Monaco spremio ponudu od 15 milijuna eura za Boatenga, prenosi milannews.
što se mene tiče neka navuku na 20 milja i neka ode. Onda dovesti Pjanića ili Ljajića
Penala za Sienu ipak nije bilo, igrač je oboren pre nego što je korner izveden, dakle identična situacija kao sa Barsom gde su se svi složili da ne treba pokazati na penal. S obzirom da nam je zaustavljen neometan Šaravi da izadje pred golmana zbog nepostojećeg ofsajda onaj prestrogo dosudjeni penal gubi malo na značaju. Jednostavno je sudija bio užasan, na kraju je čak izvadio crveni umesto žutog što govori koliko je bio zbunjen.
(05-21-2013, 07:22 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Penala za Sienu ipak nije bilo, igrač je oboren pre nego što je korner izveden, dakle identična situacija kao sa Barsom gde su se svi složili da ne treba pokazati na penal. S obzirom da nam je zaustavljen neometan Šaravi da izadje pred golmana zbog nepostojećeg ofsajda onaj prestrogo dosudjeni penal gubi malo na značaju. Jednostavno je sudija bio užasan, na kraju je čak izvadio crveni umesto žutog što govori koliko je bio zbunjen.
Slažem se s tobom.
Ova utakmica je pokazala koliko su suci u serie A katastrofalni. Onaj tko je delegirao suca za ovu utakmicu snosi dio odgovornosti. Ovako bitnu utakmicu je trebao suditi Rizzoli, koji iako ne blista, ipak je najbolji talijanski sudac.
5 - Faraon
3 - Balotelli
1 - Montolivo
Montolivo - 5
Ballo - 3
Faraone - 1
Jbg. Bez Montoliva nema igre, a bez igre nema golova
NAravno ne smijemo zaboravit ni sjajnu odbranu Zapata - Mexes, i Abbiati koji je spasio tekmi i tekmi.
Jao zalosti ona budala ce dovest Seedorfa a otjerat Gallianija i Allegri hahahahahahaha ma ovaj klub sa Silvijom je sprdancija. Cio svijet nam se smije

NApominjem: Bayern plati Martineza 40 mil, gotze 37, i spremni su dat i 20 za lewandowskog. Al sve to su odstetne klauzule, znaci nemaju pregovaraca. A Galliani izvuce SuperMaria za 20.... ne diraj Gallianija konju jedan pedofilni
Najgore sto moze da se desi je da Tasoti ode zajedno sa Alegrijem. Neverovatno kakvu podrsku Alegri ima, sto od igraca sto od strucnog staba.
(05-22-2013, 10:53 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Najgore sto moze da se desi je da Tasoti ode zajedno sa Alegrijem. Neverovatno kakvu podrsku Alegri ima, sto od igraca sto od strucnog staba.
Pa jasno da je ima kad je čovjek spasio Milanovu sezonu. Griješio je dosta, ali ja mu te greške opraštam jer je na raspolaganju imao najgori sastav Milana u eri Berlusconi.
Nismo li se s time složili još na početku sezone?
Allegrijeva veličina je neupitna s moje strane.
Evo čitam na gazzetti da je spreman trogodišnji ugovor za Allegrija od strane Rome. Berlusconi sve više naginje Seedorfu.
Ne mogu vjerovati svojim očima
Zašto Roma želi Allegrija?
evo jedan dio članka sa gazzette.
La dirigenza giallorossa, per Allegri (così come avrebbe fatto per Mazzarri), sarebbe disposta a fare un passo indietro nella gestione di Trigoria proprio perché sanno come il livornese, dietro l'aria gentile, nasconda il pugno di ferro di chi ha saputo fare fuori tutti coloro che gli creavano problemi. Ronaldinho, Pato, Seedorf, Gattuso o Cassano, tanto per fare qualche nome. Come dice un dirigente che lasciamo anonimo, "chi sa discutere con questa gente, non si spaventa mica di De Rossi".
Ovaj ce nas skroz upropastit. Pa razmislite malo zasto bas Seedorf? On nema nikakvog iskustva i ovo mu je takva usluga koju mu niko drugi ne bi pruzio osim Silvia. Za uzvrat ovaj ce morati da rotira ekipu kako se celavcu digne...igrace igraci koje mu izdiktira on pred utakmicu ili najavi na tv-u. Jadno, jadno, da ne moze jadnije. Mene je prvi put otkad pratim Milan (1994.godina) strah od fijasko sezone. Ali doce makar na svoje ovi kriticari Alegria, pardon ovi "strucnjaci" koji sve znaju. Ja se sad smijem opkladit u 100€ da ako dodje Seedorf mi necemo zavrsiti sezonu medju prvih 4.
Bonera produzio do 2015, toliko o politici kluba da igraci preko 30 nece dobivat ugovore duze od godinu dana...ccc
Pa previše se je "zagovarao" odlazak Allegria da je stvoreno toliko negativne energije koja može kulminirati jedino u sranje poput ovoga, a to je Dorfie za trenera. Previše volim Milan ali ovo je otužno i mizerno..