Da, zaslužio je Bajern večerašnjom igrom da postane šampion i nadigrali su Borusiju kako se utakmica bližila kraju, ovima je ponestalo snage i previše je duvala promaja pozadi. Takodje su tokom godine ipak najviše pokazali od svih ekipa i ovo je rezultat toga.
Cestitke Bayernu. Zasluzeno! Ma tko god da je dobio bilo bi zasluzeno. Ovo je bio totalni nogomet s obje strane. Jedino je pocetak utakmice bio nesto sporiji i rezerviraniji ali poslije je bio show. Zelim Bayernu i da osvoji trostruku krunu. Ipak je to momcad koja je Barcelonu dobila 7-0, zasluzuju sve. Svaka cast.
Nebi reko da je Bajern zasluzeno osvojio, ekipe su bile manje vise izjednacene, Borusija je ostecena, nemogu da vjerujem da dante nije dobio karton za onaj penal sto je skrivio, ondije je moro dobit zuti, sto bi mu bio drugi i cao, drugacije bi se sve zavrsilo, iskreno ovu sezonu LP obiljezile su sudijske greske...
http://www.sport.ba/fudbal/evo-dokaza-bo...-wembleyu/
Ne znam kako nitko na Tv nije rekao to, ali opet na TV-u nikada nista pametnoga.
Dante je imao ČISTI drugi žuzi i ako taj udarac u stomak nije žuti onda su se pravila promijenila. Crveni karton na 1-1 20min do kraja Bayern bi teško izvukao jer ipak su to podjednaki protivnici. Ovako sve je zaboravljeno i eto. Drago mi je jedino zbog našeg Mandžukića sto je zabio, ali mi je žao Kloppa i BVB-a.
Naš Milan je daleko od ovoga. Tehnički i taktički.
Nisam ni išao za tim da je Dante već imao žuti, i meni je bilo čudno da ništa nije dobio, al neka se o tome priča, Fiorentina, Real, Arsenal - svi su oštećeni od Bayerna. istina je da je i lew zgazio onoga ali to je bilo poslije, tek nakon svega ovoga. Ali mislim da bi se Bayern opet izvukao, jednostavno su jači i ovi su već pomrli, podsjeća me na 2010/2011, tada je Barca bila najjači tim isto, bilo je poguranaca ali mislim da bi osvojili i bez njih, isto tako misllim i za Bayern ove sezone. Kad dođeš do polufinala LP to je dalje čista sreća ko će doć do kraja
Bayern je bio bolji taman za nekih 5-10%. Bio je bolji kad je bilo najbitnije. Po prilikama je moglo biti 5-5. Steta za onaj gol lewandovskog, steta sto je stopao rukom. E sad taj penal, cist ko kuca i odmah sam rekao da je za zuti, nema namjere ali je skrivio penal. I onda sam cekao Beusana da kaze i rekao je da nije svaki penal za zuti karton. Ovo je bio neoprezni start i vidi se koliko je glupo Dante dignuo tu nogu i zakacio ga. Start je izgledao bas bezopasno. Prema Beusanu sudacka odluka je ispravna. Ali napominjem da sam gledao pred kraj Beusanov govor, ne znam sta je sve rekao prije zavrsne misli.
Ovaj mali Saponara ce biti odlican igrac ako ovako nastavi. Brine me nas mercato koji je sve ocajniji. Drugi se pojacavaju, Juve kupi sve sto vrijedi u Italiji Jovetic, Ogbona, Lulic...a mi pregovaramo dvije sedmice s aktuelnim trenerom koji IMA UGOVOR jos jednu sezonu. Stvarno ovaj Silvio pravi cirkus od kluba zadnjih godina. I onda ce nas opet navuc do zadnje sedmice prelaznog roka sa nekim mister X-om koji nikad nije doso niti ce ikad doci. Umjesto toga dobicemo Boriela ili Matria zadnji dan prelaznog roka, a Galiani ce izjaviti onu svoju staru kako smo klub sa najvise osvojenih trofeja. Volio bi da Boca Juniors uzme jos jednu medjunarodnu titulu samo da ovaj vise nema o cemu srat...
Hahaaa što radi naš Ricky Saponara večeras!

Covjek razvaljuje.
ovi iz engleski potfurum su zanimlivi jedvaj spomnuju saponara , honda za nih e solidan igrac , ning u prvu postavu za sledecu sezonu :/
Nejmar u barsi ... ali to za nih nie puno novac , oni ce lepo istampati dresove i slikice sa nejmar i to ce ide kao alvu , mi nazalost nemao nikakav marketing
saponara nisam ga gledao ali drago mi e da , milanista KAKA kao idol i odbio inter / mrki za finale seria B obezbedi neki link tu na forum
inter ce na leto poceti copa italia , posto su zavrsili 9 ovu sezonu