Kako kaze Goeff. A i ne samo to. Nego se danas Barca, Madrid, i ovi bune sto šeici kupuju igrače koje bi oni htjeli. A kada MAdrid ode i plati nekog tipa za kojeg ja uopće nisam čuo 40mln eura onda je to ok. Sada je problem Barceloni, Milanu, Interu, Juventusu što ne mogu oni opljačkat sve manje klubove nego netko i njih pljačka. Da se tako izrazim. Pa eto, neka bude tako.
Meni samo nije jasno kako to da jedan AC Milan ne moze imati recimo 20-ak mln eura budget pa da s tim radiš preko ljeta. Evo, imate 20 + koga prodaš i to je to. Kako je moguce da mi imamo novca manje od Rome, Lazia, Fiorentine... Kako?
Juve isto ne daje ne znam koliko novaca, ali imaju 30ak mln za potrošiti, sto je sasvim dovoljno da recimo ove godine idu na polu finale LP.
Moje predviđanje je da cemo prodati Binha i Boatenga, i cujem i Nocerina. Nadam se i ostale polu igrače koji primaju plaću. I da ce doci ubrzo Honda i Ljajic. Nove vijesti govore kako G hoce Candrevu i da s lotitom pregovara oko lazieve polovice. Sasvim dobar igrač, vrlo dinamičan i ima dobar šut. Nakon plasmana u LP bi trebao uslijediti stoper ali s obzirom da nemamo ni za plaće doci ce neki mladi opet i to je to.
Sorry na dugačkom postu, ali pazite ovo: Roma je prodala Marquinhosa za 35mln eura! Klinjo ima 18 god i odigrao 1 sezonu! I sada ce Osvalda za 21mln u City! Hahaha! Pa svaka im čast. Doveli Benatiu, Jedvaja i Strootmana + jos imaju novca. Napoli opljačkao psg i dobio 65mln eura za Cavania. A špicevi se nađu UVIJEK. Bravo.
---Elsha/Ljajic--Balo/Pazzo
------Saponara/Honda--
--Monto/Cristante-Candreva/Poli
---------DJ/Muntari
Des/KEvin-Mex-Zap-Abate/Des
To je po mojoj računici sto ce biti, +/- Candreva ili netko drugi. Bolje nego prošle godine, ne dovoljno dobro za Milan. I, nas trener je lakrdija da dodamo u to. Rino u Palermu! To čekam.