo poklopili sa Alegrijem).
Ali po onom pruženom, mogu samo reći, sreća pa raniej nije ubacio Nianga i Bojana. Loši su totalno bili
van muntari jer e pretrcao 20 + km za 4 dana a Zacardo umesto njega i da zauzme mesto De Siglio a ovaj umesto muntari u sredini ili Ambro da e usao u 60 mi umesto Muntari.
druga Balo napole vec u 60 a Niang umesto njega ili Krkic koj mi se dosta kretao i pruzio bi malo presing
Tako se igra protiv Barcelone. Dva najveca kluba na svijetu su to savrseno pokazala u zadnjih tjedan dana.