(03-04-2013, 04:24 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Otkud sad odjednom ta prica...ne interesuje nas liga samo da Barcu prodjemo....sta navijate za Real pa imate komplekse?!?! ... Nista mi nije jasno...
Kad su izvuceni parovi za CL bila je prica samo liga, nek drugi sastav igra protiv Barce ionako ce nas razvaliti...samo da nas ne razvale puno itd itd...
I ja bi naravno volio da prodju Barcu, ko normalan nebi...ali tolki povratak i borba u ligi da padne u vodu radi Barce...ma dajte...kakvi su to kompleksi ???...Samo da prodjemo Barcu pa onda mozemo ispasti od bilo koga u CL....HALO!!! ....Ne mogu da vjerujem...Ako prodjemo Barcu(glavnog kandidata za CL) zasto nebi otisli do kraja...Imamo igraca u vezi i napadu da moze kombinovat sasvim solidnu ekipu na dva fronta...Nama je samo ne dostajao sistem igre...koji smo sada nasli i treba ga usavrsiti...i da se igraci prilagode i naviknu....
Ja znam da je protiv Genove drama teksa utakmica, to sam napiso u postu prije...a sta sad treba otici tamo skinut gace samo zato da nebi ispali od Barce jer smo ih razvalili prvu tekmu...
Pa mi smo Milan ... Zar ne? ... Milan ide u svakoj tekmi na pobjedu...Zar ne? ...Da nije malo licemjerno???...Nakon samo jedne tekme i velke pobjede, mjenjaju se ciljevi i zelje...
Svima pokazali da mozemo igrati protiv najjacih...kladionice i svi nas otpisali a Milan im zacepio usta...Pobjedili su Barcu i Celtic i Inter i Chelsi, ali niko ih nije razvalio ko Milan niko ih nije sveo na dva suta prema golu jedan sa 30m drugi sa 25m....
Uzdrmali im sistem igre,kojim su dominirali zadnjih godina(i na tome imaju veliko postovanje,iako se meni licno tika-taka ne svidja) prebacuju se na 3-4-4 ...prvi put u zadnji 5-6 god mjenjaju sistem da se nama prilagode...i mi trebamo imati komplekse od njih????
Fkt mi niste jasni...jeste vi svjesni da Milan imao najgori start u 90 god...da su nam Inter i Lazio bjezali 15-18 bodova...pa smo ih u dva i po - tri mjeseca prestigli...
Da to mjesto u CL nije obezbjedjeno jer je u igri jos 33 boda...a imamo drama teske utakmice i sa Juvetusom,Fiorentinom,Napoliem,Cataniom,Romom,pa i Genovom....
toliko su zdrmani da neće igrati sa golmanom jer 3-4-4 je 11 igrača
znam da nije tvoja greška

