kad pomislim da Alegri nemoze bit gluplji i vise retardiran, on to opovrgne drzi muntarija koji ocajno igra i ima vec zuti karton, a vadi de jonga, bravo retarde pa nebi mu dao da vodi ni 10 tu njemacku ligu koliko je sposoban a ne jednu ovakvu instituciju, i sta radi vise boateng na terenu samo smeta, vadi ga napoljeee
bravo alegri, svaka ti cast kad nemozes pobjedit jebeni PSV kako mislis nosit se sa ostalim ekipama, ja nemogu da vjerujem na sta smo spali, veliki milan...ccc
Poli i niang u ovih 5 min napravili vise no muntari i boateng u cijeloj utakmici
Milan, contusione per Boateng odlicno , nadamo se da ce Niang igra revans ,,,
treba nam malo prgavosti i brzinu ,, ovi PSV su dosta mladi i spartaju po teren ko ludi tako da moramo da stavimo malo svezu krv na teren ,,, Poli i Ninag u uzvrat u startnu postavu
Očekivano nas čeka odluka u revanšu. Kad smo već izdržali početni pritisak i zabili nekako trebalo je slomiti ih obzirom na njihovu mladu ekipu ali kad smo baš pritisli oni su izjednačili. Puštao ih je vezni red često da kombinuju, nismo sprečavali šuteve iz daljine pa su imali dosta šansi, skidao je to nekako Abiati ali na kraju i kiksnuo usled upravo neometanog šuta sa distance, mada je šut bio stvarno nezgodan. Mekses dobar ali par puta ispao, Zapata mi je bio sigurniji mada je kasnio kod gola da izbaci odbitak. Abate idealno centrirao, dočekasmo i to, dosta dobar napred mada je realno imao slabog čuvara. Montolivo nije najspremniji, par sitnih grešaka, neodlučan u završnici, falila je njegova prava igra iako je u odnosu na druge bio solidan. Šaravi popravio prvi dodir što je bitno za njegovu igru, odlično se kretao bez lopte i zabio gol, najopasniji svakako. Baloteli standardan ali preterano nervozan. Poli nadam se uskoro dobija mesto u prvih 11, šteta zbog one prilike.
Valjda ćemo biti spremniji u revanšu jer je to imalo dosta uticaja na ovaj meč i promaju pozadi, naravno napred je izgledalo dosta bolje i šteta za neke završnice mada su i oni mogli još koji da daju. Nije tako loše za prvu utakmicu.
Nije los rezultat...ali igra je bila katastrofa....pogotovo prvo poluvrijeme....svidja mi se urby na lijevom beku...i da....vidio sam asisst abatea...mislio sam da cu umrijeti prije nego to dozivim...
Opet smo bili totalno bezopasni iz prekida,pogotovo iz kornera...pa jebem ti trenera valjda trebaju nesto vjezbati na treningu......
Nadam se boljem sljkedeceg vikenda...
Zapravo je nevjerojatno da se u igri milana ama bas nista nije promijenilo u odnosu na proslu sezonu. Allegri stavi dva koljaca u vezni red koji po defaultu ne znaju dodat loptu prema naprijed i onda temelj igre ostaje mexesovo nabijanje lopte prema naprijed u nadi da ce balonja ili saravi nekim cudom istu primiriti i stvoriti neku sansu.
Prva smislena akcijana milana protiv psv-a dogodila se oko 88. minute kada su mislim niang i poli kombinirali oko 16erca, a potonji pucao malo iznad gola. To dovoljno govori o katastrofi predstave.
I da dodji najavljeni honda i ljajic, ja ne vidim neku mogucnost za poboljsanjem igre. Nama fali u vezi vrhunski igrac pored montoliva koji zna povuc loptu prema naprijed. Dok taki ne stigne, ostaje preskaknje igre a la engleski treceligas.
Ekipa je nedovoljno fizički spremna tj. na tom nivo što se tiče trke i presinga! Logično je sobzirom da nam je prva takmičarska tekma, ne znam čemu toliko čuđenje pa šta ste vi očekivali Milan iz februara ?? PSV je mjesec dana u takmičarskim tekmama a mi nabijamo neke amatere po Milanelu. Pa iz aviona se je moglo vidjeti da su nam igraški "teških" nogu pogotovo oni od kojih se je najviše očekivalo Monto, Balotelli..
Gle, milan je odigrao apsolutno identicnu utakmicu kao i pred kraj prosle sezone, kao na sredini prosle sezone i kao i na pocetku prosle sezone. Dakle, bezidejno vracanje lopte unatrag i napucavanje iste prema napadacima. Kompletno preskakanje veznog reda sto je i logicno posto tamo stanuju raznorazni panjevi i antitalenti poput muntarija.
Ti sad mozes rec kako su "noge teske", igraci nedovoljno pripremljeni, prva utakmica sezone, itd. A vidjet ces i sam da se sustina igre nece promijeniti do kraja sezone.
Jedini razlog sto nismo dobili 5 komada do 36. minute kao protiv city-a jest to sto PSV nema malo iskusnije i starije igrace.
(08-22-2013, 12:50 PM)geoff Wrote: [ -> ]Gle, milan je odigrao apsolutno identicnu utakmicu kao i pred kraj prosle sezone, kao na sredini prosle sezone i kao i na pocetku prosle sezone. Dakle, bezidejno vracanje lopte unatrag i napucavanje iste prema napadacima. Kompletno preskakanje veznog reda sto je i logicno posto tamo stanuju raznorazni panjevi i antitalenti poput muntarija.
Ti sad mozes rec kako su "noge teske", igraci nedovoljno pripremljeni, prva utakmica sezone, itd. A vidjet ces i sam da se sustina igre nece promijeniti do kraja sezone.
Jedini razlog sto nismo dobili 5 komada do 36. minute kao protiv city-a jest to sto PSV nema malo iskusnije i starije igrace.
Ili što je Abiatti branio sve živo do te kobne pogreške koja je sve bacila u vodu..
Gledao sam tekmu dva puta, pa uništili su nas presingom po cijelom terenu pogotovo u prvom poluvremenu. Pa Bruma i Rekik njihovi glavni defanzivci su skoro cijelu tekmu bili na 40-50 metara od našeg gola, šutirali, udvajali Marija u prijemu te opstrukciju radili kad god je bilo potrebno. Jednostavno je su spremniju.. Ja ne pravdam nikoga ali sam očekivao ovakvo nešto, u nogometu ti je kretanje glavno nema tu mnogo filozofije..
Ova tekma nam je odlično došla pred Veronu i mislim da se PSV za 6 dana crno piše na San Siru!