(03-02-2013, 01:13 PM)geoff Wrote: [ -> ]Jel se zna neki sastav za navecer? Zasto balonja ne igra?
Mario je povrjedjen od duela sa Handanovicem...i ne zele nista riskirati...Mexes odmara zbog kartona...Constant je i dalje povrjedjen i nece da rizkuje prije Barce...Flamini i Nocerino su spremni...vjerovatnih 11:
Abbiati,Abate,Zapata,Yepes,De Sciglio,Flamini,Montolivo,Muntari,Boateng,Pazzini, El Shaarawy ... znaci opet 4-3-3 ... mada postoji mogucnost da krenemo ofanzivno sa 4-2-1-3 ...(umjesto Flaminia Niang na desno krilo a iza trojke Boateng) ...
Lazio :Marchetti; Pereirinha, Biava, Dias, Radu, Ledesma, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic, Floccari ... 4-1-4-1
Marchetti, dva stopera, Hernanes i Candreva su najbolji u Laziu...preko krila napadaju sa Lulicem i Candrevom, Floccari moze samo neki prekid o odbitak...Glavna bitka je po meni u veznom redu ko to pobjedi ide dalje...
Nama je tekma vazna jer mozemo prestici Lazia...i prici Napoliu i Juventusu jos -2...a Inter sutra igra sa Cataniom...Cassanao je nasrnuo na Stramacconia...Bravo Cassano, trenutno je izbacen iz ekipe

Hvala Maji.
I dalje mi nije jasno sto ne stavi nianga na krilo, a boatenga u vezu uz montoliva i flaminija/muntarija. Na taj bi nacin imao dva igraca u vezi koji mogu pobuc loptu prema naprijed, sto flamini, muntari, ambro i, posebno najgori od svih, nocerino svakako nisu.
Mislim da pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.
Ne voli da igra tako ofanzivno osim kada jurimo rezultat.
Pacini bi večeras mogao doći do stotke u Italiji.
Barsa opet izgubila od Reala, čini mi se da su se malo pogubili a trener ne zna šta da radi, postaju sve nervozniji i bilo bi dobro da nam takvi dodju u lš.
(03-02-2013, 03:30 PM)geoff Wrote: [ -> ]Hvala Maji.
I dalje mi nije jasno sto ne stavi nianga na krilo, a boatenga u vezu uz montoliva i flaminija/muntarija. Na taj bi nacin imao dva igraca u vezi koji mogu pobuc loptu prema naprijed, sto flamini, muntari, ambro i, posebno najgori od svih, nocerino svakako nisu.
Mislim da pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.
A zašto? Zato što nema pojma, tako je bilo, tako i dalje radi.
Srao je nešto kako Niang ima uspone i padove, pa izjavio da je ozlijeđen prije Barce pa neka još sranja. A Niang igra super!
Tako to Max, on nabasa na neku formaciju koja radi, kao sada sa Boatengom desno, i onda to ide dok se netko ne ozljedi. Onda par kola kaos, onda opet jedna radi. Kad promijeniš 65 sistema u godinu dana jedan upali!
Ambro igra a za 4 dana je Camp Nou, glupost totalna.
Shaarawy-Pazzini-Niang
----Boa--------Monto
______Flamini
Nije mogao tako nesto NORMALNO napravit, da mi jednom u serie a odigramo poštenu napadačku tekmu i dobijemo 2:0 prvih 45min i to je to. Ne...
Moramo ovo dobiti bilo kako, i neka MErda izgubi bodove vani i super.
BRavo Cassano! Konj.
"Ambro igra a za 4 dana je Camp Nou"
camp nou je za tamo nekih 10-11 dana........
Da, mrki, camp nou je tek za desetak dana tako da ambro nije problem.
Ali, dobar si sastav stavio, i meni se svidja ta kombinacija. Iako ima oscilacija u igri, treba forsirati malog nianga. Toliko je mlad, a vec je sad jasno dq bi to morao biti vrhunski igrac.
Mrki, nisam znao da si član i red&black foruma

.
Kakvi promasaji bokte, to se mora zabiti, dignite tu loptu i gol. A mogli smo i primit sad. Bice golova izgleda na obje strane.
Au al se sudija pogubio!!
Samo da ovaj Abate zna ubacit bio bi jedan od najboljih bekova na svjetu...mali De Sciglo i ljevom i desnom igra nevjerovatno, nije lose za sad fino igramo, samo jos par golova da zabijemo
Packo

1-0