Svi iza nas su u slaboj formi osim da kažemo Fiorentine koja je tu najozbiljnija. Napoli takodje, 6 mečeva ne znaju za pobedu i trebalo bi da ih što pre stignemo. Kažem, samo da nas umor i povrede ne zaustave jer stvarno igramo odlično u poslednje vreme.
Manje me drma nervoza pred Barsu nego prošli put, čudno jer smo sada mi favoriti za prolaz...
Neko je nadavno bio spominjao Waltera Mazzaria kao više nego optimalnu zamjenu za Maxa.. Moj komentar na to HAHAHAHAHA !!
Naši su otputovali za Barcelonu, želim im sutra pored dobre igre i mnogo sreće jer trebaće nam. Mexes i dalje pod znakom pitanja, izgleda da je Flamini izvjestan u veznom redu vjerovatno umjesto Muntaria. Dvojba oko tog trećeg napadača Niang, Robinho, Bojan..
Ne znam ljudi, jake su tenzije, emocije polako bujaju, biće svašta sutra.. FORZA MILAN !!!
strah me da flamini ne napravi neki bezveze faul i dobije crveni umjesto žutog

jebemti suce već me nerviraju nije ni počela utakmica
forza Milan

shahtor ga zele alegri na klupi spremaju mu bogatu ponudu. izgleda da ne napusta na leto
sutra igram ednostavno i bez ekspirimenti onako kako italijani znaju
abiati na golu
pa prvu liniju odbranu zapata yepes kao libero i mexes
drugu liniju odbranu abate ambro i constant
trecu liniju odbranu montolivo muntari
i cetvrtu liniju odbranu ona najvaziju koja ce vrsiti malo presing i zadrzavati loptu sharafi boateng
pa ako primamo tri gola nek im e sa srecom :/
shahtor ga zele alegri na klupi spremaju mu bogatu ponudu. izgleda da ne napusta na leto
sutra igram ednostavno i bez ekspirimenti onako kako italijani znaju
abiati na golu
pa prvu liniju odbranu zapata yepes kao libero i mexes
drugu liniju odbranu abate ambro i constant
trecu liniju odbranu montolivo muntari
i cetvrtu liniju odbranu ona najvaziju koja ce vrsiti malo presing i zadrzavati loptu sharafi boateng
pa ako primamo tri gola nek im e sa srecom :/
-Katalonski casopis Sport.es navodi da ce Allegri u veznom redu izvesti 5 igraca:Ambrosini,Muntari,Montolivo,Nocerino i Boateng i kao najistureniji igrac naprijed ce biti El Shaarawy.
(03-11-2013, 03:02 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]-Katalonski casopis Sport.es navodi da ce Allegri u veznom redu izvesti 5 igraca:Ambrosini,Muntari,Montolivo,Nocerino i Boateng i kao najistureniji igrac naprijed ce biti El Shaarawy.
Ovo, ukoliko je istina, ce biti najgluplji moguci potez. Konacno smo pronasli formaciju 4-3-3 koja najbolje odgovara postojecem kadru, imas krila koja su i prvoj utakmici defanzivno obavila briljantan posao, i sad ides to razjebat s 5 koljaca u vezi od kojih cetvorica ne znaju dodati prvom do sebe postenu loptu.
Strasno, nadam se da je to samo novinarska pizdarija.
Edit: kaze gazzetta da startaju niang boa el, ambro monto flam, abate yepes zapata siljo. Ovo je vec oku ugodnije, kakav god rezultat na kraju bio
Mozda je logika iza toga da se sto vise prekida Barsino dodavanje, i da se pokusa dati jedan (ali dovoljan) gol iz kontre. Sto gusca sredina terena?
I samo da se ne useru. Ako smo mogli da ih pobedimo sa 2-0, mozemo i da ne izgubimo sa 3-0!
Pa Yepes je prespor za Namp Nou! Da nama uvijek fali par igrača to nije normalno!
Sto je s Mexesom?? Sto je s Muntariem?
a sto prespor igracemo katanaco i on ce biti libero
Pa jucer vam je Inter pokazao sta znaci igrat sa samo jednim isturenim napadacem protiv cetvorke u odbrani: nista!!! Jednostavno ne ide. On sam ne moze se izborit. I sad mi hocemo to da pokusamo???
Sumnjam. Vise vjerujem da ce Allegreto izvest 4-3-3 i to sa niang naprijed sharawi i boa na strani. Mislim nasao je pravu taktiku, a protiv sebe ima idiota koji nema pojma o fudbalu vec izmislja neku 3-3-4 glupost. Znaci ja se uopce ne bojim onog papka na klupi Barce, on i sad ne zna kako da kontrira maxovu taktiku, a kamoli kako da zaustavi Reala. Barca je izgibljena trenutno jer je svaki trener izgleda skuzio kako da ih zaustavi.
Ja se bojim sudije i naravno da Allegri ne izvede kakvu glupost. 2013 bez poraza, ajmo nastavit dalje :)
Sutra cu stavit 5 € na nerijeseno i pobijeda Schalkea :) hehehe