Ma mene samo nervira ono radovanje na kraju tekme...
Kao da 3 mjesto i kvalifikacije mogu pokriti sve nedostatke...lose fizicke spreme...losih priprema...trazenja formacije pola god...ustvari isto kao da 3 mjesto moze prekriti sve nedostatke u ekipi...od transfera...strucnog staba do sastava i polovnih igraca u ekipi...
Btw ...odmah poslje tekme Ambro je otputovao na pregovore u London...Strasno kapitenski....i strasan crveni karton sinoc...isto tako kapitenski....
Svo ovo ponasanje pojedinaca...od slikanja preko Twittera pa do ponasanja na treningu,koje je pravo upitno...kazu da mladji igraca su toliko nedisciplinovani da je to strasno...pogotovo Niang...meni tu dosta posljedica nosi Ambro...on je jedini iz stare garde...a njega kao da boli kurac.......
pogledajte debila...http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260511_618211544856446_1378375254_n.jpg
Nazalost dosli smo u situaciju da se u Milanu ne zna ko sta radi ...a po tome je bio nasiroko poznat klub i uvjeren sam da ta savrsena organizacija i disciplina je donjela dosta uspjega u klub...pod hitno se bar djelic toga treba vratiti...
(05-20-2013, 06:24 AM)kakabanja Wrote: [ -> ] (05-19-2013, 11:59 PM)geoff Wrote: [ -> ]@memo
Sto se ispricavas covjeku koji ne razumije elementarnu logiku? A i vjerojatno je aludirao na moju konstataciju, ne shvativsi sto sam napisao. Posto ne razumije jezik. Mozda mu treba sudski tumac za hrvatski.
Inace, ocekivano katastrofalna predstava obzirom na talenat pojedinaca. Ali bar ostvaren cilj. Iako je pomalo zalosno gledati slavlje izborenog treceg mjesta. A gallianijeva racunanja ukupnog broja bodova kroz nekoliko sezona ne mogu ni komentirat. To je ta kakabanjina logika. Prevedes sebi kako ti najbolje odgovara u ponudjenoj situaciji.
Na kraju, ajde da je i ova sezona zavrsila. Zalosno je da milan zavrsi treci, a da se mi pritom veselimo kao da smo osvojili scudetto i ligu prvaka. Ali, valda su dosla takva vremena. Sada nam preostaje nada u sto bolji mercato, kvalitetne pripreme i pravo otvaranje sezone.
Forza Milan,
Razumijem ja i bosanski i hercegovacki i srpski i hrvatski i crnski i gorski i engleski. A i ponesto italijanskog. Jedino ono sto ne razumijem je, vjerovatno je to elementarna logika - sta li vec, je to da covjeka koji je u sezonu usao bez aposlutno citavog tima optužite da mu je ekipa usla nespremna u sezonu kao i to da čovjeka koji drugi dio sezone završi sa samo jednim porazom opet proglasite da nema pojma.
Takodjer mi moja logika ne dozvoljava da pojmim to, da pricate da nam je sudija pomogao, a u istoj toj utakmici pri rezultatu 1:0 nam je iskljucio igraca, nije nam svirao penal i svirao nam nepostojeci ofsajd, te na kraju svirao za nas penal u 84 minuti i to nakon što je Felipe povlacio za dres Balotelca (ako to nisi vidio onda...).
I to je sve uradio (pa hajde i onda tvojom elementarnom logikom), da bi mi u 84 minuti izjenacili na 1:1 (taj rezultat nam nije odgovarao).
E za tu tvoju elemtarnu logiku meni treba sudski tumac..
P.S
Memo još jednom izvini.

U sezoni u kojoj je Allegri imao sposobne i zdrave igrače bio je prvak lige.
Ove sezone bio je treći unatoč odlascima najboljeg svjetskog stopera i najbolje čiste špice na svijetu.
Nemojte mi molim vas reći da ste nakon odlaska ova dva igrača vjerovali u naslov prvaka?
Niste, jedini koji smo vjerovali bili smo huss i ja.
Pljujete sami sebi u usta. Prije sezone ste molili za treće mjesto, sada kada je ono ostvareno lupate gluposti da se moglo više.
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...GCxoLtD1GU
Mexes je zabio gol od 30 miliona eura...Kad su Galliania pitali sta bi bilo da nisu zadrzali 3 mjesto...on je rekao da je to isto ko da smo ispali u seriu B...
U srijedu je sastanak sa Allegriem...od srijede pocinjemo praviti ekipu za novu sez...
Btw zadnja dva puta kad smo osvojili CL igrali smo play-off za ulazak u CL
(05-20-2013, 10:28 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Ma mene samo nervira ono radovanje na kraju tekme...
Kao da 3 mjesto i kvalifikacije mogu pokriti sve nedostatke...lose fizicke spreme...losih priprema...trazenja formacije pola god...ustvari isto kao da 3 mjesto moze prekriti sve nedostatke u ekipi...od transfera...strucnog staba do sastava i polovnih igraca u ekipi...
Btw ...odmah poslje tekme Ambro je otputovao na pregovore u London...Strasno kapitenski....i strasan crveni karton sinoc...isto tako kapitenski....
