Hahaha

Ne mogu da vjerujem, Benfica i dalje ostala ukleta hahaha
Da objasnim, davne 1962 Mister Guttman je osvojio s Benficom kup sampiona, i kad su mu ovi dali nogu, covjek ljutito izjavi: nećete osvojiti ni jedno finale slijedeci 100 godina
Hehehe i pazi sad 51 godina poslije Benfica je gubila vec 7 finala cak dva puta upravo prptiv naseg Milana u kupu sampiona, i evo veceras opet hahahaha jarane al ce se ljudi nacekat

jos 49 godina, i onda osvajaju
Pa cak su te iste 62ge izgubili intertoto kup, i veceras gledam i korner, i dok onaj ide ka korner zastavici pisem jaranu sms: "gol", i.... hahaha presmijesno
Sorry al ne mogu smislit cigane Portugalske
http://scsport.ba/vijest/54876.html
Nas dobri stari drug Pato...Iako se preporodio u Brazili i vjerovatno ce biti na sirem spisku za svejtsko...pogledajte sta je uspio promasiti :S
Andrea Poli je igrač Milana, za 6mln eura. Što kazete na ovo? Ja sam ga gledao samo protiv nas ove godine i bio je vrlo dobar. On je tipični srednji vezni. Borac. Mlad je, 23, pa možda moze i napredovati kod nas.
Conte ostaje u Torinu i zahtjevi su Diamanti, Higuain i Jovetic.
Koja golčina Ivanovica da! Strasan igrač i uvijek sam htio da on igra za Milan. Chelsea zabije 20 komada godisnje iz tih kornera! Mi 1.
Nova svađa na treningu Yepes-Ambro

Ako Max ostane kazu da ostaju Yepes, BONERA, Ambro itd.
Ovo za Saponaru ja isto govorim oduvijek. Meni djeluje super. Vidjet ćemo u serie a i KAKO CE GA KORISTITI trener Cagliaria, ali covjek je jako brz, ima super tehniku, pas, sut.
(05-16-2013, 11:32 AM)mrki Wrote: [ -> ]Andrea Poli je igrač Milana, za 6mln eura. Što kazete na ovo? Ja sam ga gledao samo protiv nas ove godine i bio je vrlo dobar. On je tipični srednji vezni. Borac. Mlad je, 23, pa možda moze i napredovati kod nas.
Koja golčina Ivanovica da! Strasan igrač i uvijek sam htio da on igra za Milan. Chelsea zabije 20 komada godisnje iz tih kornera! Mi 1.
Ovo za Saponaru ja isto govorim oduvijek. Meni djeluje super. Vidjet ćemo u serie a i KAKO CE GA KORISTITI trener Cagliaria, ali covjek je jako brz, ima super tehniku, pas, sut.
U Serie A može biti bolji X puta, opće poznato je da Serie B je jedna od najzahtjevnijih drugih liga na svijetu i ko odigra cijelu sezonu na ovako visokom nivou to je jasan pokazatelj njegovih kvaliteta.
Galliani je izjavio da će Saponara igrati više prema naprijed, konekcija između veze i napada, sad biće zanimljivo to vidjeti u 4-3-3.
A što se tiče Polia nisam nešto baš sretan njegovom akvizicijom, znači Nocerino odlazi kao i Traore !!
(05-16-2013, 12:20 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (05-16-2013, 11:32 AM)mrki Wrote: [ -> ]Andrea Poli je igrač Milana, za 6mln eura. Što kazete na ovo? Ja sam ga gledao samo protiv nas ove godine i bio je vrlo dobar. On je tipični srednji vezni. Borac. Mlad je, 23, pa možda moze i napredovati kod nas.
U Serie A može biti bolji X puta, opće poznato je da Serie B je jedna od najzahtjevnijih drugih liga na svijetu i ko odigra cijelu sezonu na ovako visokom nivou to je jasan pokazatelj njegovih kvaliteta.
Galliani je izjavio da će Saponara igrati više prema naprijed, konekcija između veze i napada, sad biće zanimljivo to vidjeti u 4-3-3.
A što se tiče Polia nisam nešto baš sretan njegovom akvizicijom, znači Nocerino odlazi kao i Traore !!
Obojica su totalni otpad od igrača. Traore... ne znam uopće ni kakav je to igrač. Uđe, malo skače i gotova je tekma. Ne znam gdje bi mogao Saponara kad se mi držimo tog 4-3-3 koji je po meni preširok i nekako nezgrapno i neorganizirano sve to djeluje. U biti - loše. Nije srednji vezni, može eventualno ono sto je Muller igrao sada za Bayern. Po meni to bi mogao on, ako je tip uigran. Ispred De Jonga i Monta npr.
Sve je to svejedno kada mi loptu damo beku, on doda krilu, i onda beki krilo igraju 2 na 2. I tako 50 puta po utakmici. Kada to ne ide, nabiju na Maria. To je nasa igra.
Nije loš posao obavljen sa Polijem. Na nivou naših standardnih veznjaka doduše ali uz bolju kontrolu lopte i pas. Takodje dosta mladji i nadam se da će napredovati kod nas.
Ukoliko ovo bude definitivno za Polia, to nije los potez. Malo kreativnosti u nasoj nekreativnoj vezi. Momak je mlad i ima jos prostora za napredak. A kako sam procito i on je jedan od navijaca Milana jos iz djetinjstva. Pocinje nam se isplacivati to sto su generacije odrastale gledajuci Maldinia, Shevu, Kaku...

makar nesto pozitivno

Pa dobro mercato je započeo sjajno. Uzeli smo mladog tehnički dobrog veznjaka kakav nam je potreban. Mlad je i može napredovati. Ako se mercato nastavi ovako dovest ćemo one igrače o kojima se priča, a tu mislim na Ogbonnu i Ljajića.
Tako da bi sljedeće godine ekipa mogla biti Abbiati; Abate/De Sciglio, Zapata/Mexes, Ogbonna, Constant;De Jong/Flamini/Muntari, Poli, Montolivo;Ljajić;Faraon,Balotelli.
Mlada ekipa koja se može boriti za scudetto i biti konkurentna u Europi.
Berlusconi izjavio da Allegri odlazi sa klupe Milana u Romu, službena potvrda nakon tekme sa Sienom..
Kakva bolesna situacija pred utakmicu sezone praktički.. Koji je luđak ovaj Silvio B., pa on stvarno nije normalan čovjek
(05-17-2013, 06:56 AM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Berlusconi izjavio da Allegri odlazi sa klupe Milana u Romu, službena potvrda nakon tekme sa Sienom..
Kakva bolesna situacija pred utakmicu sezone praktički.. Koji je luđak ovaj Silvio B., pa on stvarno nije normalan čovjek
neka se napuši kurca govno pedofilsko
plakat ćete za Allegrijem ja vam kažem