(03-07-2013, 01:22 PM)mrki Wrote: [ -> ]Kakav bojan pa covjek ne moze duel dobiti! Imamo sharaawya, boatenga, nianga i pazzinia pa neka nesto smislja. ja bih isto radije stavio nianga, ali mislim da ce nasa taktika uglavnom biti nabij loptu na pazzinia pa ce ju on spustati i zadrzavati itd.
Ako se budemo branili samo to nece biti dobro, ali ako odigramo pravi presing u sredini i visoko kao na san situ pa ne bi trbali ispustiti 2:0!
No protiv Tottenhama i Arsenala je pokazao da nema blage veza sa gostovanjima u LP. A prosle god s Barcom su nas suci zeznili + ove smo nagaženi od Malage vani itd.
Imamo kornere, prekide, kontre, pa valjda cemo jednoga dati, a onda neka ovi rade što hoće jer ne možemo ČETIRI dobiti! Ne smije ovo izgubiti pobogu!
Slažem se da se Allegri malo pogubi na gostovanjima i da je neodlučan u nekim taktičkim rošadama i u zadnji tren se predomisli, npr Mesbah u Londonu itd. Ali što se tiče gostovanja također u Londonu ali protiv Tottenhama mislim da smo bili pno bolji nego u prvoj tekmi ali nismo imali sreće.
Max ima cijelu ekipu na raspolaganju osim De Jonga i Didaca, rekao je da će Abate odmoriti kao vjerovatno i Zapatu, što se tiče napada vrlo moguće je da gledamo Nianga kao centralnog u tridentu. Također Max kaže da je Ambrosini u vrhunskoj formi i tjelesnoj spremi što je jako dobro pred Barcu, Mexes je odmoran i baš me zanima kako sutra tekmu namjerava odraditi, po pitanju igračkog kadra jer bi ja dao odmora malo i SES-u i Montolivu!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/h...5124_n.jpg
L O L..
Mrki naravno da ne moze dobiti bojan duel kad su fizicki svi jaci od njega u serie a....u barceloni ce ici izravno na albu i imat ce dosta prostora jer ce alba uglavnom biti na nasoj polovici.nema smisla stavljati boatenga desno i pazza u sredinu jer zbijamo igru bezveze....onu trojku u obrani barcelone treba maximalno razvuci kad osvojimo loptu....uvjeren sam da nece ni pujol igrati nego mascherano....onda bi pique igrao centralnog stopera a argentinac zadnjeg veznog....ja se samo bojim sudaca...
U genoi sutra da se mene pita igrao bi najjaci moguci sastav....ima dovoljno vremena da se odmore do utorka....moramo pobijediti genou
I sad ako ne prodjemo Barcelonu, Allegri Kriv? Isto kao da smo sami na terenu. Nema veze to sto je Barcelona "najbolja ekipa ikad" i slicne gluposti? Imaju li oni Mesija Xavi i Iniestu te ostatak ekipe placen boga pitaj koliko. Je li Mesi među tri najbolja igraca ikad? Igraju li oni zajedno otkad znaju za sebe.
Pa sta ako zajebe. Lose nije taj vas alkoholicar Ferguson zasrao prosle godine u grupi sa Interom iz Zapresica, Hajdukom iz Kule i Goškom iz Gabele. Pa sta bi. Nemojte ih usporedjivati. Pa naravno da neću jer su za mene neusporedivi. Koliko je pijanici trebalo da osvoji prvu titulu. Koliko je para skršio u karijeri na igrače? Koje godine je potrošio manje od 40 miliona funti. Ako potrosi samo toliko onda se kaze pijanica ne troši pare. Koliko je plaćeno 18 igrača iz 1 tima. Koliko je igrača plaćeno ispod 10 miliona (možete računati od dolaska u Mutd). Koliko igraca je placeno iznad 25 miliona.
Kakva mu je to nevidjena taktika bila pa su za 90 minuta uspjeli postici jedan gol. Kazete razbili bi Reala da onaj nije opalio igraca kopackom u prsa i zato dobio crveni karto. Dali bi Alegri osvojio dvije titule u dvije godine da je sudija vidio da je lopta prosle godine bila pola metra u golu. Jesmo li mi tu oštećeni?
