Inter tone sve dublje...
Ti Ensare toliko mrziš Alegrija da nema smisla ubedjivati te u suprotno. Ali ovo za Karla... On je ne zna ni sam kako izvukao remi kod kuće, ofsajd očigledan Ibre kod prvog gola a zatim Valdez stupa na scenu. U gostima su odlično odigrali ali su došli sa previše lošim rezultatom i naravno primili gol od Barse na Nou Kampu, ko nije. Ako ćemo pravo mi smo bili bliže prolazu da je Niang iskoristio zicer ili da je svirano 2 metra ofsajda Mesiju ali nema smisla pričati šta bi bilo. A njihova je ekipa početkom sezone bila daleko kvalitetnija, uzeli su nam 2 najbolja igrača. Od tada je kod nas par igrača znatno napredovalo pa je razlika manja.
To što nema stručnjaka po tebi koji bi prokockao 2 0 kod kuće nema ni puno njih koji bi i napravili takav rezultat protiv Barse pre svega.
Trpiš Alegrija u 2013. gde nemamo poraza osim Barse i u kojoj smo u top 5 liga najbolji uz Bajern, ne znam kako uspevaš.
Pa eto sam si rekao: jedna jedina sansa Nijanga. Pa zar to nije sramota? Jedan PSG nareda sansi i sansi, a mi samo jednu jedinu imali. A nismo se ni branili ni napadali, znaci uzasli smo sa mislima u cetvrtfinalu. E za to sigurno nije kriv ni Galliani ni Silvio a niti Tassoti. Vec strucnjak koji ih pripremi za tekmu. Znaci danas MORA pobijedit. Sve ostalo je gubitak Ch. Lige
Kakvo je sudjenje jos je i rezultat dobar...napoli njedan dosudjen prekrsaj u poluvremenu...lakrdija od sudjenja
Nisam ispratio citavo poluvrijeme i vjerujem da je sudjenje bilo lose, ali to kazem jer je Napoli trebao dobiti penal kad je Flaminija lopta pogodila u ruku, tu smo imali srece. U toj situaciji obje ruke moraju biti na ledjima sto znaci da ruka nije bila u prirodnom polozaju. Zabije gol i igra dobro i bori se al ovo sad sto je napravio je za zatvor. Kakav manijak, mogao mu je prepoloviti obje noge.
Preloše drugo poluvreme. Bez neke želje da se napadne kao da čekamo ne znam šta, jedino se video trud kod par igrača u duelima a i tu su neki preterivali. Naravno posle crvenog se nije moglo ništa očekivati. Ne znam je li Šaravi imao neku povredu ali nisu napadači ništa posebno uradili van kombinacije kod gola, pogotovu Niang, i nema smisla što je ušao sa klupe. Dok je Boa bio tu da pokrene neki napad posle toga niko ništa ni da proba osim Montoliva koji put, bekovi bez posebnog učinka napred ali su barem stizali da se vrate i spreče kontre.
Sad će biti jebeno do kraja, još idemo Juveu...
nadam se da je Allegri napokon skontao da Pazzini proradi samo par puta u toku sezone. Znaci 5-7 utakmica odigra odlicno, ostali 20 samo sere tamo naprijed i nigdje ga nema. Eto vam Pazzini. I ko ono rece da nam je on falio u Barceloni????
Znaci 4 boda bjezimo Fiorentini, sad sigurno ne mozemo bit drugi, gledat da ostanemo treci. Ali, lose nam se pise.
Daj molim te Ensare, ne pricaj gluposti. Pred mec s Barcelonom Pazzini je bio u super formi i jedan od nasih najboljih igraca pocetkom ove godine. Vecina nas je spomenula njegov izostanak i naravno da je falio. Ti racunas vecerasnju njegovu predstavu kao al-pari onome sto bi odigrao protiv Barce, sta si ti, neki vidovnjak? Bezveze seres po igracima. I kako mozes biti takav pesimist? Zbog cega nam se lose pise, strah te da izgubimo sve do kraja ili sta? Daj malo vedrine i optimizma hebote. Kad shvatis da ovo nije milan iz 89-te pa da zarimo i palimo svaku utakmicu bice ti lakse. Shvacas to jelda?

Memo pa uzmi sve utakmice kije je odigrao ove sezone i uporedi ih. Dobit ces rezultat o kojem ti govorim. Pazzini jest dobar, ali nije konstantan. Znaci ne moze da ponavlja dobre partije u velikim mjerama kako to drugi cine. Podsjeca me ba Huntelaara i Boriella, briljira par tekmi i onda ga nigdje. Sva sreca pa imamo Ballotellia.
Jos 6 kola, nadam se da ce Napoli opet krenut kiksat kao sto su radili, jer ne prilici mi da su oni sigurna momcad. A ko ti ga zna, mozda ovim nasima pukne film i sj*bu Staru Kurvu u Torinu. I eto ti opet mogućnost za drugo mjesto
Pa da, sve je moguce. Sinoc nismo imali ni Balotellija pa je igrao tko je bio na raspolaganju. Ja uopce ne gledat tako jako na to drugo mjesto, volio bi da ga uzmemo al nije presudno. Drzim se ovog treceg mjesta jer njega smo zasluzili. Neka nam to pretkolo i samim time ekipa ce prije biti u borbenoj spremi. I ako ne mozemo proc taj ispit u pretkolu onda Liga prvaka nije za nas.
"Come sto? Chiedetelo all'allenatore. - Riporta ilgiorno.it - Sto bene ma anche male, sono un po' giù".- Elsha ...