Silvio radi cirkus to je nevjerojatno. Novine kazu da Ogbonna ide u Juve. NEka se ubiju ako izgube tog igrača koji ide u Juve iz TORINA!
Neka onda ostane taj Allegri pa cemo opet bit jadni i kukavicki samo da prestane ovo sramocenje. Dovedite mu njegove igrače cagliaria astoria, carcia i sta ja znam pa cemo biti treci i ok.
P.S.
JORGINHO - gledao sam ga puno puta i odlican je talent ali mu sigurno treba jos igranja, i dobro bi bilo da igra za Veronu serie a nagodinu. Ono tipični tehnički srednji vezni. Puno trči, ima pametan pas u sredini i meni se svidio kao igrač.
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...xn9wSSS6rA
Nas novi Ricky! NApokon, trequartista!
Veoma mi se sviđa Saponara!!!!!
Jedan novinar blizak Torinu je prenjeo da oni ne zele Ogabbonu prodati Juventusu...navodno zele ga bilo gdje drugo samo ne tamo, mada je momku svejedno i Juve mu je poslao dobar ugovor...Galliani se ocekuje naredne sedmice da ce pregovarati sa Torinom oko Cercia i Ogabbone...problem je sto Torino trazi 20 miliona eura, jer su obojica reprezentativci...eh sad mozda Galliani ubaci neke igrace u ponudu...
Poli je veoma blizu Milana....iako su pregovori bili prekinuti radi trenera, sljedece sedmice ce biti nastavljeni...6,5 miliona eura...Samp je trazila od Intera 10...mali je odbio Juve...
Ono sto je dobro da je Milan poceo pregovarati sa Samp za Obianga...ustvari zele ga rezervisati unaprijed...navodno treba da potpise predugovor ali da igra sljedecu sez u Samp pa da onda dodje kod nas...Obiang je mlad igrac i jedan je od rijetkih mladih koji je izgurao citavu sezonu u startni 11...navodno je vrlo trazena roba...ja sam ga gledo par puta defanzivno je vrlo dobar i tehnicki potkovan....ovo sve pise u tekstu novinara takodjer bliskog Samp, a za Polia je potvrdio direktor Sampdorie koji kaze da su pregovori u zavrsnoj fazi bez obzira hoce li Max ostati trener ili ne...to vjerovatno znaci da su Ambro, Traore i jedan izmedju Flaminia i Nocerina na izlaznim vratima....
Takodjer Primavera u ned u 21:00 igra sa Cataniom pocinje turninr Final 8 ...
Saponara i Regini igraju ipak u ned za Empoli i nakon toga idu u Izrael na EP...
Alkantara je jedan od najvećih talenata trenutno a klub se okrenuo takvoj politici, igra na poziciji koja nam treba i može postati vrhunski igrač. Slažem se da bi bilo rizično dati toliki novac za igrača koji ne igra u kontinuitetu ali kad pogledam ko sve vredi više od njega... Uglavnom ako se klub zanima za njega nemam ništa protiv.
Svi su oni talenti u barceloni....kad dodju u neki drugi klub....nema ih nigdje...slazem se za obianga...dobar igrac....nesto ko poli...zna s loptom......radije dovesti tu dvojicu provjerenih igraca nego za vecu lovu dovest macka u vreci
Ljudi pa sta je ovo? Ovaj nogomet nije nogomet, to je teski soubiznis. Sramota. Da jedan Falcao predje u donedavnog francuskog drugoligasa Monaca? Ponajbolji napadac na svijetu. Ja sam sokiran. A mi? Sta s nas? Mi se radujemo Poliju, Saponarama i slicnima? Hehehehe. Ne kazem da su oni pisi propalo vec usporedjujem koga mi dovodimo a koga neki drugi klubovi. Za plakati. Barcelona uzima Neymara, ma sica za njih, za nas piramida. Eno za Balea ce se nuditi i 100 milijuna. Pa sta onda mi trazimo? Mi nemamo sanse da ista napravimo u Europi iducih 10 godina, ma i vise. Jesmo mi ikad dali za igraca 40-50mil ili vise? Nikad. A imamo "kao" najbogatijeg predsjednika na svijetu. I opet smo bez toga imali dosta uspjeha. Ali sad je to sve otislo u nebo, ima 5-6 klubova koji mogu potrositi milijardu u 5-6 godina. Ako se ne uvede financijski fair-play bojim se da ce neki klubovi unistiti sami sebe, nogomet su vec poceli unistavati. A nas Milan ce sanjati neki trofej u Europi. Falcao u Monacu? Aaaaaaaaaaaaaaaaa.....
