Nije Klop normalan trener već majstor koji je digao klub sa dna i napravio za par godina odličnu ekipu. I šta se spominje Alegri večeras pored Murinja koji sa mnogo kvalitetnijom ekipom bude nadigran 3 utakmice za redom od strane Klopa.
Zasto svi misle da bi nas Bayern i Borusia razmontirali? Jesu bolji od nas ali to bi bila potpuno drukcija utakmica. Nije valjda Alegri toliko glup da se ide nadigravati s njima. Igrali bi zatvorenije i cekali prilike u kontrama. Ispali bi, ali nista od orgijanja kojeg spominje pesimist Kalla. Morali smo i trebali smo proc Barcu ali nismo imali srece. I bravo Dortmund.
Koliko je Borusija promenila igraca u poslednje tri godine, a koliko mi. Mnogo je zajebano praviti ekipu svaki put od nule, jel mislite da je isto igrati sa Silvom i bez njega, jel mislite da je lako uigrati zadnju liniju sa ovakvim transferskim proseravanjima, samo malo ukljucite mozgove umesto sto placipickarite pa cete shvatiti razliku izmedju nas i njih.
(04-24-2013, 10:44 PM)Jovola Wrote: [ -> ]Koliko je Borusija promenila igraca u poslednje tri godine, a koliko mi. Mnogo je zajebano praviti ekipu svaki put od nule, jel mislite da je isto igrati sa Silvom i bez njega, jel mislite da je lako uigrati zadnju liniju sa ovakvim transferskim proseravanjima, samo malo ukljucite mozgove umesto sto placipickarite pa cete shvatiti razliku izmedju nas i njih.
Slazem se....doslo je vrijeme kad dortmund moze par godina zadrzati okosnicu ekipe....za razliku od milana....mi moramo knjige sredjivati prodajom igraca....i dan danas izdvajamo za place vise love od dortmunda....to nije allegri kriv....uprava je kriva
Vezano za nadigravanje sa borussiom.....rekli bi allegri i galliani....kakva borussia....mi smo milan ......idemo ih razbiti....pa bi bilo.....uhh...strah me i pomisliti
Prema Gazzetti od ljeta C. Seedorf novi trener Milana, nova Belusconijeva inkvizicija.. Jadna nam majka..
Ne verujem da je sve to istina, ne ide da mu prvi posao bude da vodi Milan. Pa Van Basten će još nekoliko godina da se sprema za taj zadatak.
Navodno kaže da Klarens nikad ne bi oterao Pata i Pirla. Pa prvog da smo oterali na vreme možda bi još Silva bio kod nas ali bismo svakako uzeli veće pare a prema drugom se i sama uprava ponela loše kad su mu dali ugovor na godinu dana.
Sedorf je institucija, ali nije za glavnog trenera ekipe odmah. Bolje negde da pece zanat. To sto je izigravao trenera/kapitena poslednjih par godina u Milanu nije dovoljno.
Cim je pocela utaakmica navijaci su nesto pjevali....razumio sam samo da allegriju nesto porucuju.....i bio je transparent na kojem sam samo razumio rijec allegri.....e sad ako bi neko mogao prevesti...bio bih zahvalan...i ono sto pise i sta su skandirali.....
Piu rispeto per il nostro mister Allegri
VIse respekta prema nasem misteru Allegri