Monako sprema pomudu za Faraona tesku 35 miliona eura...
Sto se tice Polija, ceka se zvanicna potvrda Milana, ali u Milanu zele prvo rjesit pitanje klupe,
sto se tice zamjene za Packa, u prvom planu je Zaza, ali iz Sampe traze Fossatija, kojeg se mi ne zelimo odrec pa se suska da ce Milan dati pola ugovora, takode i Torino ga trazi u razmjeni za Ogbonu...Paloschi ostaje jos jednu sezonu u Kjevu...
E jebote treba znat procijenit šta će bit sa Faraonom, hoće li se sljedeće sezone smiriti u glavi ili će nastaviti gdje je stao. Ako se smiri onda ga je bolje prodati za par godina kad mu cijena naraste ali da vidimo kakvu će procjenu napravit u vezi Faraona, teška su ovo pitanja i definitivno nisu za mene

. Ugl ne možemo ga ni zadržat kad mu ovi ponude 10 mil godišnje

Sad će ovo biti show oko prijelaza igrača i trenera najvjerojatnije ću jednom tjedno pogledat gdje je ko da ne izvisim po internetu
E i ja sam za Borussiju. Neće nikad imat ovakvu priliku a Bayern se može strpit još koju godinu, pa još jednu itd ma ko ih jebe. Dosta igrača Bayerna je izgubilo pun kurac važnih utakmica + Mandžo ispao u skupini na EP + Martinez izgubio ona 2 finala prošle godine
Ja sam 100% za Dortumnd. Klopp ljubitelj Sacchia i Milana, I 1997 protiv doping tima, kako ne navijati za njih danas! Mada mi je Bayern sasvim ok.
http://www.youtube.com/watch?v=GxhnT11zCs8
Ovo OBAVEZNO pogledajte. Nova i najbolja kompilacija Saponare od voe sezone, tako da ovi koji pitaju i nisu ga gledali mogu vidjeti.
Goetze, Hazard, Shaarawy, Walcott i jos neki mladi su bili na snimanju reklame neke, i Hazard je pričao kako su on i Goetze fanovi Shaarawya i kako se vidi da je Milan od njega napravio vođu itd., te kako su neke stvari koje on radi nevjerojatne. Eto kakav je Shaarawy. Ja ga ne bih prodao za 50mln! Ali situacija se mijenja i Milan vise nije konkurentan. Ali to i nema smisla jer trziste vise ne postoji kada neki imaju beskonacno novca. Nema smisla.
Samo neka se Milan drza mladih i jednog pravog pojačanja na godinu kako su rekli i sve je ok.
Ogbonna, Poli i takvi igrači se mogu dovesti jeftino, a jednoga mozemo i platiti. Eriksena recimo

(05-24-2013, 12:16 AM)Stitch Wrote: [ -> ] (05-23-2013, 04:02 PM)eki111 Wrote: [ -> ]Ja mislim da je dobro sto su doveli Seedorfa...ako uspe, uspeo je, ako ne uspe, onda ce im iz guzice doci u glavu i onda ce traziti nekog poput Spalettija, Heinckesa, ili Hidinka.
Mada i Guardiola nije bio trener pre Barce, pa eno sta je uradio od tranerske karijere.
Mislim da trener ne znaci nista, vazni su igraci. Dzaba su Ernesto Pellegriniju tokom 1995 bili Ronaldo, Vieri, Berkamp, Ince, Roberto Carlos, Zamorano, koji su svi top igraci, ali dzaba, kad te nece nece te.
Da vidimo sta ce biti sa Clarensom, mozda mu dovedu nekog dobrog igraca, mozda ponovo proradi Holandsko-Brazilska veza, pa dovedemo Eriksena, Martins-Indija,... nemojmo osudjivati na propast nesto sto ne znamo.
Mismi da ce svaki biti bolji od Allergija, samo mi je zao sto nismo uzeli Mazzarija, on je dobar trener, ali ce on vrlo brzo iz Intera, jer tamo niko nema srece.
u koju od ovih veza ti spada Eriksen 
Dragi Stich,
Ukoliko nisi znao, Eriksen igra za Ajaks, a koliko ja znam, Ajax je visestruki sampion HOLANDIJE, a Ajaks je i ekipa koja je pronasla Seedorfa.
Ukoliko nemas nista PAMETNO da kazes o Milanu, idi na forum Juventusa, tamo ima dosta takvih kao ti.
(05-25-2013, 03:57 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ja sam 100% za Dortumnd. Klopp ljubitelj Sacchia i Milana, I 1997 protiv doping tima, kako ne navijati za njih danas! Mada mi je Bayern sasvim ok.
http://www.youtube.com/watch?v=GxhnT11zCs8
Ovo OBAVEZNO pogledajte. Nova i najbolja kompilacija Saponare od voe sezone, tako da ovi koji pitaju i nisu ga gledali mogu vidjeti.
Koristi obe noge, i odlicno ce uci u poziciju gde nam upravo fali igrac.
29 - Montolivo
28 - El Shaarawy
18 - Balotelli
3 - Pazzini
2 - Abbiatti
1 - De Scliglio
Čestitamo Montolivu na pobjedi u izboru najboljeg igrača Milana sezone 2012/2013 !!!
(05-25-2013, 05:04 PM)eki111 Wrote: [ -> ] (05-24-2013, 12:16 AM)Stitch Wrote: [ -> ]u koju od ovih veza ti spada Eriksen 
Dragi Stich,
Ukoliko nisi znao, Eriksen igra za Ajaks, a koliko ja znam, Ajax je visestruki sampion HOLANDIJE, a Ajaks je i ekipa koja je pronasla Seedorfa.
Ukoliko nemas nista PAMETNO da kazes o Milanu, idi na forum Juventusa, tamo ima dosta takvih kao ti.
lol, ne valjaj gluposti, eriksen je danac i ti to nisi znao
kaže stimac da uz manczukica i lewandowskog tu je jedino ibrahimovic i oni su top 3 napadaca jebemti sve sveto ko je nama izbornik
Odlično finale za sad, brz ritam i puno prilika. Rezultat ipak realan. Obojica golmana izvanredni. Podelili poluvreme, prvi deo Borusiji a kada je nestalo energije da pokrivaju sve opcije Bajern počeo da kontroliše. Robenov problem i dalje uticajan.
Jebote je mi drago bilo vidit ovog Robbena ovako sretnog kako skače i veseli se

Bio tragičar u 2 finala sad je odlučio. i Mandži isto čestitke, Heynckesu također i svima ostalima, imali su savršenu sezonu i bili su bolji, zaslužili su sve ovo