(04-28-2013, 09:24 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Jebem vam sve vam jebem kolko vas Volim 
Znaci piva mi je otisla na pod, al boli me ona stvar, vodimoooooo
Jebem ti klub, kad mi toliko znaci 
Forza Milan 
Abate ili 10 miliona pa idi, ili prihvati da od slijede sezone sjedis na klupi
Potpisujem sve....previse volim milan da bih bio ravnodusan...samo ja na drugi nacin tugujem kad ne ide kako treba....jebiga...imam cir na zeludcu...ne smijem se vise zivcirati....sto sam se zivcirao...zivcirao sam se....nema vise...zdravlje je u pitanju..ali svejedno se jedem iznutra kad gubimo...svaki put....tableta obavezno nakon svakog poraza....jel me sad shvacate?
4-2...neko pogleda rez na kraji tekme...i kaze...ahh...ocekivano...lagana pobjeda sa hendikepom....lol
Grande Allegri!Sjajna zamjena Pazzini umjesto Nocerina!
Najbolji trener u povijesti nogometa!!!!
Pitam se kako je interovim navijacima sada...oni su odavno zavrsili sezonu....nakon par kola su pricali da se bore za naslov....ehh....nista nego reci....hvala na pazziniju...
(04-28-2013, 09:39 PM)dejo Wrote: [ -> ]Grande Allegri!Sjajna zamjena Pazzini umjesto Nocerina!
Tako je....100 godina zivio
(04-28-2013, 09:39 PM)dejo Wrote: [ -> ]Grande Allegri!Sjajna zamjena Pazzini umjesto Nocerina!
Pa covek je direktno namestio njihov gol onim retardiranim pasom, a pre toga tri katastrofalno primljene lopte, dodavanja van rezona i dva potpuno retardirana fora.
Ali vise me brine ponasanje El Sharawija, mi poveli a on nadrkan sto mu nije islo. Decko fudbal se igra sa jos 10 ljudi na terenu i kada se izvucete iz govana, treba se radovati i podrzati momke koji su tamo, a ne biti picka i nervirati se sto si ti lose igrao.
A jebem ti utakmicu. I kad onako nije htela u gol za par minuta se sve promenilo. Previše bije promaja pozadi, par problema imaju tokom 90 minuta sa kojim ne mogu izaći na kraj, opet primamo posle prekida a posle uz par dodira ovaj izleće sam sa golmanom. Napadači su nam u škripcu i to se vidi kroz ovih par kola, a nose nas upravo oni cele sezone. Videlo se kod onog flipera gde niko nije mogao da se nadje i pocepa mrežu. Šaravi prolazi kroz loš period. Nema razloga da ga kritikujemo kako mu je najbitniji dres Mesija pa mu se ne igra više jer se dečko stalno trudi, koliko se puta vratio pozadi, koliko je pretrčao, pa i bio jedan od najopasnijih napred. Realizacija mu je dosta opala, mogao je 2 puta zabiti, pa i kod gola je on mogao ranije da reši. Onda se nadje Pacini koji najbolje od svih zna da bude na pravom mestu i naravno reši sve, to nam fali ceo meč. Jesam ga zavoleo a nisam ga podnosio pre nego što je došao kod nas. Abate se toliko puta nadje u poziciji za centaršut i onda sve zasere, bre ne može ništa da ubode, par puta tako je to loše da ne znaš šta je hteo, ali i on dosta pretrči i daje širinu napred.
Biće jebeno do kraja, Fiora u odličnoj formi i moramo igrati bolje, moraju se trgnuti ovi napred jer bez njih ne ide i nadam se da odbrana neće praviti greške u najbitnijim trenucima.
U jendom periodu sam mislio da cu ili razbit nesto u sobi ili morat ugasiti tv. Još gledam sa Pellegattiem kao komentatorom, uzivis se sav...
Uopce ne kuzim koja je funkcija Nocerina? Zašto on igra???! Ocajan je opet bio. Kriv je za gol, sve krivo dodaje, nikakav sut, nista.
Nismo uopce igrali lose samo stvanro imamo neke igrače koji su jednostavno ispod nivoa. Tu brojim i Abatea koji je zapravo totalno beskoristan naprijed a svaku drugu tekmu mu napadač ode iza leđa i eo gol, tako je bio u torinu i danas. I naravno Bonera...
Shaarawy izvan forme i ne znam koji mu je. Balotelli fenomenalan i suci da ga više štite sve bi bilo ok. Pazzo kralj!
Fali ovoj ekipi puno toga i najvaznije je samo da budemo treci sada. Allegria necu vise komentirat znate sto mislim o njemu kao "treneru".
P.S.
Gledao sam Saponaru opet, super talent.
(04-28-2013, 09:51 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Onda se nadje Pacini koji najbolje od svih zna da bude na pravom mestu i naravno reši sve, to nam fali ceo meč. Jesam ga zavoleo a nisam ga podnosio pre nego što je došao kod nas.
E i ovo da. Stvarno se bori i maksimalno je profesionalan. Na Milan channel-u ga svi hvale maksimalno.
Mi opet dobijamo iz prekida gol. 14. ove godine! A zabili 2! Ako je to normalno ja sam biskup!
Sledece kolo bi mogla Roma malo da pljasne ovu napaljenu Fjorentinu. Secam se kako su ih naguzili u prvom delu i nesto se nadam slicnom ishodu.
Presjekla me vecerasnja utakmica, cim je Bonera poceo igrat poceli smo primat golove, veceras se vidjelo koliko nam Zapata fali, Abate pa taj nezna da digne glavu kad ubacuje i tu mu je najveci problem da pogleda koji put mozda bi i asistiro, veoma losa partija Montoliva veceras nije bio na nivou, nesjecam se kad sam vidio da je imao vise losih pasova ko veceras, Flamini se preporodio igra fenomenalno u zadnje vrijeme, Packo kralj

Faraon se dosta drudio i pokusavao, vracao se ali ga nece go imo je 2 prilike koje bi inace zabio, ali eto opet zahvaljujuci njemu Packo je zabio 2gi, Boateng se vraca i pocinje igrat opet ko prosle sezone, sve u svemu jako,jako bitna 3 boda...
Prije tjedan dana pljuvali ste po Pazzu a sad vam je Bog! Kako ste vecina vas nestrpljivi i trcite pred rudo. Velika pobjeda, bravo. Al s jednim se u potpunosti slazem s vama, Abate je katastrofa, van forme je totalno, decko je pogubljen.
AC Milan: Had 38 shots against Catania - more than any other team have had in a game in Europe's top 5 leagues this season !!
I ovo nešto znači..