Eto, kada se neko lepo zatvori i pročita ih oni do prilike ne mogu doći, u napadu iskoristiš prostor za kontra napade i slabu odbranu. Sada su još igrali i kod kuće. Trenutno je preterano govoriti ali može se desiti da u budućnosti budu u potpunosti zaustavljeni jer prethodna 2 ozbiljna protivnika su ih dobila sa 2 gola razlike i potpuno nadigrala, a njima eto posed, dominiranje nad slabijim protivnicima i rušenje raznih rekorda. Mesi je nešto sada i pokušavao ali je uglavnom na sličan način zaustavljen, izbačen iz igre dok mu se saigrači dodaju medjusobno daleko od gola.
Prica se da Milan trazi da od Porta kupi "novog Thiaga Silvu", centralnog odbrambenog igraca Elaquim Mangala (1991), kao i Daryl Janmaat iz Feyenoorda koji je 23-godisnji desni branic.
Normalno, Mangala je dosta skup (pocetna cena od oko 20 miliona), jer se i City interesuje za njega, dok je Janmaat pristupacnije cene, ali ga juri i Juve.
Znaci, milo mi je da Milan i dalje gleda da kupi mlade igrace, a ne kao Inter Carew-a, Van Nistelrooja, Rocchija.
Ako Raiola bude umesao svoje prste u ove moguce transfere (sto je vrlo moguce), onda ima sanse da se to i desi. Jos ako prodjemo dalje u LS, sto je vrlo moguce, onda je premija za sledeci krug 10-15 miliona (premija+ulaznice+puno sta drugo), znaci moze se.
Isto tako Lodi iz Catanie i Ogbona iz Torina. Vec duze se o njima spekulise. Odlicni igraci, bilo bi dobro kad bi barem jedan od njih dvojice stigo.
eki ta tri igraca sto si naveo za inter, trenutno nemaju ugovor, pa se mogu dodat ekipi. tj. inter ih moze potpisat i dovest. jer oni trenutno nemaju zamjenu za milita. zbog toga su ta tri imena. jbg. milito im se povrijedio tacno poslije prelaznog roka
(02-26-2013, 09:30 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Recite mi, ali iskreno, koje bi ste vi poteze povukli da ste bili na Alegrijevom mjestu, vezano za izmejene?
Ja sam u društvu gledao. I svi su komentari bili da u igru moraju Bojan i Niang, a vani Boa i Nocerino. (jedino što se izlaska iz igre se nismo poklopili sa Alegrijem).
Ali po onom pruženom, mogu samo reći, sreća pa raniej nije ubacio Nianga i Bojana. Loši su totalno bili
Ja bih izvadio oko 70. min Muntaria jer vise nije mogao, mozda i oko 65, i stavio Ambra iza a lijevo Noce. Desno Monto onda ide.
Isto tako i sa Balom oko 65-70 min i Nianga u špicu jer je Balo prestao igrati potpuno.
Bojana ne bih nikada uvodio jer je on očajan, smiješan, slab, nepotreban. A Shaarawya ne bih vadio.
A Allegri ne bi izvadio MAria nikada u derbiju jer on nema muda za to. Uostalom tko je Allegri? On je otjerao sve igrače koje je mogao a koji su imali autoriteta. Ostali su otišli i nisu se s njim bas slagali. Allegri je nepoznat, osvojio jedan taj scudetto, opcenito nikakva pojava u AC milanu i trenerskom svijetu.
(02-27-2013, 07:47 PM)mrki Wrote: [ -> ] (02-26-2013, 09:30 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Recite mi, ali iskreno, koje bi ste vi poteze povukli da ste bili na Alegrijevom mjestu, vezano za izmejene?
Ja sam u društvu gledao. I svi su komentari bili da u igru moraju Bojan i Niang, a vani Boa i Nocerino. (jedino što se izlaska iz igre se nismo poklopili sa Alegrijem).
Ali po onom pruženom, mogu samo reći, sreća pa raniej nije ubacio Nianga i Bojana. Loši su totalno bili
Ja bih izvadio oko 70. min Muntaria jer vise nije mogao, mozda i oko 65, i stavio Ambra iza a lijevo Noce. Desno Monto onda ide.
Isto tako i sa Balom oko 65-70 min i Nianga u špicu jer je Balo prestao igrati potpuno.
Bojana ne bih nikada uvodio jer je on očajan, smiješan, slab, nepotreban. A Shaarawya ne bih vadio.
