A u kojem smislu ja to vrijedjam? Jesam li ja mozda tebi ili nekom drugom rrkao da je glup ili da nema pojma zato sto stoji iza allegrija? Jesam li nekom rekao da ne sere gluposti jer mu je ovaj Milan sjajan?
Nisam niti cu. Ja si uzimam pravo da vrijedjam svoj klub, posto sam i sam navijac istog. A posto ne vjerujen da Galliani cita ove forume, i sigurno ne slusa ni jednog od vas, znaci nemas pravo da mi stavljas kais oko vrata i govoris mi sta da radim. Jer ovo je ipak forum, gdje svako ima pravo na svoje misljenje. Ako se tebi to ne svidja slobodno si napravi novi clanak: samo moje misljenje i obi koji vole trenutno stanje u Milanu. Zabranjeno prigovaranje.
Siguran sam da ce ti uspijet

Uostalom, ako se tebi ne svidja, imas opciju da sakrijes moje komentare, i cica mica gotova priča.
(03-01-2013, 08:58 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]A u kojem smislu ja to vrijedjam? Jesam li ja mozda tebi ili nekom drugom rrkao da je glup ili da nema pojma zato sto stoji iza allegrija? Jesam li nekom rekao da ne sere gluposti jer mu je ovaj Milan sjajan?
Nisam niti cu. Ja si uzimam pravo da vrijedjam svoj klub, posto sam i sam navijac istog. A posto ne vjerujen da Galliani cita ove forume, i sigurno ne slusa ni jednog od vas, znaci nemas pravo da mi stavljas kais oko vrata i govoris mi sta da radim. Jer ovo je ipak forum, gdje svako ima pravo na svoje misljenje. Ako se tebi to ne svidja slobodno si napravi novi clanak: samo moje misljenje i obi koji vole trenutno stanje u Milanu. Zabranjeno prigovaranje.
Uostalom, ako se tebi ne svidja, imas opciju da sakrijes moje komentare, i cica mica gotova priča.
Nije bitno vrijeđanje niti šta slično nego tvoja namjera da ne prestaneš sa pljuvanjem po Allegriu bez obzira na sve.. 99,99% tvojih postova je pljuvanje po njemu pa u tom omjeru da je on toliko loš trener kako kažeš Milan bi bio u Serie B jer je to nespojivo da postoji tako nekvalitetan trener sa ovako dobrim rezultatima..
Ovaj forum je postao bas interesantan...cista sapunica...sve osim fudbala i Milana...SVAKA CAST.
Ajmo malo o Milanu, mada nisu dobre vesti:
Balotelli nece igrati protiv Lazia zbog udarca u koleno (sa Handanovicem), umesto njega Pazzini ili Robinho (izjava Allegrija preko mediaset.it).
El Shaarawy produzio ugovor ali je i on imao temperaturu, pa mostoji "mozda" i za njega, kao i za Constanta. Bas je lepo pocela ova utakmica.
Jarane cita li neko uopce moje postove, ili samo ceka da vidi: ensar - allegri pa odma opleti po meni? Pa jeboga narod, opet ti ponavljam: citaj post skroz a ne odoka. Rekao sam da je Allegri za sredine tabele, da je odlican trener za Lazia, Rome, Parme i Palerma, ali sa klubom kao Milan gdje su ocekivanja ogromna NIJE!!! Jer on nema pobjednicki mentalitet vec teleci pogled "ko fole konta", a nema blage veze sta treba uradit na terenu.
Znaci citaj postove pa ces skontat zasto sam protiv Allegrija.
(03-01-2013, 08:58 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]A u kojem smislu ja to vrijedjam? Jesam li ja mozda tebi ili nekom drugom rrkao da je glup ili da nema pojma zato sto stoji iza allegrija? Jesam li nekom rekao da ne sere gluposti jer mu je ovaj Milan sjajan?
Nisam rekao da si vredjao mene već da uopšte vredjaš u svojim postovima, krenuvši od Alegrija pa na dalje i da dižeš time tenziju na forumu. Budi ti protiv Alegrija, toliko ljudi deli tvoje mišljenje i ne prigovaram ti zato nego zbog preterivanja.
Povrede opet kreću u slično vreme i opet pred važne tekme, priča se i za Montoliva takodje da bi mogao da propusti, nadam se da će barem on biti spreman jer smo videli kako to izgleda bez njega.
