Evo Sharawi izjavio da mu ne pada na pamet da napusti Milan. Jer mu ja ovaj klub mnogo znaci, i mnogo smo mu dali. Super. Znaci ostaje i nece se jadat na platu. Zalosno je samo to sto je Celavi izjavio da mu se svidja Tevez i da plata nije problem, vec su sredili da prihvati manju platu - zalosnooooo

jos mi samo on treba u ekipi i onda smo sjajni
fuj
Vijesti govore da cemo novce za Teveza imati od prodaje Binha, Nocerina i mozda Boatenga. Ne od Sharaawya.
Galliani je rekao kako Boa moze ostati AKO CE IGRATI LIJEVOG VEZNOG. E tako! To Galliani. Tog Boatenga treba staviti na njegovo mjesto. Nije ovo cirkus sa frizurama i privatni party, nego AC Milan. Ako ne želi, vec ce njega Galliani prodati.
I ja sam ZA Teveza. Jer je Tevez odlican igrač. 5 puta bolji od Boatenga i da ne spominjemo Bojana, Robinha...
Shaarawy, Balo, Tevez, Pazzo, Saponara je super napadačka linija i to je sada vec na najvisoj razini. Elsha jos nije vrhunski igrač ali ima sve predispozicije. NAjvaznije od svega je sto je skroman i pravi profesionalac, te sto uvijek radi 100% za tim.
I kaka je isto svojevremeno govorio kao sad faraon.....
ma jarane ako hoce prodat sharawi, nek ga prodaju. al nemoj mi dovlacit majmuna teveza. mislim, kakav "projekat mladi"???? Pa prodajes mladog perspektivnog italiana (koji je trenutno na putu da od slijedeceg ljeta bude home-grown igrac za Milan, ako neko nije upoznat u ekipi moras imat 4 igraca koja su igrala za tvoj klub 3 sezone do 21 godine. a sharawi to postaje od slijedeceg ljeta. a nama bas treba takvi igraca, da onda ne moramo gubit djabe mjesto na nekog klinju iz primavere.)
Al haj, rekao sam necu da se zivciram, nek rade sta zele. Njihove pare. Ako hoce Teveza, nek ga dovedu, za mene je on bacene pare, al eto.
(06-10-2013, 02:27 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]I kaka je isto svojevremeno govorio kao sad faraon.....
Upravo tako, ako uprava zeli da ga proda mali ce morati da ode. Nazalost.
Citav taj projekat mladog Milana je maska, po meni. Prodali zvezde i onda kao hajde da radimo sa klincima. Sta ih briga, malo kosta a MOZDA jednog dana donese neki uspeh.
A sto se Teveza tice, neka hvala, ne treba. Treba nam neko kreativan na sredini, i jos kvaliteta u odbrani
Da, želim Carlosa Teveza u Milanu.
(06-11-2013, 04:11 PM)dejo Wrote: [ -> ]Da, želim Carlosa Teveza u Milanu.
Zbog cega? ... Zar nam nije potrebniji pravi vezni igrac, moderni koji moze igrati i prema naprijed i nazad?...Zar nije dovljno "bad boy" profila igraca u ekipi?
Ako ce ostati Elsha, a iskreno se nadam da je tako, ja ne znam sto ce nama Tevez....
Ako biramo izmedju Matria i ostali napadaca sumnjivog kvaliteta i Teveza, onda ok...al mislim da nam pojacanja u napadu nisu uopste toliko neophodna koliko u veznom redu i odbrani...Svi spominju da ce doci stoper, a nama treba i bek ...
Ako dodje Tevez on ce naravno zeljeti da igra,jer na klupi onakav temperament je prava bomba koja moze eksplodirati...4-3-1-2 formacija....ko ce ici na klupu Elsha ili Mario????....ili ce mozda Elsha biti zrtvovan da igra na poziciji AM slicno kao Kaka?....
Nama trebaju igraci za novu formaciju tacno birani ,a ne imena i prezimena...Opet ponavljam,mislim da ce ga Galliani dovesti i onda ce reci eto doveli smo svjetsku klasu itd....a vezni red i odbrana ponovo krpljenje...
Milan je ovo, uvek tražimo napadače makar i ne bili najpotrebniji, još ako su odlasci Robinja i Krkića već isplanirani zamena će sigurno biti, samo nadam se mladjih i jeftinijih a pare uložiti u daleko potrebnije pozicije.
Odlazi Ambro ipak, hvala mu za sve.
Montolivo novi kapiten ako se Abiati ne bude protivio, pravi vodja na terenu i najbolji ove sezone.
Ambro je za ove silne godine imao dosta dobrih epizoda. Ne bi bilo fer da se pamti samo po losem! Najdrazi su mi njegovi golovi glavom
Kao navijac svakako sam mu zahvalan za sve ove godine!