(06-26-2013, 08:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (06-26-2013, 06:34 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Jedini problem po meni sa transferom Teveza je što je otišao za Juve, pojačavaju oni polako i napad a to je ono što im je falilo.
Mi smo napad sredili, dvojica vrhunskih igrača, možda i najbolji džoker lige, Niang kome treba prostora za napredak. Uzeti nekog za male pare dok nema Pacinija ili baciti nekog mladjeg u vatru. Ako već mogu da potroše tolike pare neka taj igrač bude na poziciji koja nam je neophodna. Neće samo napad moći da se bori za titulu, još je bolji učinak imao nego pre 2 sezone a mi smo jedva uzeli 3. mesto.
Kakva titula..juve je prvak sljedecih 5 godina minimalno...nama je dobro sto se napoli oslabio(otisao cavani i trener im benitez)...bit ce lakse do drugog mjesta
Mi smo van onog užasnog starta imali slične rezultate kao Juve, na kraju i isti broj bodova, ne gledajući prvih nekoliko kola gde smo uglavnom imali slabije protivnike. Svakako su oni veliki favoriti i kvalitetnija ekipa ali ne treba se predati pre početka sezone.
Posto je Tevez otisao u June...navodno je prva meta za non-eu mjesto Honda...Galliani se navodno vec sastao sa njegovim managerom....evo odlican video iz prethodne sez...
Vrlo dobro bi mogao zamjeniti Boatenga i da se mjenja na poziciji AM sa Saponarom....po potrebi moze ici kao 2nd striker ili na krilo...
http://www.youtube.com/watch?v=zSV1c6_Q_4g
(06-26-2013, 09:02 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ponavljam: Pjanic kao trequartista i sa njim Sharawi i Ballo ce proradit. Tip zna igrat i vrijedi svi 13-15 miliona, i sigurno bi dosao u Milan. Samo trebamo se pomaket. A ovi nasi zaboravi. Nece ih niko.
Ti ozbiljno misliš da ce Galliani dati 15mln za Pjanica? Znas kada ce se to dogoditi, kada ti budes direktor Milana pa das 15mln za igrača kojeg osobno volis. Pa nije dao 9-10 mln za TEVEZA covjek.
Honda je ono pravi trequartista. Nije bas brz ali nije ni spor. Ima pas, šut, i netko tko napokon moze izvoditi kornere a da to ne bude lakrdija kao od kada je MAx tu pa kornere izvodi 9-ka.
Samo da prodaju Binha, Bou, Nocerina, Urbya i to je to. Sto se mene tice i Abatea i neka igraju djeca, 3 mjesto je ionako cilj.
ne bi zelio teveza kod nas ali ne i ga zelim nitu u nase rivale :/ sad smo sjebani do bola , samo ak povrati svoju formu na priblizno do ono sta e nekat bio mi cemo stradati bolno //
niste zelili teveza ajde recite koj e vas milenik :??
[/quote]
Ti ozbiljno misliš da ce Galliani dati 15mln za Pjanica? Znas kada ce se to dogoditi, kada ti budes direktor Milana pa das 15mln za igrača kojeg osobno volis. Pa nije dao 9-10 mln za TEVEZA covjek.
Honda je ono pravi trequartista. Nije bas brz ali nije ni spor. Ima pas, šut, i netko tko napokon moze izvoditi kornere a da to ne bude lakrdija kao od kada je MAx tu pa kornere izvodi 9-ka.
Samo da prodaju Binha, Bou, Nocerina, Urbya i to je to. Sto se mene tice i Abatea i neka igraju djeca, 3 mjesto je ionako cilj.
[/quote]
Ja se nadam da je ovo nova laz i pila naopako od Galliania...ali kako stvari stoje on ne moze nikog da proda....meni je to pomalo nevjerovatno...takodjer Flamini je na izlaznim vratimam jer trazi puno(proslu sezonu je igro za 0.5 mil a sada oce da produzi ugovor na dvije sez po 2 mil)....25 igraca ce biti na listi sljedece god...a sad ih trenutno imamo 33 .... ako se ubrzo ne pocnemo rjesavati onih leseva poput Traore Zaccarda Antoninia i ostalih kvazi -igraca ....crno nam se pise...
pa sam Galliani se je doveo u ta govna, dovukavsi ne potrebnog Kambodzanca Traorea, Zaccarda koji uopce nije potreban, i ne iskoristivsi Villu, Emanuelsona, pa sad te igrace ama bas niko. Znaci nemamo para jer svako vidi da su to onakvi igraci, nista posebno, i da nam ti igraci ne trebaju pa mozes cekat do 31.08 i onda rec Gallianiu ili mi ga das za 2-3 eura ili ti ostaje i dalje na ugovornom racunu. Tu je kriv i trener koji gura majmuncinu Boneru (jebo mu Bonera mater) mjesto da da sansu nekom drugom da se proda. I naravno Bonera produzen ugovor (samo se pitam radi cega), a ostali odmaraju. Pa evo i sam Kambodzanac je izjavio da mu ne pada na pamet da napusti Milanello. Zeli radit na treningu da osvoji mjesto u ekipi, prevedeno necu da bacim ovako dobru platu i imidz da igram za Milan. Bolje sjedit i cekat da mi ugovor zavrsi i onda trazit novu sredinu.
Bravo Braida i Galliani, aferim Max
A zasto mi ne mozemo potrositi 100-200 milijuna na igrace kao sad Real? A sta bi bilo kad bi mi doveli Isca i Balea? Da li bi mi dobili dimenziju vise s njima? Ili da smo doveli Neymara? Malo fali da prestanem pratiti sve vezano za nogomet. Mozda jedino rezultate naseg kluba. I repku.
Ja cekam da dovedemo opet nekog iz intera koji ce se preporoditi u nasem klubu....
Nijedan nas igrac u prvoj postavi veceras...baloteli je ozlijedjen a ostali.....
Pa i Abate je povredjen, Montolivo nije bio potpuno spreman kao i Šaravi, DES verujem izostao jer nema iskustva u ovoj formaciji i uopšte u ovakvim mečevima.
Šteta, blizu Italijani da napokon zaustave Špance, prerano su ih otpisali svi što je nedopustivo i očekivao sam da iznenade ali eto. Dosta umorni igrači ali opet jedan vrhunski meč, tenzija kao da je polufinale svetskog prvenstva. Čak su u drugom poluvremenu imali značajno veći posed lopte. Ne toliko prilika, uglavnom obe ekipe imale po jedan nalet gde su bile blizu pogotka ali barem smo napokon videli čvrste odbrane. Čudo da je tek neiskorišćen 7. penal, još kad se uzme u obzir ko su golmani...
Brazil ima prednost u tome što su daleko odmorniji ali me zanima kako će izgledati kad Španci krenu da dave loptu a ovi navikli da konstantno napadaju.