Svi će treneri dati podrške svojim kolegama. To je normalno i ljudski.
Kažu da bismo mogli dovesti Polia iz Dorie. On je ok, mlad je i defanzivno je ok, čak je i tehnički ok, mada nije baš nešto kreativan. Svakako bolji je od Nocerina i Muntaria koji može isto slobodno negdje ići pa tamo igrat loše i nespremno cijelu godinu a ne kod nas. I pucati po golu 5, 6 puta po tekmi 3m pored gola.
Ne znam što realno možemo očekivati od mercata, ali me radu je što imamo dosta igrača za prodati: Nocerino, URBY, Robinho, Didac Vila, Antonini... vjerojatno i Abate. Mislim da Abatea treba hitno prodati i uzeti novac, jer je on beskoristan igrač nama.
Stoperi su ok, ali nista posebno. Još jedan je potreban i jedan bek.
Ja bih bio SUPER ZADOVOLJAN sa soperom, bekom, jednim ok veznim kao Poli i jednim jako tehničkim veznim. To je 4 igrača. Nije previše i držim fige za to. + Saponara dolazi a u njega imam povjerenja dosta. Pomoći ce samo ako sve bude ok na pripremama i to.
I jedva čekam da se moj Milan vrati na 4-3-1-2 ili neki moderni 4-2-3-1 a ne ovaj očajni 4-3-3 gdje imamo 2 akcije: jedna je bek i krilo igraju 2 na 2 1000 puta na tekmi, a druga je nabij loptu naprijed.
I sada ako ne dobiju Sienu bojim se da ću zamračit neviđeno na sve skupa
(05-14-2013, 10:22 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]U zadnje vrijeme se pominje u odbrani Regini igrac Samp trenutno u Empoliu...gradjom posjeca na Chellinia...visok i jak a igra ljevog beka...mislim da je dobio i poziv u mladu repku...Astori,Ogabbona i ovaj mali se najvise spominju...
Meni je zao za Salamona sto nije dobio sansu a vec ce ga koristiti kao robu za transfere....Cristante je potpisao profi ugovor i odbijeno je 5 miliona eura ponuda Chelskia...mislim da je @Mrki pitao ko ga je gledao...ja sam gledo ali u mladji selekcijama...visok, tehnicki veoma dobar....nekako na Vieru najvise posjeca, taj tip igraca...
Taj Cristante je igrao stopera, libera, srednjeg eznog, zadnjeg veznog... ljudi kažu na Milan channel da je jedan od najboljih mladih u europi i da ima pas kao snajper.

Vidjet cemo.
Reginia sam isto gledao, i on je prebačen sa beka na stopera ove godine. Jak je i dosta dobro čita igru, meni djeluje dobro, ali nisam baš nešto posebno pratio tog igrača. Hvale ga i u U21. Astori je loš, vjerujte mi, loš. Ogbonna ima potencijala da bude bar kao Bonucci ako ne i bolji. Milan bi mogao koristiti Salamona za Ogbonnu. Valjda je Salamon prespor, tko zna. Ipak tko to može ispred Bonere igrati? Tko?

Pa ni Zaccardo a ne tamo neki Salamon!
Ali Di Marzio, poznati novinar tvrdi da je kolumbijac Vergara JAKO velik talent i veliki, veliki potencijal.