Sta je sa Willianom iz Anji-a? Tip je na rasprodaji.
Pjanic dozvoljen odlazak za 15 mil.
Erikson je super, ali 22mil je previse. 15 je realno.
Antonini i traore bi mogli otic i eto nam napokon malo plusa
(08-14-2013, 11:41 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Sta je sa Willianom iz Anji-a? Tip je na rasprodaji.
Pjanic dozvoljen odlazak za 15 mil.
Erikson je super, ali 22mil je previse. 15 je realno.
Antonini i traore bi mogli otic i eto nam napokon malo plusa
Antonini i traore vrijede skupa milijon eura...i njihova bruto placa je skupa oko 3-4 milijona.
Mogao je lakši protivnik ali sve ekipe koje smo mogli dobiti nisu velike prepreke. Svakako smo jača ekipa i na papiru ne deluju kao ravnopravan protivnik ali s ozbirom kako ulazimo u sezone i koliko bitnih igrača zaostaje za ostalima iz raznih razloga očekujem naporan prolaz i nerviranje.
bice gusto...da barem honda dodze...
Zadnje vijesti su da bi nam PSG mogao dati Sakha na posudbu s pravom otkupa, ali ako se plasiramo u LP. Kaze Gazzetta da je presuda za Hondu danas.
Meni je jaaaako žao što Saponara nije prošao ovaj prvi dio priprema i to, od njega očekujem puno. Izgleda da ima poseban režim priprema zbog toga što valjda fizički nije na razini serie a, kao Elsha kada je došao.
Jučer je Jube pokazao da je 200 god. igrom, taktikom i uigranošću ispred nas. A Conte milenij ispred Maxa. Ova sezona je novo hvatanje treceg mjesta i sto se prije pomirimo s tim to ce nam biti lakse.
(08-19-2013, 10:41 AM)mrki Wrote: [ -> ]Zadnje vijesti su da bi nam PSG mogao dati Sakha na posudbu s pravom otkupa, ali ako se plasiramo u LP. Kaze Gazzetta da je presuda za Hondu danas.
Meni je jaaaako žao što Saponara nije prošao ovaj prvi dio priprema i to, od njega očekujem puno. Izgleda da ima poseban režim priprema zbog toga što valjda fizički nije na razini serie a, kao Elsha kada je došao.
Jučer je Jube pokazao da je 200 god. igrom, taktikom i uigranošću ispred nas. A Conte milenij ispred Maxa. Ova sezona je novo hvatanje treceg mjesta i sto se prije pomirimo s tim to ce nam biti lakse.
Mislim da je Saponarin problem dosta komplikovana ozljeda prepona, mislim da sam čak negdje i pročitao da je bruh operisao..
Izgleda za sutra samo 2 dileme. Valjda kreće Konstant levo, bolje to nego da eksperimentišemo sa Urbijem u ovako bitnoj utakmici, sa kojim inače ni posle toliko vremena ne znamo šta ćemo. U vezi očekivano još nema mesta za Polia, kao i uvek Maks okleva sa novim igračima, od one dvojice pre bih gledao Muntarija. Ostala postava standardna. Treba iskoristiti njihovu ranjivu odbranu, imamo napadače za to. Do sada imaju dobre rezultate i efikasni su ali nisu to neki protivnici bili, praktično prvi ozbiljan meč i njima.
Danas prva od dvije najvaznije tekme sezone....sanse za prolazak po meni 60:40 u nasu korist...
Max hoce MAtria. I danas igra Muntaria umjesto polia.
Gledao sam Polia na ljeto i covjek je igrao ODLIČNO. Iznenadio me, stvarno je bio bolji od igrača kao sto su Noce, Flamini, Muntari itd. Ali Max je MAx. Ok Muntari i moze proci jos donekle danas ali inace... mislim jadno.
AS piše kako smo potpisali predugovor sa Ljajicem. Dolicno ako je tako!
Valjda nece Urbya na lijevoga beka. To bi pokazalo koliko je taj Constant sranje od beka, što ja i govorim. Za njega je De Sciglio Maldini.
Honda, Ljajic i stoper i to je Milan koji je BOLJI DOSTA nego prošle godine. Ali 5 godina iz Juveta.
(08-14-2013, 11:41 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Sta je sa Willianom iz Anji-a? Tip je na rasprodaji.
Šta je najgore svi iz Anzhija sa transfer liste su otišli za poštene pare.
Kokorin, Denisov i Zhirkov za 45 milijuna, Boussoufa za 15, a William je bija blizu Liverpoola... po svemu sudeći moga bi u Tottenhamu završit nakon šta pošalju Balea u Real, ali neće ga Anzhi pustit za manje od 35 milja...
Pratio sam malo PSV u predsezoni, pare mi cirkusantska ekipa. Obrana komična i panična, Bruma pogotovo, Rekik izgara od želje previše pa radi komične prekršaje u opasnoj zoni i dosta puta zapliva. Ostalo su sve manje više golobradi i neiskusni momci poput Rekika, ali s velikim talentom (Depay, Maher, Bakkali, Locadia).
Prolazimo lakše nego je to očekivano.