Svo ovo ponasanje pojedinaca...od slikanja preko Twittera pa do ponasanja na treningu,koje je pravo upitno...kazu da mladji igraca su toliko nedisciplinovani da je to strasno...pogotovo Niang...meni tu dosta posljedica nosi Ambro...on je jedini iz stare garde...a njega kao da boli kurac.......
pogledajte debila...http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260511_618211544856446_1378375254_n.jpg
Nazalost dosli smo u situaciju da se u Milanu ne zna ko sta radi ...a po tome je bio nasiroko poznat klub i uvjeren sam da ta savrsena organizacija i disciplina je donjela dosta uspjega u klub...pod hitno se bar djelic toga treba vratiti...
Ovo je skroz tacno! Nekada je uvek bilo seniora koji znaju da naprave red.
Bas sam skoro slusao na nekom BBC radiju, Kevin Keegan je pricao koliko je to vazno i u engleskom fudbalu, i zasto Man UTD forsira da seniori drze disciplinu.
Da je ova momčad i Allegri nosila dresove Fiorentine mi bi bili 5. a ne treći! Nemojte lagati sami sebe ljudi.
Prvo pol. je trebalo završiti 2:0 za Sienu zbog penala i to je to.
Sramotno nam je ponašanje većine igrača, slikanja na netu, twitteru ili što god., cerekanja na treninzima... Ambro je odigrao kao da je neprijatelj ekipe. Da ne spominjem ono sto je netko rekao, kako je naš br. 10 Boateng itd. A JEDINI koji je 150% uvijek na terenu, Shaarawy, njega stavlja na klupu da bi igrao Binho. Srmaota.
Abate igra obranu kao amater, doslovno. Kao amater.
I još, ja često odem na strane forume. Nije mi jasno, jesmo li mi ljudi s Balkana jednostavno realniji, inteligentniji ili manje oglupljeni od zapada, ali ti ljudi nemaju 5% veze sa nogometom. Valjda je twitter kriv, ili facebook... nevjerojatno.
Jasno je iz svih napisa i slika vezanih uz klub da sharavi, balotelli, niang i ekipa od ovog kluba prave sprdnju i komediju svojim ponasanjem na terenu, ali i izvan njega. Gospodsko ponasanje vec godinama ne stanuje na san siru. Tko je za to kriv, ne bih htio ulaziti.
Nadalje, sto se tice odlazaka. Da sutra galliani proda cijeli prvi sastav, vi biste rekli-ah, pa dobro, obzirom na odlaske, odlican je rezultat sto smo ostali u serie a, a allegri je napravio sjajan posao kakav je sastav imao. Recite mi, koji ce ozbiljan trener trpiti da mu gazda proda sve sto valja, ne kupi niti jednog igraca kojeg ovaj zahtijeva, i jos da ostane na klupi?!?
Sto se tice smjene generacija, i tu pojedinci grijese. Naime, pad milana je zapoceo 2006. godine prodajom shevchenka. Dogodio se labudji pjev 2007. godine osvajanjem LP i tada se moralo rijesiti svih igraca starijih od 30 godina, o tome sam jos i tada pisao na ovom forumu. Da su tada otpusteni seedorf, pirlo, ambro, gattuso, maldini i ostali LEGENDARNI igraci, milan bi danas bio najbolji tim na svijetu.
Prosle sezone nije bila smjena generacija vec odlazak u penzijun igraca koji vec godinama nisu igrali ozbiljan nogomet.
Dakle, transfer politika kao i cjelokupno upravljanje klubom je katastrofalno vodjeno unazad sedam godina. I kao rezultat toga, desava se sinocnja utakmica gdje se mi sramotimo protiv drugoligasa iz siene te na kraju slavimo ovo bijedno trece mjesto.
I tu su, zapravo, najmanje krivi igraci. Da sam ja na mjestu nocerina i ekipe, i ja bih na temelju svojeg antitalenta primao milijune godisnje i ne znao sto da radim s tom prokletom loptom. I ja ih apsolutno razumijem i podrzavam. DA, za danasnji milan, glavni su krivci uprava, marioneta na klupi i nezainteresirani navijaci.
zasto nisu na vreme namestili i potplatili sienu 5 mil to e godisni bucet za serija B i bi smo dobili posteno a ne ono jucerasne pomaganje ot sudije , stranso uzasno ...
dobro da inter e pomizeren i to e valjda neka uteha ,, mi za razliku ot nih imamo neki klinci koj bice snage ekipe za 2 3 sezoni a oni nemaju bas nista O nula golema ...
nemoj samo da prodaju Sharafia on e jedina svetla tacka u ovoj Milan sve drugo nek makne ak hoce
mazzarri otisao iz napolija, o allegijevoj sudbini se odlucuje u srijedu, abbiatti produzio na godinu dana
eto malo novosti za danas
Sada je šansa jedina da dovedu 2, 3 dobra igrača oko 21, 22 godine i da nađu trenera koji nešto zapravo zna. Tj. da netko od ovih koji uopće nisu treneri ispadnu super treneri. Galliani to radi kao lotto - ubaciš u bubanj pa kako bude.
Vidjet cemo u 8.mjesecu koliko je vrijedio mexesov gol sinoc....da li je 30 milijuna eura ili nula centi