(06-04-2013, 01:10 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]ma ja vam garantujem jedno: allegri je ostao jer ima ugovor jos jednu godinu, naravno stim ako pokaze uspijehe (a nece i pokazat) na jos jednu. jer, 2014 kraj Allegretta i dolazi nam Prandelli. To zeli Silvio, to zeli vecina Milanesa. Allegri nek ide negdje drugo zajebavat loptu i pravit se pametan.
a stose tebe tice dejo, jarane, pa po tvom misljenju nikad u zivotu nebi bo otrkiven müller, vec bi ga bacio negdje u saarsbrucken ( po tvom shvatanju sassuolo) pa nek se tamo dokazuje. Slusaj me macak, danasnji timovi moraju imat 75-80% starije momcadi. Ostali 20% MORAJU cinit mladi. Jer kako inace mislis napredovat u fudbalu??? Pa daj sansu tim klincima a ne jebavat me sa nekim Matrijem i jebat me kako smo potrosili transfer na kretencinu Matrija. Jebo vas Matri. Pun mi je kurac tog tipa. Jest prosao sve nase skole, al mali je otpisan od nase strane. I zavrsio je SAAAAAAAAAAAAAAAM u Juventusu. Jebem ti mater Matri, idi u Juve pa sjedi na klupi. Ne zelim ja da otkluplljuem to govno od igraca.
A i vi forumisti milanisti mi se gadite. Uzet cemo Matrija. JEBO VAS MATRI i cijela ekipa JUVENTUS!!!!!!
Nikad u svom zovitu necu pomoc Juveu i Interu. To su dva govneta u mom zivotu i nosit cu ih cio zivot sa sobom. Al vidim da ste vi univerzalni pa vam pase svako djubre od govnara, tako da vam odgovoara potrosit milione na seronju Matrija da nam jebe klub sa svojim ciljevima slijedeci par sezona, nego te pare ulozit u bitnije transfere.
dejo, stvarno sam mislio da i malo volis ovaj klub, ali izlgedas mi kao djecacic koji samo ceka kad ce nova zvijezda izrast da za njega predjes navijat. Moj savjet: eno ti Bayern. Imaju sve: trener, upravu i i grace, pa cak i krelca koji se kiti zastavom koju ja ne priznajem. Iako sam iz Bosne, neces mi pravit drzavu iz nicega (citaj Republika Srpska ili ti Kosovo)
joooooj mislim stvarno.
rekao sam da igrač ne može isključivo na temelju postignutih golova za mladu ekipu nastupiti za prvi tim. Mora biti tehnički i taktički potkovan, inteligentan itd. Muller je očito bio sve to pa je zaigrao za prvu ekipu Bayerna. Što misliš zašto je Zigoni poslan na posudbe itd.?Zato jer nema kvalitete za prvu ekipu bez obzira što je zabijao nekakve golove.
Evo ti Bojana koji je srušio Messijev rekord u nižim kategorijama Barcelone pa ga sada nema nigdje.
Zbog ovog zadnjeg odlomka bi te najrađe našamarao.
(06-03-2013, 11:32 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Evo nesto za sve pristalice Max-a
... http://www.rossoneriblog.com/2013/06/03/...satisfied/
"The numbers show, however, that Berlusconi has never had a coach like Allegri. Massimiliano has averaged 2.05 points per game in his 3 years, which is higher than the average of the likes of Carlo Ancelotti, Fabio Capello and Arrigo Sacchi."

jedino bi definitivno dobra stvar ako matri dođe bila to da balotelli zadrži motivaciju na početku sezone, on je malo lud a na početku sezone kad igramo pretkolo zadnje šta nam treba je igrač kojem se ne da trčat jer ima zagarantirano mjesto. a uostalom ne vjerujem da će nam juventus nabijati nekakvu cijenu i problem oko toga. nisam za matrija, ali ako misle da ga mogu dovesti za par milijuna/posudba isl. neka ga donesu
Allegri, Prandelli, Van Basten, Seedorf, svejedno je, mi smo Milan. Mi smo uvijek u vrhu. Mi smo najtrofejniji klub. Sta se zivcirate, jos uvijek smo najjaci!
Mislim da će dovesti Bianchia koji je slobodan igrač. Radi se o tridesetogodišnjaku koji je u Serie A zabio 92 pogodaka, ali valja spomenuti da je 65 tih golova stiglo u posljednjih 5 sezona što znači da nije za staro željezo i može poslužiti kao vrlo dobra zamjena za ozljeđenog Pazzinija.
Spominje se i Nainggolan, zatim Cerci te Ogbonna.
Nocerino bi mogao u Torino (kao dio transfera Cercija). Odlaze gotovo sigurno Flamini, Emanuelson, Yepes i vjerojatno Ambrosini.
E da Gattuso će biti trener Palerma.
Čitam da je visoka mogućnost da Keisuke Honda u siječnju dođe u Milan kao slobodan igrač.
(06-04-2013, 10:12 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Za sve koji su zeljeli da Max napusti klupu
... http://www.rossoneriblog.com/2013/06/04/...-the-door/
"Top 3 reasons why CountMax should’ve been shown the door"
nisam sve pročitao ali ovo me odmah ubolo u oči
The second part of the statement is complete nonsense, here’s Allegri’s most capped 11 players on his FIRST year at Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Silva, Antonini, Gattuso, Boateng, Seedorf, Flamini, Ibra and Robinho (then came Pato, Pirlo, Cassano, Van Bommel and Ronaldinho) so what you are trying to say is, this wasn’t a real team? How many coaches have received that kind of talent ever?
