(04-15-2013, 12:24 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]"Come sto? Chiedetelo all'allenatore. - Riporta ilgiorno.it - Sto bene ma anche male, sono un po' giù".- Elsha ...
Stara dobra narodna poslovica - "Nikad ne tuci ruku koja te hrani"..
Da je ovo onaj stari Milan nikad ovakve izjave nebi čuli, niti čitali ..
(04-14-2013, 09:49 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Preloše drugo poluvreme. Bez neke želje da se napadne kao da čekamo ne znam šta, jedino se video trud kod par igrača u duelima a i tu su neki preterivali. Naravno posle crvenog se nije moglo ništa očekivati. Ne znam je li Šaravi imao neku povredu ali nisu napadači ništa posebno uradili van kombinacije kod gola, pogotovu Niang, i nema smisla što je ušao sa klupe. Dok je Boa bio tu da pokrene neki napad posle toga niko ništa ni da proba osim Montoliva koji put, bekovi bez posebnog učinka napred ali su barem stizali da se vrate i spreče kontre.
Sad će biti jebeno do kraja, još idemo Juveu...
Nije nam dosudjen cisti penal na pazziniju par minuta nakon gola napolija....do ozljede boatenga smo igrali dobro...kasnije uzas....
Flamin crveni...dobro...nije ga dugo dobio....zanimljivo da je ispracen s terena ovacijama....hmm
(04-15-2013, 01:22 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (04-14-2013, 09:49 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Preloše drugo poluvreme. Bez neke želje da se napadne kao da čekamo ne znam šta, jedino se video trud kod par igrača u duelima a i tu su neki preterivali. Naravno posle crvenog se nije moglo ništa očekivati. Ne znam je li Šaravi imao neku povredu ali nisu napadači ništa posebno uradili van kombinacije kod gola, pogotovu Niang, i nema smisla što je ušao sa klupe. Dok je Boa bio tu da pokrene neki napad posle toga niko ništa ni da proba osim Montoliva koji put, bekovi bez posebnog učinka napred ali su barem stizali da se vrate i spreče kontre.
Sad će biti jebeno do kraja, još idemo Juveu...
Nije nam dosudjen cisti penal na pazziniju par minuta nakon gola napolija....do ozljede boatenga smo igrali dobro...kasnije uzas....
Flamin crveni...dobro...nije ga dugo dobio....zanimljivo da je ispracen s terena ovacijama....hmm
Nisam vidio tu situaciju...jel to ono potezanje nesto bilo???....Flamini je preostro startovo i opasno ali nije udario igraca...ali Campangaro je slicno startovo pa je samo dobio zuti...Ovacije su pretpostavljam bile radi gola i borbe...ipak 2 kola zaredom postize pogodak...
Sinoc vjerovatno najlosije poluvrijeme Milana u 2013
(04-15-2013, 12:24 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]"Come sto? Chiedetelo all'allenatore. - Riporta ilgiorno.it - Sto bene ma anche male, sono un po' giù".- Elsha ...
Mogao bi i prevod a ne ovako...
Znam da je pokrenuta priča kako je Šaravi ljut na Alegrija zbog toga što je bio rezerva i odmah krenuli da seru novinari kako bi da ide iz kluba, bio je tu i onaj incident kad se naljutio kad je zamenjen pre par kola. Gluposti po meni, znam da je do pre par kola bio igrač sa najviše minuta ove sezone u ekipi a možda je i dalje a to je za njegovu prvu ozbiljnu sezonu dosta pa je normalno da ga odmara. Mada je činjenica da manje lopti ide na njega i da se sve više traži Mario napred.
Ma to je klasićni idiotski potez da ElSha ne igra u direktnoj tekmi za 2. mjesto,to samo Allegri može :-( ,baš ga je tu našao odmarat gdje znamo da nam treba pobjeda,neka ga odmara protiv Chieva,Catanie i sličnih pa ako zapne neka ga stavi,a ne protiv Napolija??? Da ne govorim o opetovanom ostanku na klupi De Sciglia koji nam je najbolji bok s bilo koje strane.Stvarno se nadam da na kraju sezone leti ta teleća glava s klupe
Zaboravih pohvaliti mexesa...odigrao je jako dobru utakmicu
Eto ga :) Allegri skoro sigurno krajem sezone "sam daje otkaz" i prelazi u Romu. Jupiiiii napokon nesto pozitivno od njega :)
Navodno glavna karika je to sto ga svi optuzuju i sto ne zeli vise da radi pod pritiskom Silvia. Svaka Cast Max, hvala za sve, i Sretno u Romi.
Eh sad je pitanje koga uzet na godinu? Jer izgleda da Milan racuna na Prandellia od 2014, taman kad zavrsi Svijetsko. A kandidata po mom misljenju nema, sve su 0 od trenera. Znaci ni jedan mi se ne svidja nesto posebno
(04-19-2013, 12:39 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Eto ga
Allegri skoro sigurno krajem sezone "sam daje otkaz" i prelazi u Romu. Jupiiiii napokon nesto pozitivno od njega 
Navodno glavna karika je to sto ga svi optuzuju i sto ne zeli vise da radi pod pritiskom Silvia. Svaka Cast Max, hvala za sve, i Sretno u Romi.
Eh sad je pitanje koga uzet na godinu? Jer izgleda da Milan racuna na Prandellia od 2014, taman kad zavrsi Svijetsko. A kandidata po mom misljenju nema, sve su 0 od trenera. Znaci ni jedan mi se ne svidja nesto posebno
To je analiza novinara bliskih Milanu...nista potvrdjeno....a sljedecu sez kao trebo bi voditi Donadoni pa onda da preuzme Prandelli...
Naravno Celo je sve to demantovao vec danas...
Ako i ode Alegri a nadam se da nece, ne sumnjam da ce doci neko novi po kome cete pljuvati. Nije vam valjao covjek koji je osvoji 2 Lige prvala kao trener, koji nam je slozio jednu od najboljih ekipa u istoriji Milana, nakon Italije, Engleske osvaja titulu u Francuskoj (dogodine vjerovatno u Spaniji). Nije Vam valjao covjek koji nas je nikakve doveo ponovo u ligu prvaka. A nevalja vam lik koji je u 2 godine u Milanu bio jednom prvak, jednom nepravedno drugi, a evo ove godine nas totalno desetkovane vodi ka Ligi prvaka.
I koji ce nam kurac Juventusovac na klupi.
BALOTELLIU SMANJENA KAZNA NA JEDNU UTAKMICU...VRACA SE PROTIV CATANIE ALI NEMA GA PROTIV JUVENTUSA...

...
Stvarno je ovo urnebes i cirkus