A Allegri ne bi izvadio MAria nikada u derbiju jer on nema muda za to. Uostalom tko je Allegri? On je otjerao sve igrače koje je mogao a koji su imali autoriteta. Ostali su otišli i nisu se s njim bas slagali. [undefined=undefined]Allegri je nepoznat, osvojio jedan taj scudetto, opcenito nikakva pojava u AC milanu i trenerskom svijetu.[/undefined]
Ne bih rekao da je nepoznat.. Sa svojih 45 godina je itetako poznat..
Hoćeš reći da je taj scudetto posljedni Allegretov trofej? Termin "pojava" u trenerskom svjetu ne postoji.. Kontradiktorno, Max i dalje traje i nadam se da će još dugo dugo i trajati iako je najavio kratku trenersku karijeru..
Niang je poslije onakve igre s Barcom pokazao koliko vrijedi. I zasto, zasto, zasto pravi gluposti i vadi sharawia??? Znaci onaj trio fantastico sha-bo-ni, je toliko dobar bio, a mario katastrofa, zasto se napustilo to kad nam je trebao gol protiv ekipe u rangu leccea????
Jel neko gleda ovaj dfb-pokal??? Jebote acerbi i pizde materine, jedan dante za kojeg i ja na manageru sam prije 2 godine znao da valja, bayern dovede za 4, 7 milki, i taj dante postane vazniji transfer nego martinez hahahaha al mi imamo strucnjake koji u acerbiju vide kurcinu. Jebo vas acerbi u usta. Evo slijede i transfer: astori. Mali je odlican i bolje bi nam dosao nego neki drugi krelac iz brazila novozvani thiago silva. Jednom smo ulovili thiaga i kraj. Dosta je vise sa tim silnim idiotima iz brazila i porta. Pa to je ciszo bacanje para. Dante je proslu sezonu bio glavna katika u gladbachovoj odbrani i gle sada. Trenutna vrijednost 11mil € hehe
Al neeee mi imamo acerbija, to je Bog beton batina u odbrani
Zalosni smo nekad. Stvarno ne znam na kakve jos gluposti oni idoti gore bacaju pare, kad vec vidim da milione bacaju na gluposti ala gabriel, taiwo, acerbi, traore, pazzini,... da ne nabrajam kretenizme koje si vodili ranije
Pa kud ces dalje kad je budala allegri rekao da niang nema pojma, i galliani htio sutnit momka poslije skandala sa francuskom. I odjednom se predomisli i naredi allegriju da da sansu momku. I vidi sad...
(02-27-2013, 09:58 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (02-27-2013, 07:47 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ja bih izvadio oko 70. min Muntaria jer vise nije mogao, mozda i oko 65, i stavio Ambra iza a lijevo Noce. Desno Monto onda ide.
A Allegri ne bi izvadio MAria nikada u derbiju jer on nema muda za to. Uostalom tko je Allegri? On je otjerao sve igrače koje je mogao a koji su imali autoriteta. Ostali su otišli i nisu se s njim bas slagali. [undefined=undefined]Allegri je nepoznat, osvojio jedan taj scudetto, opcenito nikakva pojava u AC milanu i trenerskom svijetu.[/undefined]
Ne bih rekao da je nepoznat.. Sa svojih 45 godina je itetako poznat..
Hoćeš reći da je taj scudetto posljedni Allegretov trofej? Termin "pojava" u trenerskom svjetu ne postoji.. Kontradiktorno, Max i dalje traje i nadam se da će još dugo dugo i trajati iako je najavio kratku trenersku karijeru..
Tiziano sorry al ovdje si se dobro zajebao. MOU je pitao novinare ko je Allegri?
Eto kolko je poznat taj tvoj strucnjak. I vjeruj mi da ga svi spominju tek sad poslije Barcelone. Znaci 3 sezone u Milanu, osvojio samo scudetto, i tek ssd svijet zna za njega? Samo cu reci: Bravou, bravou, bravou
A ljudi jeste negativni.
Zigul ko šta, ili se frustracije liječe ovdje na forumu?
Malo svjež vazduh, priroda, trčanje, teretana za izbacivanje negativne energije.
Treba na ovaj forum ubaciti opciju za privremeni ban zbog širenja negativne energije
(02-27-2013, 07:47 PM)mrki Wrote: [ -> ] (02-26-2013, 09:30 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Recite mi, ali iskreno, koje bi ste vi poteze povukli da ste bili na Alegrijevom mjestu, vezano za izmejene?