http://www.youtube.com/watch?v=qjgFQ0JPFu0
ovaj Serzinjo nije normalan, trebaju ga nasi vratit, i danas je brzi od 90% igraca xD ima covjek motor u nogama

))
ovo je Milan, jedna velika porodica pogledajte samo legende koje su dosle na Kalazeov oprostaj

(05-31-2013, 07:34 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ljudi pa sta je ovo? Ovaj nogomet nije nogomet, to je teski soubiznis. Sramota. Da jedan Falcao predje u donedavnog francuskog drugoligasa Monaca? Ponajbolji napadac na svijetu. Ja sam sokiran. A mi? Sta s nas? Mi se radujemo Poliju, Saponarama i slicnima? Hehehehe. Ne kazem da su oni pisi propalo vec usporedjujem koga mi dovodimo a koga neki drugi klubovi. Za plakati. Barcelona uzima Neymara, ma sica za njih, za nas piramida. Eno za Balea ce se nuditi i 100 milijuna. Pa sta onda mi trazimo? Mi nemamo sanse da ista napravimo u Europi iducih 10 godina, ma i vise. Jesmo mi ikad dali za igraca 40-50mil ili vise? Nikad. A imamo "kao" najbogatijeg predsjednika na svijetu. I opet smo bez toga imali dosta uspjeha. Ali sad je to sve otislo u nebo, ima 5-6 klubova koji mogu potrositi milijardu u 5-6 godina. Ako se ne uvede financijski fair-play bojim se da ce neki klubovi unistiti sami sebe, nogomet su vec poceli unistavati. A nas Milan ce sanjati neki trofej u Europi. Falcao u Monacu? Aaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Financijski fairplay se nikad nece uvesti....znas bez koliko bi love od marketinga ostala uefa? Nije sve u lovi sto se tice rezultata ali da ce biti sve teze konkurirati seicima....hoce
(05-31-2013, 07:34 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ljudi pa sta je ovo? Ovaj nogomet nije nogomet, to je teski soubiznis. Sramota. Da jedan Falcao predje u donedavnog francuskog drugoligasa Monaca? Ponajbolji napadac na svijetu. Ja sam sokiran. A mi? Sta s nas? Mi se radujemo Poliju, Saponarama i slicnima? Hehehehe. Ne kazem da su oni pisi propalo vec usporedjujem koga mi dovodimo a koga neki drugi klubovi. Za plakati. Barcelona uzima Neymara, ma sica za njih, za nas piramida. Eno za Balea ce se nuditi i 100 milijuna. Pa sta onda mi trazimo? Mi nemamo sanse da ista napravimo u Europi iducih 10 godina, ma i vise. Jesmo mi ikad dali za igraca 40-50mil ili vise? Nikad. A imamo "kao" najbogatijeg predsjednika na svijetu. I opet smo bez toga imali dosta uspjeha. Ali sad je to sve otislo u nebo, ima 5-6 klubova koji mogu potrositi milijardu u 5-6 godina. Ako se ne uvede financijski fair-play bojim se da ce neki klubovi unistiti sami sebe, nogomet su vec poceli unistavati. A nas Milan ce sanjati neki trofej u Europi. Falcao u Monacu? Aaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Izgleda da je Falkaov ugovor sve ove godine držala neka firma i da su praktično oni birali gde će ovaj prelaziti...
Vidim kako im se te pare isplaćuju... Siti i Real neće prismrdeti tituli lš dok ne počnu da osim velikih zvezda imaju i svoje, mladje igrače, i zadrže neki tim par godina a ne prodaju odmah igrača ako se pokaže lošim, pa taj Roben ili Šnajder kasnije donesu drugima titulu... Barsa je poput dosta klubova u velikim dugovima, država najviše ispašta i kad tad će se to srušiti... Čelzi koji je toliko novca trošio cilj je ispunio tek pri kraju jedne generacije.... Nemci najbolje posluju i ove godine su bili najbolji upravo zato, sve je više klubova poput Porta i Benfike koji postepeno napreduju samo sjajnim skautingom... Uništava toliki novac fudbal, Aršavinova plata je lakrdija i pare se bacaju, ali svakako nije presudan faktor ko ga ima najviše, još uvek...
Odličan video i lepo je videti opet sve te igrače na okupu.
Rastu nam sanse za ulazak u lp.....real sociedad umjesto valencije u kvalifikacijama....