Abate-uglavnom propuh u obrani
Antonini-no comment
Gattuso-star i nemoćan
Seedorf-šetač
Flamini-užas
Ronaldinho-pijandura
Cassano-idiot
Pirlo-šetač
eto u takvom su stanju bili ti igrači kad ih je vodio Allegri
da ne govorim da je Milan uzeo scudetto 2011. godine kada je Pirlo odigrao 17 utakmica
a ovaj bloger neka se pita do prekosutra o nekakvom kvazi talentu ovih koje sam nabrojao
Po njemu je Milan morao lakše da uzme 3. mesto, po kvalitetu početkom sezone tu nismo pripadali.
O Silvinoj povredi sto puta rečeno, sam je hteo da igra a i nije samo Maksova krivica, valjda se lekar pita o tome.
Ronaldinja mu hvala što je oterao, ne znam kako iko može kritikovati taj potez. A o Pirlu kao legendi Milana koja zaslužuje poštovanje dovoljno govori njegovo ponašanje otkako je otišao
Sapun nije u prvoj postavi italije u21.....izgleda da i nije bas maradona kakvog ga neki predstavljaju....osim ako nije ozljeda neka u pitanju
(06-05-2013, 08:51 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Sapun nije u prvoj postavi italije u21.....izgleda da i nije bas maradona kakvog ga neki predstavljaju....osim ako nije ozljeda neka u pitanju
"Sapun" je igro u nedelju navece utakmicu Livorno-Empoli finale Play-Offa....on i Regini su se tek pridruzili ekipi u pon kasno navece...tako da je logicno da nije konkuriso...
Iskreno vezni red Italije U-21 je mozda najperspektivniji ikad...strasno su tehnicki i trkacki pokriveni(Veratti,Insingne,Florenzi,Gabbiandini,Rossi,Bertloacci)...i napad je odlican...stvarno super imena i sto je najvaznije svi skoro redovno igraju u svojim ekipama...mozda ne razmisljam objektivno ali ova ekipa sa De Scigliom i El Sha prosetala bi se kroz ovo EP prvenstvo...usput...Ogabbona i Poli su otpali za Cup Confederacija a Astori je u ekipi sa Montlivom Balloteliem Abate De Sciglio i El Sha....
Izgleda da skoro definitivno prelazimo na 4-3-1-2 ... tako da dolazak krila tipa Cercia i Ilicica vjerovatno otpada....prije bi trebalo ocekivati nekog playmakera...navodno Berlu zeli opet naravno Kaku nazad....a Di Marzio je veceras izbacio clanak da je Pastore ustvari glavna meta Milana ovog transfera....rezervni plan je Diamanti....
Treba ocekivati odlazak Bojana,Urby-a i Robinha...jer ja ne vidim gdje oni mogu igrati u toj novog formaciji...mozda sad promjenom taktike Boateng ipak ostane i dolazak pravog play zavisi od njegovog odlaska ili ostanka....MENE JE LICNO NAJVISE "STRAH" OVE FORMACIJE RADI ELSHE....MISLIM DA MU OVA FORMACIJA NE ODGOVARA...
(06-05-2013, 11:01 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (06-05-2013, 08:51 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Sapun nije u prvoj postavi italije u21.....izgleda da i nije bas maradona kakvog ga neki predstavljaju....osim ako nije ozljeda neka u pitanju
"Sapun" je igro u nedelju navece utakmicu Livorno-Empoli finale Play-Offa....on i Regini su se tek pridruzili ekipi u pon kasno navece...tako da je logicno da nije konkuriso...
Iskreno vezni red Italije U-21 je mozda najperspektivniji ikad...strasno su tehnicki i trkacki pokriveni(Veratti,Insingne,Florenzi,Gabbiandini,Rossi,Bertloacci)...i napad je odlican...stvarno super imena i sto je najvaznije svi skoro redovno igraju u svojim ekipama...mozda ne razmisljam objektivno ali ova ekipa sa De Scigliom i El Sha prosetala bi se kroz ovo EP prvenstvo...usput...Ogabbona i Poli su otpali za Cup Confederacija a Astori je u ekipi sa Montlivom Balloteliem Abate De Sciglio i El Sha....
Izgleda da skoro definitivno prelazimo na 4-3-1-2 ... tako da dolazak krila tipa Cercia i Ilicica vjerovatno otpada....prije bi trebalo ocekivati nekog playmakera...navodno Berlu zeli opet naravno Kaku nazad....a Di Marzio je veceras izbacio clanak da je Pastore ustvari glavna meta Milana ovog transfera....rezervni plan je Diamanti....
Treba ocekivati odlazak Bojana,Urby-a i Robinha...jer ja ne vidim gdje oni mogu igrati u toj novog formaciji...mozda sad promjenom taktike Boateng ipak ostane i dolazak pravog play zavisi od njegovog odlaska ili ostanka....MENE JE LICNO NAJVISE "STRAH" OVE FORMACIJE RADI ELSHE....MISLIM DA MU OVA FORMACIJA NE ODGOVARA...
gledao sam ga par utakmica za mladu Italijeigrao je iza dva napadaca i odusevio me, e sad kakvu ce ulogu imat u ovom novom sistemu, vidjet cemo..