uopste nisam razmisljao o tome...jer mi fkt nije jasna ova nova prica ovde....
(03-04-2013, 03:55 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Barca nas napada sa 3-3-4 ????
Hmmm najveca greska bi bila zatvorit se. To ne smijemo ni slucajno. Vjerujem da ce Max opet skontat najbolje, samo da ne pravi greske u toku tekme. 4-3-1-2 bi bila moja formacija, stim da sharawi i niang u napad a princ iza. I u fazi odbrane sharawi nazad na krilo, princ u sredinu a niang kao brzi kontra napad. I naravno opet duplu 4ku nazad pri branjenju. Jer se pokazalo da sjajno funkvionise protiv cigana. Najvaznija stvar je zabit gol. Jer Barca ce sigurno uvalit 2 gola. Bitno je da mi njima uvalimo jedan. Jer dat 4 gola ovakvom Milanu je trenutno veoma veoma veoma tesko.
O genovi i ne razmisljam. Sto se mene tice nek ide druga ekipa igrat, imaju pravo poraza, samo nek se koncentrisu na Barcu.
Danas sam naletio na jedan fin komentar, za cetvrtfinale nas ceka Man Utd/Real, osim ako prodje Barca onda se mijenja tako da Psg ili porto idu na Barcu, a Real ide u drugu grupu, tj. mogu se sastat tek u finalu. Daj Boze da ovo nije istina, da su gluposti, al istorija je pokazala da je UEFA velika fudbalska mafija i da su tu velike mucke i namjestanja. Pa zar vi stvarno mislite da je moguce sastavit 8 parova apsolutno na isti nacin kao noc prije na probi????? 16 ekipa i svaka isto izvucena hahahaha
Al to je najmanje bitno. Ima tu i ostali sranja koja oni cine.
Samo sto kad sve nastimaju (kao prosle godine kad su sve nastimali da Real i Barca igraju finale) ipak se nadju timovi koji im sjebu cijeli plan. Zato svaka cast Bayernu i Chelseu za proslu sezonu, a narocito Milanu koji im je vec sad sjebao par desetina miliona € prihoda radi Barce 
Jeba li im cigani baskijski mater
Gdje si cuo ovo s probom izvlačenja? Ja govorim godinama da su namjestena ali nikada nisam za ovo cuo???
Ako je tako to znaci Juve igra finale, uz pomoc platinia...
(03-04-2013, 11:37 PM)mrki Wrote: [ -> ] (03-04-2013, 03:55 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Barca nas napada sa 3-3-4 ????
Hmmm najveca greska bi bila zatvorit se. To ne smijemo ni slucajno. Vjerujem da ce Max opet skontat najbolje, samo da ne pravi greske u toku tekme. 4-3-1-2 bi bila moja formacija, stim da sharawi i niang u napad a princ iza. I u fazi odbrane sharawi nazad na krilo, princ u sredinu a niang kao brzi kontra napad. I naravno opet duplu 4ku nazad pri branjenju. Jer se pokazalo da sjajno funkvionise protiv cigana. Najvaznija stvar je zabit gol. Jer Barca ce sigurno uvalit 2 gola. Bitno je da mi njima uvalimo jedan. Jer dat 4 gola ovakvom Milanu je trenutno veoma veoma veoma tesko.
O genovi i ne razmisljam. Sto se mene tice nek ide druga ekipa igrat, imaju pravo poraza, samo nek se koncentrisu na Barcu.
Danas sam naletio na jedan fin komentar, za cetvrtfinale nas ceka Man Utd/Real, osim ako prodje Barca onda se mijenja tako da Psg ili porto idu na Barcu, a Real ide u drugu grupu, tj. mogu se sastat tek u finalu. Daj Boze da ovo nije istina, da su gluposti, al istorija je pokazala da je UEFA velika fudbalska mafija i da su tu velike mucke i namjestanja. Pa zar vi stvarno mislite da je moguce sastavit 8 parova apsolutno na isti nacin kao noc prije na probi????? 16 ekipa i svaka isto izvucena hahahaha
Al to je najmanje bitno. Ima tu i ostali sranja koja oni cine.
Samo sto kad sve nastimaju (kao prosle godine kad su sve nastimali da Real i Barca igraju finale) ipak se nadju timovi koji im sjebu cijeli plan. Zato svaka cast Bayernu i Chelseu za proslu sezonu, a narocito Milanu koji im je vec sad sjebao par desetina miliona € prihoda radi Barce 
Jeba li im cigani baskijski mater
Gdje si cuo ovo s probom izvlačenja? Ja govorim godinama da su namjestena ali nikada nisam za ovo cuo???
Ako je tako to znaci Juve igra finale, uz pomoc platinia...
Pa bilo je dan prije ždrijeba probno izvlačenje i mi opet dobili Barcu i nekim čudom svi parovi isti kao i danas u 1/8.. Ja mislim ako prođemo Barcu da ćemo imati lakšeg protivnika i prednost domaćeg terena..
Samo se u Barci nabrijavaju na tekmu sa Milanom da je to nevjerovatno, ovo sa novom formacijom mi je komedija. Pa uništićemo ih iz kontre Boa,SES će ih pojesti ako je stina da će biti 3-3-4 !!
Cak i iniesta daje "ruku u vatru" da ce barcelona proci dalje. U slucaju naseg prolaska, trebalo bi ga potraziti s primjerkom njegove izjave da se dogovori nacin provodjenja njegove zelje u realnost.
Ovaj 3-3-4 ce biti jebeni tika-taka. Ala ono sto je Spanija odigrala u finalu protiv Italije. Samo pas do pasa, i odjednom pred golom. Nesto slinco kao kad igras ševe na betonskom terenu. Daj Bože da izdržimo i zaustavimo cigane.
Ja vjerujem u Mexesa, a posebno Zapatu i Muntaria

Bekovi su nakon nekoliko godina tako solidni da ih ne moramo ni spominjat. Uglavnom, mislim da imamo snagu da odbranimo ovu prednost i prodjemo dalje.
(03-05-2013, 11:41 AM)huss Wrote: [ -> ]Ja vjerujem u Mexesa, a posebno Zapatu i Muntaria
Bekovi su nakon nekoliko godina tako solidni da ih ne moramo ni spominjat. Uglavnom, mislim da imamo snagu da odbranimo ovu prednost i prodjemo dalje.
Ti si na razini sveca, kad mozes imati toliko vjere u navedenu trojku. Mislim da mexesu ni vlastita zena ne vjeruje da nece sjebat gol na utakmici.
Geoff ja mislim da mexes i zapata su trenutno nas najbolji odbrambeni par.
NaRavno posto znaju koliki je pritisak i car da izbacis magicnu Barcelonu, sumnjam da ce pogrijesit. Vise mislim, da ce igrat pod pritiskom sudije, da ovaj krelac ne zajebe nesto
Ce bit utorak za nezaborav

Ma daleko od toga ensare da mexes i zapata nisu nas najbolji par, s tim se svakako slazem. Mislim, u konkurenciji bonere i yepesa bilo bi zalosno da nisu. Odigrali su briljantnu utakmicu protiv barce, svi se nadamo da mogu taku igru ponoviti i u uzvratu.
Ali, nakon barce mexes se vec vratio na stare staze i sjebo gol protiv intera. On ima savrsene fizicke predispozicije, briljantno igra 95% utakmice i onda gotovo uvijek napravi neku gresku. I zato nije nikad mogao biti u rangu neste ili maldinija.
Mexes je, prema postojecem kadru, nas daleko najbolji stoper.