(03-09-2013, 02:30 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]Jbt nisam ni primjetio da je Packo četvrti strijelac serie a... forza Packo
upravo to gledam
pokusavam naci steam za ascoli - empoli, 2 nasa igraca igraju jedan protiv drugog ali nemogu naci nikako...znal neko gdje se moze gledat seria b?
moze li neko da pretrazi podatke koliko smo bodova imali lani i prek lani sa istom broja utaknica
hvala unapred
Ne smatram tiziano. Kazem ti, kolko god on bio dobar, los je za barcu. Jer nije brz i nije tehnicar. Najbolja varijanta protiv barce su napadaci koji su tehnicki nadareni. Ja bi stavio sharawia i nianga, a bojan na klupu. Jer su brzi i vracaju se u odbranu. A jos kad uzmes i to da niangu fali gol, znaci imam osjecaj da ce probit nou camp

ala ronaldo protiv rome (nikaf nije zabio u ch. Ligi i protiv rome zabije i pobijede 7:1). glupo poredjenje, al hocu reci zedan je gola, brz je, zna driblat i pametan za dodavanje. Ponavljam: i dalje mislim da je najbolji tandem za nou camp sharawi-boa-niang (sha-bo-ni)

Kolko god volili ili ne volili Pazzinia on se pokazao u ovoj sezoni...nije prvi napadac a zabio je 13 golova...najvise je u Samp zabio mislim 19, a tad je svaka lopta isla na njega...Kad ga je krenulo doso je Mario i poslje 2 treninga je ispo iz ekipe...al kad se Balo povrjedio i protiv Barce odigrao xtra za ekipu...i zabio 3 gola...znaci nije pao to nam je najvaznije...i svaka mu cast na tome...jer formom nije zasluzio da sjedi na klupi...
Pazzini nama treba na sredini protiv Barce jer zna cuvat loptu kad je ledjima okrenut...moze dobiti milion faulova na sredini terena...da sjeckamo igru to nam je vazno protiv Barce...Niang je dobar potencijal ali je jos uvijek neiskusan...juce s kad se lopta trebala cuvati izgubio je bez potrebe par puta...
Veliki je problem Boateng...danas nije trenirao sa ekipom...Boa je od Barce novi igrac...ide ga na tom desnom krilu( mislim da je vise stisno zube kad je Niang ga izbacio iz ekipe)...vezo je tri tekme odlicne i ne treba mu sad povreda...Barca gol,Inter asist,Lazio gol...i ono sto radi odlicno ubacuje se u sredinu pa ostaje dosta prostora za desnog beka Abatea na toj strani...
Samo da ne izmisle neku novu formaciju...samo molim Boga da ostanu u ovoj formaciji ali sa defanzivnom varijantom, pa na kontre pucat...Camp Nou je veliki teren ima prostora za kontre...Ono sto je najvaznije da se ne pravi od ove tekme utakmica sezone itd, itd....
Pacini s obzirom u kakvoj je formi mislim da će faliti ako ne bude igrao u utorak. Jeste Niang bolji tehničar, brži što je bitno jer ćemo napadati na kotnre ali nema iskustva, ovaj je tipičan Italijan, može izvući faul, isprovocirati, sačuvati loptu i što je najbitnije dati gol odjednom, a to bi nam puno donelo. Opet posle onakve partije Nianga u prvom meču možemo očekivati i da on obavi odličan posao, a tu je i motivisani Krkić. Ne treba zaboraviti i vezne igrače, moguće je da će pre oni dati gol nego napadači. Barsa ne zna za meč bez primljenog gola već 13-14 partija, mi ga dajemo gotovo svaku uktamicu i stvarno bi bilo čudno da ne zabijemo bar 1.
Prvi put od pocetka sezone da smo vezali dvije utakmice bez primljenog gola...
Eo da nešto i ja dodam. Toliko sam nervozan zbog tekme s Barcom da sam Genovu gledao onako bez emocija osim kod gola PAzza onako ozlijeđenog.
Suci su nas izvukli ali moglo se i njima suditi crvenih itd. Nebitno.
Niang nema iskustva, pa čovjek je napravio 2 penala jučer! Nama treba Pazzini da izmisli koji faul, možda nešto napravi iz prekida i to.
Samo jedan gol, jedan jedini gol nam treba! Molim boga da im nekako zabijemo gol u prvih 45min i onda to je to.
Igrači Barce puno pričaju, vidite li vi to? Malo su pretjerali ha? Ipak je ovo AC MIlan.
Dobar je Pazzo, vrlo dobar cak stovise. Na pocetku sezone mi je djelovao kao najnesposobniji napadac kojeg smo ikada imali, ali je sada pokazao da smo, kao sto je i ocekivano, zajebali inter u medjusobnoj trampi. Pazzo se trudi, bori, i sto je najvaznije, zabija dosta golova.
Tako da, forza pazzo, cudno je sto ovo govorim, ali volio bih da zaigra u prvom sastavu protiv barce.
Ma ja ga nisam mogao podneti pre nego što je došao kod nas, sad mi je prirastao srcu

.
Chievo - Napoli 1-0
Samo da ostane ovako. Kao što sam ranije negdje pisao, meni je ovaj Napoli postao totalno smiješna ekipa i samo da kod nas ne bude nekih iznenadnih negativnih dešavanja, bez ikakvih problema ćemo biti 2. A ja se još nadam i skudetu.