Malo o legendi
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...2M8#at=487
Ljudi, pomalo... Nemojmo ratovati, opet

Nije to ok!
Svi smo Milanisti i neka svatko govori što misli, zato smo tu.
Tizziano! Ako ce on ponoviti 1000 puta da ne voli Maxa, neka! To je on, on tako misli.
I dobro kaže čovjek, on konta nogomet, koliko mi koji ne igramo profi možemo.
Ja sam u nogometu svoj cijeli do sada skoro 30 godišnji život. Preko brata, djeda i cijele ekipe. I smatram da i dalje ne kužim pola stvari. Ali možemo reći što mislimo zar ne?
Evo predlažem da nastavimo u pozitivnom tonu i govoriom kako tko misli, komentiramo, ali ne idemo na osobnu raizinu, ha?
MilanLab je OČAJAN i imamo ozljeđenih igrača kao nitko, ali moramo dobit Lazio!
Smatram da bi Milan dalje trebao sa trenerom koji ima pravo ime i muda. Ali svi znamo da je kod nas trener Galliani i Silvio. NAgodinu vam garantiram da je Saponara igrač koji će vas oduševiti + da ćemo imati novog stopera. A ove god samo da izbacimo Barsu i ja sretan!
forza ragazzi!
(03-02-2013, 04:11 AM)mrki Wrote: [ -> ]Ljudi, pomalo... Nemojmo ratovati, opet
Nije to ok!
Svi smo Milanisti i neka svatko govori što misli, zato smo tu.
Tizziano! Ako ce on ponoviti 1000 puta da ne voli Maxa, neka! To je on, on tako misli.
I dobro kaže čovjek, on konta nogomet, koliko mi koji ne igramo profi možemo.
Ja sam u nogometu svoj cijeli do sada skoro 30 godišnji život. Preko brata, djeda i cijele ekipe. I smatram da i dalje ne kužim pola stvari. Ali možemo reći što mislimo zar ne?
Evo predlažem da nastavimo u pozitivnom tonu i govoriom kako tko misli, komentiramo, ali ne idemo na osobnu raizinu, ha?
MilanLab je OČAJAN i imamo ozljeđenih igrača kao nitko, ali moramo dobit Lazio!
Smatram da bi Milan dalje trebao sa trenerom koji ima pravo ime i muda. Ali svi znamo da je kod nas trener Galliani i Silvio. NAgodinu vam garantiram da je Saponara igrač koji će vas oduševiti + da ćemo imati novog stopera. A ove god samo da izbacimo Barsu i ja sretan!
forza ragazzi!
Da, Mrki ako je njemu trener Berlusconi, kako onda objašnjavaš činjenicu da je Berlusconi rekao da Milan treba igrati sa markerom na Messiju (Berlusconi je čak predložio da tu bude Flamini), ali je Allegri glatko odbio i na kraju unakazio Barcelonu?!
Koga briga kako se netko zove dok zna svoj posao.
Izgleda da Laziu fale Klose, Flocari, Mauri i jos jedan bitan igrac. Nama nema Mexesa i valjda Balotelija al mislim da je njihov hendikep veci. Ionako imamo bolju ekipu od njih. Zato veceras moramo pobijediti. Sve nam ide u prilog.
Jel se zna neki sastav za navecer? Zasto balonja ne igra?
Baloteli nije trenirao ali kao ne bi trebalo da je ozbiljna povreda, kao i Krkić.
Ovaj sastav se očekuje: Abbiati; Abate-Zapata-Yepes-De Sciglio; Flamini-Montolivo-Muntari; Boateng-Pazzini-El Shaarawy.
Marchetti; Pereirinha, Biava, Dias, Radu, Ledesma, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic; Floccari.
Navodno će protiv Šaravog igrati novajlija. Treba se paziti njihovih šuteva iz daljine.
Ovde moramo po pobedu zbog prošlonedeljnog remija, taman bismo prestigli Lacio, uzeli 3. mesto i prišli na 5 Napoliju. Veoma bitan meč a sigurno ih možemo dobiti tako da ne bi trebalo i ovu priliku propustiti.
Znali smo kakvo je stanje što se tiče skok igre a evo i dokaza:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...1306_n.png