Otkad sam na ovom forumu naš trener prema vama nema pojma. Nije imao ni Karlo. Murinjo stavi Eta da se vraca u odbranu pa je genijalac. Ovaj antifudbaleru Gatusu izmisli poziciju (ta pozicija do Ancelotija nije postojala) pa ga za koju godinu pijanica hoce da dovede za 30 miliona u Mutd, kaze fali mu takav igrac (imao ga je u Glazgovu). Karlo u 7 godina osvoji 2 lige sampiona 1 itutlu i jos ovih gluposti, a 3 godine je kao Juve nevidjeno krao, 3 godine smo kao bili kažnjeni pa po vama covjek nema pojma. Koliko je Karlo za svog mandata potrošio para. Koliko je igrača platio preko 20 miliona? Nestu, Gilardina i ... Ja se ne sjecam. Kazu dovodio mu Leonardo igrace (skautirao ih). Pa sto Leonardo ne iskautira faraona i ne dade 25 miliona za njega. Za te pare dao bi mu Galijani prosle godine i javno da mu opali tac po celi.
I jos za ovog Kala--- zna on dobro sta se rimuje sa tim, ali nije moj nivo.
Carletto osvojio 1 scudetto u sto god. Igrali su 80% vremena loše u serie a, neorganizirano i defanzivno. Sa igračima koji su bili mega klase od Neste do Rivalda, Ruia, Kake, Sheve, Pippa... U LP svaka čast. A isto tako ni jedna ekipa nije bila jaka kao taj Milan tada.
Za mene ova Barca nije nikakava "naj ekipa svih vremena" nego super tehnička i fizički slaba momčad koja je uzela jedan naslov LP normalno i 2 totalno namješteno.
I nemojte mi govoriti da jedan AC Milan ima pravo izgubit 2:0 tamo, nema. I kakav Bojan... neka ga fino vrate na kraju odakle je došao i to je to.
Milan je veći klub od Barce i ne treba to zaboraviti mada mediji puno pričaju, kao što vidim i sami igrači Barce. Ali tko se zadnji smije...
forza milan!
Karlo je osvojio 1 naslo v u 7 godina. Igrali su, možda ne onako kako si ti zamilio, ali dovoljno da budu drugi iza Juveta koji tih godina naveliko radio sa sudijama a bolji od svih ostalih u Serie A ( Juve je takodje tih godina imao ekipu sa mega klasama Bufon Kanavaro Nedved Depjero Zlatan i ostali).
Normalno da je Milan veci od Barce isto kao sto je i Real veci od Milana (tom logikom), a da ne govorimo za vas odnos Murijnja i Max-, pa je i Real i Murinjo u zadnjih 3 4 godine koliko je trener kuci gubio i 6:2, pa i 5:0 na Nou Kampu, a imali su i Ronalda i Kaku i p.m.
Znaci , za mene Max nece biti nista bolji a ni losiji trener nego sto jeste.
Presing i visoka odbrana???? Hmmm nebi rekao. Eto imao sam cast da sjedim na tribinama Nou Campa i gledam Barca- Real, i recu samo jedno: nemamo mi toliko brzu deranzivu da trci s njima. Nazalost to je problem. A da ih hvatamo na offside zamku je noz sa dvije ostrice. Bojim se da sudija nece vidjet dva i eto ti dva gola. Nikakav presing, isti slucaj kao na san siru, pusti uh nek igraju tika taka, samo im nedaj suigrace. Zatvori im prostor i Barca je sjebana. Pa tako ih je Chelsea i Inter izbacio. Pusti cigane nek se dodaju, al imaj naprijed dva tigra za najbrzu kontru, a to sigurno nije pazzini. Al haj, ima jos do utorka.
Max los ako izgubimo? Nije. Ako da sve od sebe, zasto bi bio los? A ako usere kao sto zna zasrat tekmu sa svojim glupostima, zasto bi ga onda branio?
Da napomenem: Lazio gazi Stutgart

Jebe vam sve svabsko
I onda ces ti biti tu da nam kazes da je on usrao utakmicu. Boze sacuvaj u kojim oblacima ti zivis.
Nisam mislio presing kao nekakve glupe engleske ekipe u premiershitu. Nego sam htio reći da ne možemo stati na 25m i tako 90min. Tako nismo ni u Milanu igrali a ne treba ni sada. Inter i Chelsea su imali 10 igrača pa su zato...
Moramo nešto odigrati! Moraju stvoriti par prilika i zabiti gol. Ako mislimo da ćemo stajati u bloku i obraniti 2-0 nemamo šanse.
Ma skontat ce to max

Jarane gledam evo ovu merdu, pa zar je moguce da mi nismo mogli zabit barem dva komada ovoj odbrani? Oni pojma nemaju nazad. Zalosno. Zasluzeno 3:0