Njih bi jedino trebala bi sramota sto primaju milijune, a sramote se europi. Redom, kompletna momcad. Jedno je izgubiti utakmicu, drugo je kad ovi igraju seve s tobom, a ti trazis loptu.
Ja čestitam dečkima u jednu ruku, mislim da smo bili prefiše ofanzivni u pojedinim trenutcima pogledajte 3 i 4 gol.. Jbg ova tekma je ogromno iskustvo i škola za ove mlade momke..
Forza Milan !!!!
Evo ovako: svi vi sto se veceras sramite biti navijaci Milana odjebite s ovog foruma, nemojte se vise nikad obracati nama koji cijenimo igrace i ekipu i kad gube. Tocnije receno, svi mi mozete popusiti onu stvar. Neka vas bude sram sto govorite takve stvari. Pa sta ste vi mislili, da ce Milan protiv ove Barcelone odigrati savrsenih 180min? I onih 90 je bilo prekrasno, veceras nije islo i ispali smo. Nismo zabili svoje prilike, imali smo i nesrecu kod one stative i jebiga. Barcelona je zasluzeno dobila, ali mora se priznati da smo sve golove primili naivno. Sami smo sebi krivi. Steta, bili smo blizu. I ponavljam, za one koji se sramotite sto ste navijaci Milana, moja je sramota sto vam uopce odgovaram na post.
(03-12-2013, 10:41 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Evo ovako: svi vi sto se veceras sramite biti navijaci Milana odjebite s ovog foruma, nemojte se vise nikad obracati nama koji cijenimo igrace i ekipu i kad gube. Tocnije receno, svi mi mozete popusiti onu stvar. Neka vas bude sram sto govorite takve stvari. Pa sta ste vi mislili, da ce Milan protiv ove Barcelone odigrati savrsenih 180min? I onih 90 je bilo prekrasno, veceras nije islo i ispali smo. Nismo zabili svoje prilike, imali smo i nesrecu kod one stative i jebiga. Barcelona je zasluzeno dobila, ali mora se priznati da smo sve golove primili naivno. Sami smo sebi krivi. Steta, bili smo blizu. I ponavljam, za one koji se sramotite sto ste navijaci Milana, moja je sramota sto vam uopce odgovaram na post.
Smiri se...bilo je u afektu....ljut sam jer smo naivno ispali...ali kad primis gol u 4.min sve je jasno....kao sto sam bio nakon prve utakmice ponosan tako i sada mogu biti suprotno....nisam trazio savrsenih 180min nego savrsenih 100 minuta...mozda sam previse trazio nakon prve tekme jos samo prvih 10 min da ga ne primimo...mozda
Tako je memo. Reci im svima.
Ovi sto kritiziraju ovaku briljantnu predstavu milana su svi redom navijaci barce, stovatelji patuljastih nogometasa i samo unose razdor u ovaj forum.
Jel, ukoliko kritiziras ovakvu rapsodiju, ne volis milan, a volis uefu, platinija, tika-taku i malog alvesa.
I ja bi isto ovako odigrao. Samo nebi vadio Nianga. Ma kolko bio los, bio je tehnicar. Al to je sitnica. Nismo imali greske. Nikakvu. Messi je sam. Sam samo jednu sekundu i zabija. To je to. Veceras nas je messi sjebao i ciao. Nema nikakva tuga, zalost,.... pokusali smo, ne ideeeee. Jebote narod ovo nije Perugia, Cagliari ili Genova, ovo je Barcelona.
Svaka cast veceras, ljudi su nas razjebali
Budimo realni....prejadno smo izgledali...
Maknimo se od utakmice.....kako uciniti sezonu uspjesnom?
Osvojiti drugo mjesto u ligi...trece nam ne jamci lp sljedece sezone nego potecionalnu novu sramotu
Forza Milan...Kome se nesvidza nek odjebe.....
Pravi navijaci su uvjek uz svoj klub i nikad ih nije sramota...
i jos jedno,nemoze se krivit momak od 18 god.sto nije zabio...ipak je VELIKA astronomska razlika u klasi igraca Milana i Barce...Uzmi klupu Barce i uzmi nase smjesne igrace sa klupe,Bojan...Nikakav igrac cirkus..Binho...Daj ba taj ni u Brazilu vise nemoze..Oni su trebali preokret unjet..Dok na njihovoj klupi sjedi nekih 200 Mil Eura...
Pokazali smo da imamo srce i da imamo ekipu za buducnost a za ostalo me boli kurac..Ja sam jos uvjek ponosan sto sam ROSSONERO...
Pa taj trenutak kad Niang izlazi sam ispred Valdesa, ja skacem na noge vristim, ali nesto mi govori da ce da promasi...iii on pogadja stativu. Nemoguce je sad to dokazat, ali vjerujem da je u onoj poziciji bio Baloteli, pa on bi podero mrezu nekim udarcem. Taj go bi utakmicu okreno u nasu korist i mi bi prosli. Jebga nismo imali srece, ali ovo je bitno iskustvo za ove mlade momke, kao sto vec neko rece. Ipak, igrali smo protiv Barce, mozemo mi sad ovdje filozofirat, ali ona dva gola Messia se jednostavno ne brane. Nema te odbrane i tog golmana koji bi ono zaustavili. Jednostavno, treba nastavit gradit tim za buducnost i ako se bude dobro radilo doce i nase vrijeme opet. Ovako treba posteno cestitat boljem.
(03-12-2013, 10:39 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ne kontam 91' min. Visi si od Barce, Barca se boji nabaca, i kretencina Binho dodaje loptu ccccccccc
Ma haj, sta imas sad analozirat greske, oni imaju MESSI-a i kraj. Covjek je sam pobijedio Milan
Zna se ko na treningu uvjezbava razlicite scenarije za razlicite situacije u razlicitim vremenima....izgleda da se kod nas ne zna...onaj dan kad zabijemo iz kornera direktno gol pit cu dok se ne onesvjestim...