2-1 Mekses, mene nije, jer su nas zajebali protiv Fiorentine, i jos par utakmica, pa cak i veceras ses izas je 1 na 1 sa golmanom ovaj je sviro nepostojeci ofsajd..
Nije me sramota sudijskih gresaka, sramota me je sto igramo jadno. A uvek su protiv nas pravili vise gresaka nego sto smo mi imali koristi, tako da TOOOOOOOOOOO
Nemam sta slaviti...sa ovakvom igrom jedino nam je sansa da udjemo u lp da izvucemo pacos ferreiru
(05-19-2013, 09:37 PM)maharaja Wrote: [ -> ]Nije me sramota sudijskih gresaka, sramota me je sto igramo jadno. A uvek su protiv nas pravili vise gresaka nego sto smo mi imali koristi, tako da TOOOOOOOOOOO

(05-19-2013, 09:39 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Nemam sta slaviti...sa ovakvom igrom jedino nam je sansa da udjemo u lp da izvucemo pacos ferreiru
malo pretjerujes, malo vise

)
(05-19-2013, 09:39 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Nemam sta slaviti...sa ovakvom igrom jedino nam je sansa da udjemo u lp da izvucemo pacos ferreiru
Aman covece, bitno je da ce (mozda) uloziti vise para u transfere ako igramo LS nego ako igramo ligu evrope. O tome se radi!
Upravo da nam se ne bi desavale ovakve utakmice sledece godine. Zato je ovo vazno, da se tim pojaca!
Nije mi jasno cemu ovakvo slavlje igraca...najteza prepreka je pred nama......samo smo favoriti protiv pacos ferreire..
Iskljucio nam je igraca, nije svirao cist penal, svirao nepostojeci ofsajd i onda svirao cist penal i opet ovdje kazu bolje u Evropa ligu. Imate dogodine Fiorentinu i Udine pa ih gledajte.
mexes kalli upropastio vecer, sram ga bilo!
I pored svega toga sto sam nezadovoljan igrom, prezadovoljan sam ovim trecim mestom. Kad se setim pocetka sezone, mislim da sam i ovde pisao da ce liga evrope biti maksimum. Ovo je van svih ocekivanja. Poceli smo sezonu uzasnom igrom, zavrsili je uzasnom igrom, ali smo iscupali bodove.
Sezona je mogla biti mnogo uzasnija od ovog sada!
(05-19-2013, 09:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Nije mi jasno cemu ovakvo slavlje igraca...najteza prepreka je pred nama......samo smo favoriti protiv pacos ferreire..
kalla da se blago izrazim, NE SERI