Gianluca di Marzio pise kako je Fiorentina ponov pozvala Ljaljica na pregovore...izgleda kad su vidili da Milan nije u stanju da proda Robinha ponudice mu jaci ugovor i vrlo vjerovtno ce produzit saradnju....Znaci djaba nam predugovor sa Ljaljice ako produzi sa Fiorentinom...necemo ga moci dovesti ni sljedece ljeto za nula eura....
Fiorentina je pocela pregovore sa Ilicicem kao zamjenu za Ljaljica...medjutim izgleda da je to sve stopirano...radi debila brazliskog....
Ako zaista na kraju ovakav bude scenariji, ovo je gore nego prodaja Sheve Kake Ibre i Silve...
Robinho je na Instagramu objavio sliku svoju u Milanovm dresu sa peharom...morate viditi ispod komentare

...molim te odlazi...platicu ti ja samo da odes iz Milana...i mnosto drugih na slicnu temu

Gledam ovaj tvoj video maji i ne mogu doc k sebi. Na kakve smo mi klaunove spali nakon dva desetljeca gospode.
Uzas. Boateng, niang i robinho. Nogometni poluproizvodi od treninga prave sprdacinu. Sramota za milan, kakvi danas likovi nose dres. Sramota.
(07-10-2013, 10:53 PM)geoff Wrote: [ -> ]Gledam ovaj tvoj video maji i ne mogu doc k sebi. Na kakve smo mi klaunove spali nakon dva desetljeca gospode.
Uzas. Boateng, niang i robinho. Nogometni poluproizvodi od treninga prave sprdacinu. Sramota za milan, kakvi danas likovi nose dres. Sramota.
Vjeruj mi da sam konto hocul stavit video posto je toliko porazavajuci....officialna stranica Milana ovo navodi kao dobra atmosfera na treningu...kako gledam i ovi treneri sto rade s njima se smiju...
Ne mogu da vjerujem da Galliania i Berlu to dopuste...ocigledno nema autoriteta u treneru plus stariji igraci se usute...Abbiati tu prije svega...
Prava sramota...i onda jedan takav Robinho ima platu 4 miliona eura a malli De Sciglio 500 hiljada eura....i jos nisu u stanju da prodaju Robinha....bas porazavajuce...
Porazavajuce. Prava rijec.
Ali mislim da u svlacionici vise nema pravih autoriteta, a trener to nikada nije ni bio. Kolo vode boateng, niang, balonja, saravi i robinho. Strasno u sta se institucija milan pretvorila.
Čekajte bre, ja vidim samo vesti kako Galiani priča da se Robjinova sudbina odlučuje u narednih 10 dana (dok traje rok u Brazilu)... A i da je rekao to njegove reči mi i nisu ni toliko bitne, ko zna šta pokušavaju on i predstavnici Santosa. Uglavnom slažem se da ako bismo ga ostavili to bi bio užasno glup potez koji bi nam poprilično sjebao prelazni rok.
Što se tiče zajebancije na treningu... Neka rade šta hoće, važno mi je ono na terenu, neki igrači su jednostavno takvi i vole da se opuste. Jedino mi smeta što su oni poslednji koji treba to da rade i taj duh se neretko primeti i na utakmici. Prvi je lenja buba koja nije ispunila talenat koji ima i koji samo propada iz sezone u sezonu jer ga mrzi da se potrudi, drugi posle slabe sezone samo se manekeniše i ne daje naznake da će se uozbiljiti. Niang mi je tu medju manje omiljenim igračima ovog kluba još od one stative. Ja volim da vidim taj pobednički mentalitet kada iskoristiš prvu priliku koja ti se pruža što on nije uradio. Daleko od toga da se treba zato manje forsirati ali dokle se on ovako bude zajebavao neću puno menjati mišljenje o njemu ukoliko ne bljesne poput Šaravog na primer. Kad sam kod Faraona, ne sećam da se zajebavao oko frizura i ostalog ili barem u velikoj meri dok nije postao jedan od naših najboljih igrača, za razliku od ovog.
I ja sam uvijek za onu 'nije bitno sto pojedinci rade izvan terena i na treningu ukoliko su pravi na utakmici' tezu. Problem kod nje je sto ona nikada nije tocna.
Klaunovi na treningu su klaunovi na utakmici. Bez iznimke, dugorocno gledano.
Glupiranje i ples na treningu zasigurno ne vode disciplini na terenu. Milan je najbolji primjer toga zadnjih godina.
To je sramotno i traje već godinama u milanellu. Spominjete starije igrače, ali je Max sve starije ili otjerao, ili su ga zamrzili, ili ih je G prodao. Ambrosini nije smio otići, koliko god loš bio. Pirlo, Seedorf, Nesta, Ibra i ostali su bili iznad trenera i on ih nikada nije volio. Ovo je najjadniji trener koji je ikada vodio Milan.
Je li netko od vas gledao press prvog dana priprema sada? Ja jesam. Ponašanje Allegria je bilo negledljivo, meni je bilo neugodno koliko se čovjek ulizivao Gallianiu. Čak je i Gallianiu bilo neugodno slušat te "šale".
Vjerujem da ce Binho otici jer jos ima vremena, i da dolazi Ljajic. Dolazi također jos jedan stoper i ne bih se začudio da je to Rannochia. Isto tako Boa sto prije ode to bolje. Ljajic, Honda, Poli i Saponara su barem ozbiljnije OSOBE, a ne klauni. I dobro je G napravio sa Shaarawyem: rekao mu da ce ga prodati ako se ne sredi čovjek. U tome je bila stvar. Tako, dok mi plešemo, Conte vježba akcije. Pa Milan primi 15 golova iz prekida.
Milanu trebaju još 3 igrača: Ljajić, vezni i stoper.
Da zaključim, pregrmit ću još ovu godinu dok ne bude slobodan Prandelli. Mislim da nam je to zadnja šansa.
(07-10-2013, 01:33 PM)mrki Wrote: [ -> ]Pa to si je Galliani umislio kako su Zapata i MExes neki super igrači. A nisu uopce. Sada vijesti govore kako bi mi htjeli dovesti Rannochiu. To mi je čudno, jer u zadnje vrijeme čovjek je stvarno vrlo loš. Nekada je bio super talent, a i ima 25 godina već. Ogbonna ide u Juve 99%.
Nama ne treba ništa naprijed nego nam treba uz Hondu ( a siguran sam da ce uskoro biti u Milanu kada ovaj proda Robinha ) jođ jedan dobar vezni, srednji vezni. A onda taj stoper. To je minumum! Za Strootmana Milan nema love...
Jos nisi naucio da svaki igrac kojeg dovedemo iz intera kod nas proigra klasu iznad dosadasnjih performansi...
(07-10-2013, 10:53 PM)geoff Wrote: [ -> ]Gledam ovaj tvoj video maji i ne mogu doc k sebi. Na kakve smo mi klaunove spali nakon dva desetljeca gospode.
Dokazani sam nerasist ali sta je zajednicko toj trojici?
Galliani se sastaje navodno sa agentom od candreve...to bi bio dobar potez..
Nasa skrtost postaje predmet sprdnje. Honda dolazi besplatno u januaru...
Naš budžet za merkato se ove godine smanjio sa 2 miliona na 1 milion. To je po meni malo veci problem od toga da li ovi plešu na treningu.
Real je platio nekog baskijca 37 miona eura. I onda ce Alegri biti kriv sto ih nije razbio. Jebiga