(03-10-2013, 03:32 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Chievo - Napoli 1-0
Samo da ostane ovako. Kao što sam ranije negdje pisao, meni je ovaj Napoli postao totalno smiješna ekipa i samo da kod nas ne bude nekih iznenadnih negativnih dešavanja, bez ikakvih problema ćemo biti 2. A ja se još nadam i skudetu.
2-0 ...poluvrijeme....nadam se da se nece ponoviti Inter od prosle ned...pa i da remi izvuku nama ide u prilog...jer sad idu dvije "lakse" tekme Palermo i Chievo...ali april nam je paklen ...
Apr 7, 2013 Italy - Serie A
Scheduled Fiorentina12:00 AM UTC AC Milan
Apr 14, 2013 Italy - Serie A
Scheduled AC Milan12:00 AM UTC SSC Napoli
Apr 21, 2013 Italy - Serie A
Scheduled Juventus12:00 AM UTC AC Milan
Apr 28, 2013 Italy - Serie A
Scheduled AC Milan12:00 AM UTC Catania
Juventus 0-0, mada kao da gledam da će završiti 1-0 za njih.
(03-10-2013, 03:44 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (03-10-2013, 03:32 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Chievo - Napoli 1-0
Samo da ostane ovako. Kao što sam ranije negdje pisao, meni je ovaj Napoli postao totalno smiješna ekipa i samo da kod nas ne bude nekih iznenadnih negativnih dešavanja, bez ikakvih problema ćemo biti 2. A ja se još nadam i skudetu.
2-0 ...poluvrijeme....nadam se da se nece ponoviti Inter od prosle ned...pa i da remi izvuku nama ide u prilog...jer sad idu dvije "lakse" tekme Palermo i Chievo...ali april nam je paklen ...
Apr 7, 2013 Italy - Serie A
Scheduled Fiorentina12:00 AM UTC AC Milan
Apr 14, 2013 Italy - Serie A
Scheduled AC Milan12:00 AM UTC SSC Napoli
Apr 21, 2013 Italy - Serie A
Scheduled Juventus12:00 AM UTC AC Milan
Apr 28, 2013 Italy - Serie A
Scheduled AC Milan12:00 AM UTC Catania
Iskreno, mene je više strah Chieva i Catanie nego Napolia.
Paklen raspored
E jebem ti Juventus, u poslednjem minutu.
Napoli izgubio, nema više govora, favoriti smo za to 2. mesto. Prosto da ne veruješ dokle smo dogurali posle onakvog starta sezone, čudo.
"Juventus 0-0, mada kao da gledam da će završiti 1-0 za njih."
svaka čast
(03-10-2013, 04:55 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]"Juventus 0-0, mada kao da gledam da će završiti 1-0 za njih."
svaka čast
Tacno...Ovo im je 3 ili 4 tekma ove sezone da u 90 min pobjede ... steta...mogli smo i njima prici na 9 bodova ...
Spisak igraca za Barcu....Pazzini je out

... Milan squad for Barcelona: Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Bojan, El Shaarawy, Niang, Robinho
Kazu da postoje dvije varijante da ga zamjeni Niang u sredini a Elsha i Boa na bokovima ili druga varijanta meni najgora...da Robinho ide desno Boa u sredinu a Elsha ostaje ljevo
Pa kako da se nadam tituli kad Juventus opet dobiva u zadnjoj minuti. Kako??? Daj prestanite vise spominjat Scudetto. Covjece dokle vise ce se provlaciti. Ma nabijem ih.
(03-10-2013, 05:05 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Pa kako da se nadam tituli kad Juventus opet dobiva u zadnjoj minuti. Kako??? Daj prestanite vise spominjat Scudetto. Covjece dokle vise ce se provlaciti. Ma nabijem ih.
Ti si se nadao tituli? Lol
Najjaci vic ikad....
Drugo mjesto je ravno osvajanju lp-a i scudetta skupa za nas ove sezone...
(03-10-2013, 07:07 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (03-10-2013, 05:05 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Pa kako da se nadam tituli kad Juventus opet dobiva u zadnjoj minuti. Kako??? Daj prestanite vise spominjat Scudetto. Covjece dokle vise ce se provlaciti. Ma nabijem ih.
Ti si se nadao tituli? Lol
Najjaci vic ikad....
Drugo mjesto je ravno osvajanju lp-a i scudetta skupa za nas ove sezone...
Ja sam taj koji se nakon ovih zadnjih utakmica, nadao i još potajno nada tituli.
Liga se igra do zadnjeg sudijskog zvižduka u 38.kolu, a do tada ko zna šta se sve može desiti. Juventus se neće vječno izvlačiti golovima u 90tim minutama, opasno im se približavamo. Jeste možda vic, ali boli me briga, neka se smije ko hoće. Ne gledamo svi fudbal i sport istim očima
juve kiksa sledece kolo kot bolognja , trebali su danas ali su se izvukli pa pravda mora da postoi a bolognja e dobra ekipa i sad mi ako dobiemo palermo ... bice frke do kraja
juve kiksa u bologni, mi drmnemo palermo. juve slijedeca protiv intera, mi idemo chievo. i eto ti sa -11 na -5.
pazi: 99-00 su imali isti slucaj sa Laziom. 10 bodova bijezali. sijecam se tekme ko da je danas. Amauri unisti sve Juventusove snove u zadnjem kolu. I Lazio uzme titulu. Znaci, sve je moguce. Al ne gledam na to. Vazno je trece mjesto, u ovom slucaju drugo mjesto posto smo veoma blizu. Ali sad je bitan utorak i ona teska tekma
a da merda ga pusi od naseg Gilardina, a srbi i crnogorci gaze Lazio hahahhaha