Stari Adrijano je stvarno lud. E sad gledam kako je Milan u stvari u zadnjih 5 godina osvojio najvise bodova u Italiji. Stvarno je neumoran sa ovakvim jako bitnim podacima. Ali je majstor, od nicega on pravi ekipu, izvadio je cak podatke da je Milan vrijedniji sada vec prosle godine sa Silvom i Ceribašom. Mrtav hladan novinarima pokazuje neke izvjestaje.
Car pare i magle.
Izgubila Fiora... Taman bismo mogli da se odlepimo od njih.
Tezak teren,vazna 3 boda..Veoma dobro sve to izgleda,kad se sjetim prije 3/4 mjeseca u kakvim smo govnima bili,ovo je i vise nego dobro...
Forza Milan...
Ma da, u ovakvim utakmicama su samo 3 boda bitna. Sve se uglavnom vrtelo oko Maria, namestio par žutih i crveni karton i sve uradio pre gola Montoliva. Šteta što se Napoli izvukao na kraju ali barem imamo lepu prednost u odnosu na ove iza nas. Sad slede najteži i najbitniji mečevi sa 3 tima oko nas i tu moramo dati maksimum, posle će sve biti daleko jasnije.
Očekivao sam puno pljuvanja po ekipi na forumu. Za čudo još nema negativnih komentara.
FORZA MILAN!
(03-31-2013, 12:41 AM)MIRZA Wrote: [ -> ]Očekivao sam puno pljuvanja po ekipi na forumu. Za čudo još nema negativnih komentara.
FORZA MILAN!
Dečki slave uskrs pa nemaju baš vremena, sačekaj malo..
Četiri pobjede za redom bez primljenog gola, sve smo bolji i bolji imamo srž ekipe, jednostavno Chievo se tukao cijelo vrijeme.. Jedino tako protiv nas mogu igrati određene ekipe.. Po onakiv uslovima za igru više nego dobar rezultat!!
Jako bitna tri boda....boneru ne mogu viditi na terenu....on u hajduku ne moze trenutno igrati...
Prosle godine smo isto jedva pobjedili chieva u gostima....ako se ne varam odlucio je screamer muntarija
(03-31-2013, 12:43 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Jako bitna tri boda....boneru ne mogu viditi na terenu....on u hajduku ne moze trenutno igrati...
Prosle godine smo isto jedva pobjedili chieva u gostima....ako se ne varam odlucio je screamer muntarija
Tacno, tako...Ovo nam je 13 uzastopna pobjeda protiv Chieva

...
Zao mi je sto Napoli onako lude preokrenu rezultat...al dobra je stvar sto smo pobjegli 6 bodova Fiorentini i ostalim...Sad ide April i tri luda kola...prvo Fiorentina away,pa Napoli na San Siru, pa Juve away....zao mi je sto Juve nije ranije kad igraju CL, al eto...
Juce smo trebali i morali ranije rijesiti utakmicu,pogotovo protiv onakvih "bezobraznih" ekipa...nevjerovatno kako su ostro igrali na losem terenu...dobro je pa se niko nije povrjedio...pogotovo sto ova 5-ica sto su igrali za Italiju igrali i juce ovo im je 3 tekma u 8 dana...
KOLKI JE SAMO DEBIL ANTONINI

....
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...AV_pCxynKg
Po prvi put u životu da bih volio da prođe Bayern M.
Navijam za Juve. Kolko god, bitni su bodovi za Italiju, a naravno tezi raspored Juventusu hehe

Forza Juve i Lazio