A Allegri ne bi izvadio MAria nikada u derbiju jer on nema muda za to. Uostalom tko je Allegri? On je otjerao sve igrače koje je mogao a koji su imali autoriteta. Ostali su otišli i nisu se s njim bas slagali. Allegri je nepoznat, osvojio jedan taj scudetto, opcenito nikakva pojava u AC milanu i trenerskom svijetu.
Za Ambra se slažem.
Niang, iako mi je jako drag (a rijetko se dešava da odmah zavolim nekog igrača), ono malo vremena što je proveo na terenu je bio totalno slab, tako da ne znam da li bi njegovo uvođenje ranije donijelo išta pozitivnije tj da li bi bolje igrao.
Što se Bojana tiče, konačno nam je definitivno pokazao da od njega više nema ništa
(02-28-2013, 12:26 AM)MIRZA Wrote: [ -> ]A ljudi jeste negativni.
Zigul ko šta, ili se frustracije liječe ovdje na forumu?
Malo svjež vazduh, priroda, trčanje, teretana za izbacivanje negativne energije.
Treba na ovaj forum ubaciti opciju za privremeni ban zbog širenja negativne energije
(02-27-2013, 07:47 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ja bih izvadio oko 70. min Muntaria jer vise nije mogao, mozda i oko 65, i stavio Ambra iza a lijevo Noce. Desno Monto onda ide.
Za Ambra se slažem.
Niang, iako mi je jako drag (a rijetko se dešava da odmah zavolim nekog igrača), ono malo vremena što je proveo na terenu je bio totalno slab, tako da ne znam da li bi njegovo uvođenje ranije donijelo išta pozitivnije tj da li bi bolje igrao.
Što se Bojana tiče, konačno nam je definitivno pokazao da od njega više nema ništa
hehehehe

ma nisam negativan. vec uvijek me pogodi kad vidim kako smo propustili priliku za sjajnog igraca. to mi je zao. prije par godina su trazili samo zvijezdice i zvucna imena, pa vidjeli da ne funkcinise, sad traze samo omladinu pa evo malo se poboljsalo stanje

al ne mozeuvijek ista politka da je dobro ono sto je djabe. nije dobro. jest ponekad, al ne uvijek. evo kolko smo do sad igraca bacili a dovel ih djabe? a da ne brojim koliko smo pritom dobri momaka propustili jer smo mislili da ovi neki krelci mogu nesto.
Bojan? Ne znam ni sam. Mali ima talenta, ali ga nesto dobro koci. Znaci ono sto je obecavao u Barceloni kad je krenuo, sad je 0. Imao je par utakmica fini za Milan 2 odlicne, ali ovo ostalo je zalosno. Znaci na Nou Camp ni pod slucajno. Evo Ibra dobio zabranu na 2 utakmice hehe koja budala
(02-28-2013, 12:54 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]hehehehe 
ma nisam negativan. vec uvijek me pogodi kad vidim kako smo propustili priliku za sjajnog igraca. to mi je zao. prije par godina su trazili samo zvijezdice i zvucna imena, pa vidjeli da ne funkcinise, sad traze samo omladinu pa evo malo se poboljsalo stanje 
al ne mozeuvijek ista politka da je dobro ono sto je djabe. nije dobro. jest ponekad, al ne uvijek. evo kolko smo do sad igraca bacili a dovel ih djabe? a da ne brojim koliko smo pritom dobri momaka propustili jer smo mislili da ovi neki krelci mogu nesto.
Bojan? Ne znam ni sam. Mali ima talenta, ali ga nesto dobro koci. Znaci ono sto je obecavao u Barceloni kad je krenuo, sad je 0. Imao je par utakmica fini za Milan 2 odlicne, ali ovo ostalo je zalosno. Znaci na Nou Camp ni pod slucajno. Evo Ibra dobio zabranu na 2 utakmice hehe koja budala
Shvatam ja da bi mi svi ovdje volili da je Milan bez poraza čak i u prijateljskim i da je sve bajno i krasno.
Ali ni u jednom klubu nije tako, tako da ne možemo očekivati da i kod nas ide. S obzirom da naglu promjenu igrača, trebamo biti i više nego zadovoljni kako se stvari odvijaju.
Normalno da može i bolje, ali shvatite da može i puno gore. Pogledajte mnoge nekada evropske velikane, gdje su sada, a mi smo uvijek tu negdje u vrhu